Kledingkast of kliko

Celebs door Redactie

Celebrities en bekende modellen moeten er voor alle paparazzi eigenlijk altijd goed uitzien. Zou jij deze outfits van afgelopen week zo in je kledingkast hangen of zou je ze een enkeltje kliko geven?

De celebs worden constant gefotografeerd, op rode lopers, maar ook in hun gewone leven. De paparazzi leggen alles vast! Wij zetten hun outfits van afgelopen week voor je op een rij.

kledingkast of kliko

Kim Kardashian in een little black dress met sheer rug met kant. Het zwarte jurkje staat haar sexy & fabulous!

kledingkast of kliko

Anne Hathaway heeft haar arm bezeerd op de set en draagt daarom een mitella. Ondanks haar niet zo charmante arm-accessoire ziet ze er goed uit in de geruite maxi dress.

kledingkast of kliko

Cheryl Cole ziet er geweldig uit en dat terwijl haar outfit eigenlijk heel simpel is. Het gestreepte jurkje heeft een leuke twist door de twee kleuren en verschillende streepjes. Verder staan de rood-roze hakken er super onder!

kledingkast of kliko

Charlize Theron steelt de show op de blauwe loper in een subtiel uitgesneden blauwe jurk. Ze houdt het rustig met de accessoires, maar dat maakt het niet minder glamorous.

kledingkast of kliko

Eva Longoria komt goed voor de dag in een perfect gestylde outfit. Wit jurkje, bruine tas en wit/bruine hakken. Matchy, matchy, matchy!

kledingkast of kliko

Jessica Alba laat in deze outfit zien dat ze er ook casual bij kan lopen. Op zich een leuke look, maar over de puntige flatjes zijn de meningen verdeeld.

kledingkast of kliko

Nelly Furtado gaat voor een sportieve look. Baseballjack, sneakers en hele grote, stervormige oorbellen. Wij vragen ons af wat ze ging doen...

kledingkast of kliko

Jennifer Love Hewitt in een simpele outfit. Wijd uitlopende jeans en oversized T-shirt met leuke tekst 'Love Your Life'. Prima items voor een lekker lui dagje!

kledingkast of kliko

Mary-Kate en Ashley Olsen hebben mooie koppies en gevoel voor stijl. Deze outfits zijn apart, maar het staat ze wel. Het lijkt alleen wel of het witte jurkje wat kleiner had mogen zijn.

kledingkast of kliko

Rihanna kan eigenlijk alles hebben. Dit keer ging ze voor rode lippen met een bijpassend rood jasje, een spijkershort, beige pumps en baseballpet. Niet te opvallend, maar lekker makkelijk en toch sexy.

Nu is het aan jou! Gooi je het in de kliko of hang je het in je kledingkast?

Klik hier voor een overzicht van alle 'Kledingkast of kliko' artikelen!

Door Annick

Bron beeld: celebutopia