De boys van het boyspanel stellen zich voor

Lifestyle door Redactie

Jullie zullen vast wel nieuwsgierig zijn naar de boys van het boyspanel... Vandaar dat ze zich hieronder zullen voorstellen, zodat je een idee hebt wie deze jongens nu eigenlijk zijn en hoe ze eruit zien...!

Raoul

Ik ben Raoul, geboren in Schiedam en woon al sinds ik klein ben in Limburg. Ik volg een opleiding fotografie/vormgeving. Dit doe ik omdat ik het erg leuk vind om foto's te maken en deze te bewerken. Verder ben ik erg creatief en kan ik niet stil zitten als ik met fotomanipulatie bezig ben. Ik loop stage bij een ontwerpbedrijf/drukkerij waar ik mijn creativiteit in de vrije loop kan laten gaan. Ook maak ik regelmatig foto's voor mijn portfolio en doe ik mee met wedstrijden als Kunstbende.
Ik ben een echt familiemens en geef veel om mijn vrienden. Daarnaast heb ik een brede voorkeur voor muziek, maar luister vooral hiphop. Ondanks dat ik altijd druk heb, ben ik zelden chagrijnig en bijna altijd vrolijk.Ik stap nooit met mijn verkeerde been uit bed! Ik hoop dat jullie mij zo een beetje kunnen inschatten, zodat jullie ook weten wie de vragen beantwoordt.

Luc

Ik ben Luc, 20 jaar, woon op kamers in Utrecht en ben 2e jaars student fysiotherapie. Naast de standaard hobby van elke student ''uitgaan'' ben ik ook erg geïnteresseerd in reizen. Zo heb ik al een redelijk aantal mooie reizen mogen maken (USA, Azië etc.) Voor ik op kamers ging heb ik enkele jaren gehockeyd in Nuth. Binnenkort ga ik kijken wat de opties zijn om hockey en mijn studie te combineren aangezien ik het wekelijkse partijtje hockey toch wel mis. Momenteel maak ik gebruik van de fitnesszaal op onze school om in vorm te blijven. Ik zie jullie vragen met plezier tegemoet!

Etiën

Mijn naam is Etiën en ben 15 jaar oud. Ik woon samen met mijn ouders en kat Puk in Limburg. Daarnaast heb ik nog een oudere zus die in Amsterdam studeert. Ik zit op het VWO en dit gaat goed. Verder ben ik heel sportief en zit op sporten als: voetballen, basketballen en snowboarden. Ik doe graag leuke dingen met mijn vrienden, zoals X-boxen, naar de bioscoop gaan, et cetera.

Rolf

Ik ben Rolf, 27 jaar en werkzaam in de online media & marketing. Samenwonend met vriendin C. en 2 katten in Amsterdam. Ik heb een voorliefde voor latte met magere melk, Twitter, m'n MacBook, Lee jeans, sneakers, Terschelling, fotografie en voetbal.