Boyspanel deel: 9

Lifestyle door Redactie

Speciaal voor jullie heeft Girlscene een Boyspanel opgericht! Vier leuke jongens zullen elke week jullie vragen beantwoorden en met handige tips onderbouwen. Dus zit je met een brandende vraag?! Stel deze en wie weet wordt hij volgende week wel behandeld!

Je kunt je vraag hier stellen. Elke week kiezen we de leukste vragen uit. Stel je vragen ajb NIET bij de andere artikelen.

De boys:

Waarom vinden jongens het leuk om moeite voor een meisje te doen?

Raoul (18)

Jongens zijn altijd wel bezig met meisjes, of het nu signaaltjes zijn of relaties. Come on, het leven draait toch om liefde? Ik denk dat meisjes nu eenmaal één van de belangrijkste dingen zijn die in de hoofden van de jongens zitten…

Luc (20)

Als elke jongen lekker standaard hetzelfde was, dan was het voor jullie dames makkelijk om er eentje uit te kiezen. Net zoals bij producten worden er allemaal acties in het leven geroepen om iets aantrekkelijk te maken. Zo krijg je bijvoorbeeld navigatie, leren bekleding en licht metalen velgen bij een auto. Wij als jongens willen graag laten zien wat je allemaal bij ons erbij krijgt. Zo zullen wij bij afspraakjes proberen leuke kleding te dragen, onze haren netjes te kammen en jullie proberen te imponeren met tactische versierpogingen. Wij doen moeite door zo onze ''accessoires'' te laten zien. En natuurlijk zijn wij enorm blij als we een topproduct (zoals onszelf) verkopen. Nu alleen maar hopen dat deze industrie ook niet ten onder gaat aan de economische crisis…

Etiën (15)

Het is nu eenmaal een feit dat mannen vaak met vrouwen bezig zijn. Het is gewoon leuk als je moeite voor een meisje moet doen, want als je haar gelukkig ziet dan geeft dat een jongen ook een goed gevoel.

Rolf (27)

Omdat meisjes leuk zijn. Heel simpel. En alles wat leuk is om te “hebben”, “krijgen” of te “doen” wil je wel moeite voor doen. Kan niet echt een andere reden bedenken. Soms zijn antwoorden zo simpel… ;-)

 

Welke outfit vinden jullie helemaal super bij een meisje?

Raoul (18)

Ik vind niets echt ‘helemaal super’. Nou ja, op een paar Nikes en een baggy broek na. Ik houd ook wel van een beetje slordig, maar net vind ik ook super! Zolang ik het niet bij het vorige Boyspanel als not done heb beschreven zit het goed!

Luc (20)

Ik vind classy outfits helemaal top! Een mooi jurkje gecombineerd met een subtiele panty, gave pumps en een mooie tas om het af te maken. Houd alles lekker ingetogen (hang dus geen fietsvelgen in je oren en zorg dat je je make-up niet zo intensief gebruikt dat je dagelijks een nieuwe beautycase moet kopen). Als je subtiel aanwezig bent val je voor mij meer op!

Etiën (15)

Ik hou ervan als meiden met de mode meegaan. Ze hoeft geen merken te dragen, want kleding van de H&M is vaak veel leuker. En qua accessoires interesseert me dat vrij weinig, als er maar niet van die gigantische koeienringen in oren hangen. Maar een leuk horloge of een mooie ketting is altijd wel leuk.

Rolf (27)

Leuke vraag. Eens niet zeuren om wat niet goed is, maar vertellen wat wél leuk is. Heb tenslotte vorige week al morgen melden wat ik not done vind bij meiden. Allereerst vind ik 't leuk als een meisje een persoonlijke stijl heeft en niet met alle winden mee waait. Om 't een beetje overzichtelijk te houden houd ik het even bij 'n outfit voor overdag.
Even van teen-tot-top... Schoenen: sneakers. Liefst beetje opvallende kleuren en graag geveterd én strikt. En bij voorkeur Nike of Vans. Broek: Goede jeans; bij voorkeur iets afwijkend model, zoals boyfriend jeans of een wortelbroek. Niet te baggy, maar ook niet te strak. Top: hou van basic. Zwart, grijs, wit. Denk American Apparel en Filippa K achtige uitstraling. Afmaken met een stoer leren jasje. Haar: mutsje. Ik houd van vrouwen met mutsjes. Zo lief. Anders graag zo naturel mogelijk haar houden. Sieraden: liefst niet te veel, graag subtiel of één opvallende ring, (lange) ketting of iets in die geest. Samenvattend; kies voor 1 of 2 opvallende items en combineer dat met basic. Dat vind ik qua outfit het mooiste.

Is het belangrijk dat een meisje een goede muzieksmaak heeft? En waarom?

Raoul (18)

Nee, helemaal niet. Iedereen is anders. Jammer genoeg ken ik weinig meisjes die met me mee rappen op Jiggy Djé. Meisjes mogen wel wat meer hiphop luisteren, haha…

Luc (20)

Nee, dat vind ik niet belangrijk. Als ze echt een enorm slechte smaak heeft kan ze dat nog altijd alleen thuis beluisteren of via haar iPod. Natuurlijk is het wel zo leuk als jullie tijdens het uitgaan ergens heen kunnen gaan waar muziek wordt gedraaid die jullie allebei graag luisteren.

Etiën (15)

Ik vind het niet super belangrijk, maar het is wel fijn als jullie ongeveer dezelfde smaak hebben. Je kunt dan samen van muziek genieten of je gaat gewoon gezellig samen naar een concert!

Rolf (27)

Ik ken over het algemeen maar weinig meiden die dezelfde muzieksmaak hebben als dat ik heb. En volgens mij hoeft dat ook helemaal niet. Wat ik wel belangrijk vind is dat een meisje wel open staat voor jouw muziek; smaak is tenslotte ook voor een deel aangeleerd. Zo vind ik de Nieuw Zeelandse band Fat Freddy's Drop erg fijn. Inmiddels is mijn vriendin C. ook om een luistert zij het nog meer dan ik. En door haar heb ik John Mayer leren waarderen, dus werkt ook andersom.