De schatjes van Miley

Celebs door Redactie

Tassen, wij dames kunnen gewoon niet zonder! We gebruiken tassen als dagelijks overlevingspakket met onder andere een mobieltje, vestje, eventuele slippertjes en wat make-up. Zo'n tas is niet alleen handig, maar ook nog eens je beste 'fashionable accessoire' vriend! Miley heeft ruim 50 van deze vrienden.

miley's tassen

Miley’s stijl is drastisch veranderd de laatste tijd, haar haren zijn kort en stoer, net zoals haar kleding. Wij hebben respect voor haar leuke stijl en lef voor dit stoere kapsel. Go Miley! Oké, genoeg over het haar van Miley. Deze brunette zorgt er altijd voor dat ze fashionable voor de dag komt en natuurlijk met de nodige matchende tassen! Haar outfits hebben we al een aantal keer in de spotlights gezet, dus het werd tijd voor een fotocollectie van haar tassen. Van ‘goedkoop en stoer’ naar ‘chic Chanel’, kijk je mee?

We beginnen vanaf het begin...

miley's tassen
De eerste tas is haar Louis Vuitton Speedy. Dit droeg ze meestal met een simpele pea coat.

miley's tassen
Deze tas is al iets spectaculairder, namelijk een knalgroene Marc Jacobs Picnic Tote. Helaas is deze tas ondertussen niet meer verkrijgbaar.

miley's tassen
Veel van haar 'oudere' tassen zijn van Marc Jacobs, net zoals deze tas. Het is een Marc Jacobs Classic Q Hillier Hobo in een lieflijk paars kleurtje.

miley's tassen
Het duurde niet lang voordat ze naar de duurdere tassen greep. Dit Fendi Zucca Crossbody tasje was een van de eerste.

miley's tassen
Daarna volgde een upgrade van haar Louis Vuitton. Het werd deze Louis Vuitton Mahina Shoulder Bag van bijna 4,500 dollar!

miley's tassen
Een knalrode tas hoort er natuurlijk ook bij. Miley ging voor deze Prada Patent Satchel. You like?

miley's tassen
Voor de verandering kwam deze zwarte Gucci Icon Bit Boston Bag. Miley's collectie van tassen bestaat uit veel verschillende merken, kleuren en formaten. Voor iedere gelegenheid de perfecte tas!

miley's tassen
Zo ook een blauwe See by Chloe Daytripper Satchel.

miley's tassen
Deze Balenciaga Giant Brief tas is nog steeds een van Miley's lievelingstassen.

miley's tassen
De Balenciaga Giant Pompon tas is een van haar favoriete tassen geweest. Ze heeft de tas erg lang en veel gebruikt. Zo combineerde ze deze tas met een stoere broek. You like?

miley's tasen
Perfect gecombineerd met deze pluizige puppy, is deze Rick Owens Fox Fur Messenger tas. Schattig!

miley's tassen
Deze subtiele Chanel Classic Flap Bag is simpel en chic.

miley's tassen
Nogmaals hetzelfde tasje, ook leuk met deze outfit!

miley's tassen
En nogmaals! Dit is echt een van Miley's favoriete tassen geweest. Leuk om te zien dat je dit tasje met ontzettend veel outfits kunt combineren. Bij een stoere outfit, zoals op de eerste foto, tijdens het uitgaan, zoals op de tweede foto, of bij een middagje shoppen, zoals hierboven.

Miley's tassen
'Een keer iets totaal anders!' is wat Miley dacht toen ze deze Simone Camille Moon Embroidered Tote kocht. Leuk, vrolijk en kleurrijk. We like!

miley's tassen
Zo mag geel ook niet ontbreken. Haar oog viel op deze Celine Luggage Tote die lekker vrolijk en opvallend is.

miley's tassen
Een grote tas met een hoop skulls, zo wordt deze Treesje Mortale Tote beschreven. Haar outfit is helemaal stoer met deze tas.

miley's tassen
Wouw, deze tas is echt wow! Een zwarte suède shopper die stoer is en makkelijk te combineren valt. Deze MM6 Maison Martin Margiela Studded Shopper is helemaal het einde.

miley's tassen
Deze gigantische Chanel Tote wordt gebruikt als Miley's sporttas.

miley's tassen
Als laatste Miley's laatste aankoop, namelijk de Valentino VaVaVoom Tote. Dit schatje kost maar liefst bijna 5000 dollar!

Dus meiden, welke tas vinden jullie het mooiste?

Bron: Ohnotheydidnt

Door: Jitske