Kledingkast of kliko

Celebs door Redactie

Celebrities en bekende modellen moeten er eigenlijk altijd goed uit zien. Paparazzi zijn altijd en overal aanwezig. Zou jij deze outfits van de celebs van afgelopen week zo in je kledingkast hangen of zou je ze een enkeltje kliko geven?

Celebs worden continu gefotografeerd. Niet alleen op de rode loper wordt er continu geflitst, ook in het dagelijks leven ontkomen ze vaak niet aan de camera. Paparazzi leggen ieder moment vast. Wij zetten de outfits van de celebs van de afgelopen week voor je op een rij.

jennifer
Jennifer Lopez in New York City. Ze draagt een broekpak dat ze matcht met zilveren sieraden. Simpel, maar zeker niet saai! Wat vind jij ervan?

lea
Lea Michele bij de première van Glee seizoen vier. Ze draagt hiervoor een zwarte lange jurk met doorzichtig kant aan de zijkant.

kate
Kate Hudson was ook op de Glee première. Zo ging zij voor een witte broek en blazer met zwarte details, een zwart topje en zwarte schoenen. Wat vind jij mooier? Lea's outfit of die van Kate?

kim
Kim Kardashian bij de Marchesa Fashion Show in New York City. Ze draagt voor deze gelegenheid een witte strakke jurk met een opvallende bovenkant. Let even op de details van haar jurk die over haar arm lopen!

kirsten
Kirsten Dunst tijdens de Rodarte Fashion Show op de New York Fashion Week. Geheel in stijl droeg ze een gestreepte jurk met zwart en rode ruches.

kristen
Ja hoor, Kristen Stewart wordt weer steeds vaker gespot! Gelukkig maar dat het weer wat beter met haar lijkt te gaan. Ze is hier op de screening van 'On the road' in New York City. Ze draagt een zwarte broek, donkergroene top met een witte blouse die aan de voorkant in haar broek heeft gestopt. Go or no-go?

britney
Britney Spears op het première feestje van de Amerikaanse X-factor seizoen twee in Los Angeles. Ze draagt voor de gelegenheid een blauwe strakke jurk met zwarte en rode details. Haar lange blonde lokken hangen sierlijk over haar schouders.

lady gaga
'Gaat Lady Gaga trouwen?' Is wat we dachten toen we deze foto zagen. Nee, Lady Gaga gaat niet trouwen, dit is haar outfit voor een feestje in Londen. Ze draagt een witte lange jurk met een witte sluier die vast zit aan een kroontje. Too much?

ashley
Ashley Greene verschijnt overal even sierlijk. Ze droeg een zwarte strakke jurk naar de DKNY Fashion Show tijdens de New York Fashion week. Deze jurk combineerde ze met zwarte schoenen en een zwart tasje.

demi
Natuurlijk was Demi Lovato ook te vinden op de première van X-factor. Ze droeg hier een little black dress met gouden en rode stenen aan de bovenkant. Ze hield het simpel met zwarte schoenen en zwarte clutch.

Nu is het aan jou! Gooi je het in de kliko of hang je het in je kledingkast?

Klik hier voor een overzicht van alle 'Kledingkast of kliko' artikelen!

Bron beeld: celebutopia

Door: Jitske