Celebs

Kledingkast of kliko: cover editie!

Celebrities en bekende modellen moeten vaak voor alle covers er super goed uitzien. Hun haar wordt gedaan en ze krijgen de mooiste kleding om hun lichaam. Zou jij deze outfits van zo in je kledingkast hangen of zou je ze een enkeltje kliko geven?

Celebs verschijnen constant op de covers van de bekendste magazines. Wij vonden het hoogste tijd om hier een kledingkast of kliko te maken! Zou jij in deze outfits ook op de cover willen staan?

lana

lana
Lana Del Rey staat niet op een, maar op twee covers van de maand oktober! Lana goes red op de cover van GQ. Ze draagt niet veel, enkel matchende diamanten sieraden. Op de tweede cover draagt de zangeres een paars, bloemig shirtje. Welke vind jij mooier?

hayden
Hayden Panetierre is in topconditie en daarom staat ze op de cover van Women's Health. Ze draagt een little black dress met een simpel kettinkje.

britney
Britney maakt een fashion comeback! De superster is al een tijdje niet meer gespot op de voorkant van de bladen. De laatste keer was in september 2011 voor de Britse Glamour. In de Amerikaanse Elle van oktober is ze gehuld in een leren Versace jurk met studs.

kristen
Ze zit in een moeilijke tijd, maar Kristen Stewart schopt het toch nog tot de cover van de Britse Vogue. Knalrode lippen, een sexy shirtje en een statement riem: Kristen Stewart ziet eruit als een echte vamp!

nicole
Er is veel gespeculeerd over wie de designer is van de jurk die Nicole Richie draagt op de september cover van InStyle. Het kledingstuk is namelijk al in april op de rode loper gespot. Uiteindelijk bleek het schattige jurkje met patronen van het Australische merk J'Aton Couture te zijn. Wij vinden dat hij Nicole beeldig staat!

gwen
Gwen Stefani staat bekend om haar uitgesproken kledingstijl en deze cover van de Britse Elle doet haar naam zeker eer aan! Ze draagt een Peter Pilotto top met een flamboyante rok van Alexander McQueen. Vrolijk!

olivia
Het gaat goed met Olivia Palermo. Ze ziet er niet alleen stunning uit op de cover van de Britse InStyle, maar er is ook een tas naar haar vernoemd! Jill Stuart zag het wel zitten om een Olivia Palermo bag op de markt te brengen. Leuk!

carly rae
Carly Rae Jepsen siert de cover van Canada's Fashion Magazine. Ze draagt een groene jurk van Alexander McQueen, met kittige hakken van Louboutin. Carly Rae, call me maybe?

Nu is het aan jou! Ga jij op de cover met deze outfits of gooi jij het in de kliko?

Klik hier voor een overzicht van alle 'Kledingkast of kliko' artikelen!

Bron: Fashionfoiegras

Door: Emma

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved