Fashion spotlight: de Emmy nominaties

Celebs door Redactie

Iedereen kent de Emmy's wel. Het grote spektakel uit Amerika waarin de beste actrices en acteurs naar voren mogen komen om hun prijs op te halen. Het is dan ook niet vreemd dat iedereen dan ontzettend netjes gekleed is en er sprankelend uitziet. Wij geven even een hint wie je kan verwachten op het podium met een Emmy.

zooey

Zooey Deschanel, genomineerd voor: beste actrice in comedy serie. De New Girl actrice is erg in de smaak gevallen na haar rol in deze serie. Zooey verschijnt vaak in bubblegum pink op de Emmy's, dus ze zal deze traditie dit jaar vast niet verbreken. In 2011 had ze deze roze jurk aan met een half opgestoken kapsel, pretty!

nicole

Nicole Kidman, genomineerd voor: beste actrice in miniserie of film. Nicole Kidman is een bekende Emmy actrice. Dit jaar is ze genomineerd door haar rol in Hemmingway & Gelhorn. Vorig jaar droeg ze een strapless Dior met leuke oranje schoenen naar de Academy Awards. Wij zijn benieuwd wat we dit jaar kunnen verwachten.

tina

Tina Fey, genomineerd voor: beste actrice in comedy serie. Deze dame uit 30 Rock wordt de concurrentie van Zooey Deschanel. Vorig jaar droeg zij op de Academy Awards deze strapless Carolina Herrera met een opgestoken kapsel.

melissa

Melissa McCarthy, genomineerd voor: beste actrice in comedy serie. Melissa is van de serie Mike and Molly en is ook te zien in Bridesmaids. Vorig jaar zagen we haar op de Emmy's in een zelfontworpen jurk! Deze paarse V-hals jurk is daardoor ook extra leuk.

uma

Uma Thurman, genomineerd voor: drama gastactrice. Deze nominatie is gedaan op haar rol in Smash, maar ze is natuurlijk bekend veel meer rollen. Deze actrice heeft al veel filmnamen op haar lijst staan, zoals: My super ex-girlfriend. Vorig jaar vroeg ze naar het Cannes Film Festival deze electric-blauwe Armani jurk met lange mouwen. Voor welke jurk zal ze dit jaar gaan?

sofia

Sofia Vergara, genomineerd voor ondersteunende actrice in een comedy serie. Sofia is te zien in Modern family en droeg vorig jaar naar de Emmy's deze off shoulder Vera Wang jurk. Dit is het derde jaar dat ze genomineerd is, dus hopelijk is drie keer scheepsrecht.

Natuurlijk zijn er nog veel meer nominaties gedaan, voor alle nominaties, lees dan snel hier verder.

Wat denk jij dat deze sterren dit jaar aantrekken?

Bron: Eonline en Justjared

Door: Jitske