Kledingkast of kliko

Celebs door Redactie

Celebrities en bekende modellen moeten er voor alle paparazzi eigenlijk altijd goed uitzien. Zou jij deze outfits van afgelopen week zo in je kledingkast hangen of zou je ze een enkeltje kliko geven?

De celebs worden constant gefotografeerd, op rode lopers, maar ook in hun gewone leven. De paparazzi leggen alles vast! Wij zetten hun outfits van afgelopen week voor je op een rij.

Kledingkast of kliko

Als tennister zien we Maria Sharapova vrijwel altijd in sportkleding, maar WAUW wat ziet ze er mooi uit in deze prachtige blauwe jurk. You like?

Kledingkast of kliko

Anne Hathaway heeft nog steeds een schattig, kort kapsel en werd onderweg naar haar hotel gespot in dit zwarte jurkje met matching tasje.

Kledingkast of kliko

Miss Holmes gaat weer flink werken en zorgen dat Suri niets tekort komt. Met twee brede mannen aan haar zij werd ze gespot in een zwarte leren broek en een licht jasje. Hot momma!

Kledingkast of kliko

Dita Von Teese is weer even prachtig als altijd. In deze witte jurk met kleurige bloemetjes ziet ze er classy uit.

Kledingkast of kliko

Lekker casual verscheen Pink bij haar afspraak met een Amerikaanse radiozender. Toch combineert ze het met een paar heels en felle nagellak.

Kledingkast of kliko

Zooey Deschanel verscheen weer op de rode loper en heeft voor deze gelegenheid een goud jurkje aangetrokken met bijpassende heels en clutch. De rode riem geeft het jurkje net iets meer vorm.

Kledingkast of kliko

De kledingkast of kliko is tegenwoordig niet meer compleet zonder een look van Britney erin. Dit keer all in black, met een paar geweldige heels eronder. You like?

Kledingkast of kliko

Demi Lovato in een kleurige outfit. Vind jij haar roze punten wel passen bij het oranje jurkje? Wij twijfelen..

Kledingkast of kliko

Met haar lipjes getuit ziet Gwen Stefani er casual, maar toch ook wel classy uit in deze leopard print broek met zwarte heels en een zwart hoedje.

Kledingkast of kliko

Augh, Gaga wat doe je? Wij zouden normaal gesproken een langer shirtje of jurkje aantrekken over een panty, maar Miss Gaga vond dat blijkbaar nogal overrated. Waarom gekleed het vliegtuig instappen als dat ook prima bijna naakt kan?

Nu is het aan jou! Gooi je het in de kliko of hang je het in je kledingkast?

Klik hier voor een overzicht van alle 'Kledingkast of kliko' artikelen!

Bron beeld: Celebutopia

Door Eline