Lifestyle

Boyspanel deel: 1

Het boyspanel is van start gegaan! De boys zijn druk aan de slag gegaan met het beantwoorden van jullie vragen. Wekelijks beantwoorden zij een aantal vragen en onderbouwen deze met tips en meningen. Mocht je nog met brandende vragen zitten, vraag deze dan op het topic van vorige week.

De boys:

Hoe kan ik het beste vragen wat een jongen van me vindt?

Raoul (18)

“Vraag het op een persoonlijke manier, dit is denk ik de beste manier. Zowel voor hem als voor haar! Ook denk ik dat je dit pas moet doen, wanneer je er zelf al een goed gevoel bij hebt. Hierdoor verklein je de kans om een blauwtje te lopen. Eén tip vraag het absoluut niet via Hyves/Facebook of per sms!”

Luc (20)

“Mijn eerste en beste tip is: Vraag het hem persoonlijk! En niet via sms/msn of iets dergelijks. Deze manier heeft natuurlijk zo zijn voor- en nadelen. Het nadeel is dat je lef nodig hebt,! Hierdoor ziet een jongen wel in wat je voor hem over hebt. Zowel een voor- en nadeel in één! Daarnaast zie je ook zijn eerste reactie. Hieruit kun je veel meer afleiden, dan uit een smsje waar eerst een uurtje over nagedacht is. Als je de vraag gaat stellen zorg er dan wel voor dat je een beetje in een leuke sfeer zit met zijn 2'en. De vraag zelf kun je vrij direct stellen, draai er in ieder geval niet teveel omheen.”

Etiën (15)

“Het is belangrijk om te weten of de ander ook geïnteresseerd is. Zodra je erachter komt of hij je ook wel ziet zitten, vraag dan tijdens een date of op een rustige plek wat hij nu eigenlijk van je vindt. Blijf er vooral niet omheen draaien en vraag dit zeker niet via Hyves of msn.“

Rolf (27)

“Ik houd van de directe aanpak. Dus stap op de man af en vraag ‘m mee voor wat kleins, zoals naar de bioscoop gaan of ga gezellig wat drinken. Dan kun je daar het onderwerp “wat vind je van me” aansnijden. Dit is misschien makkelijker gezegd dan gedaan, maar dan krijg je tenminste wel een duidelijk en een oprecht antwoord. Als je het vraagt per sms, facebook of hyves kun je namelijk eerst nadenken voor je antwoordt. Mijn tip: gewoon fast forward op je doel af!”

Wat bedoelt een jongen met: 'ik vind je heel erg leuk, maar ik wil niets want ik ben der nog niet aan toe?'

Raoul (18)

“Als ik eerlijk ben, denk ik dat hij zoiets heeft van: 'Je bent geweldig, maar ik weet niet of ik wel toe ben aan een relatie'. Ik denk niet dat je dit altijd verkeerd moet opvatten, maar het geeft wel een beeld van hem. Dit beeld, moet je zelf maar invullen.”

Luc (20)

“Waarschijnlijk vindt deze jongen je een geweldige meid om mee om te gaan, maar ontbreekt zijn liefde voor jou. Hij wilt het dan hoogstwaarschijnlijk liever bij gewoon vrienden houden. Wat ook het geval kan zijn is dat deze jongen gewoon lol wil maken, maar verder nergens aan vast wilt zitten zoals een vaste relatie.”

Etiën (15)

“De jongen twijfelt dan nog in zijn beslissing of hij wel een relatie met je wilt. Als hij je echt leuk vindt, dan komt hij er nog op terug. Maar het kan ook zo zijn dan hij gewoon single wilt blijven, meiden versieren en gewoon lekker van zijn vrijheid wil blijven genieten. Dan is hij er nog niet klaar voor, om een relatie op te bouwen. ”

Rolf (27)

“Lijkt mij heel simpel als een jongen dit tegen je zegt. Hij bedoelt: ik wil wel alle leuke dingen van een relatie (lees iemand om mee een filmpje te pakken, stad mee in te gaan, etc.), maar niet de minder leuke kanten (b.v trouw blijven aan 1 meisje, mee naar schoonouders, ophalen van werk, etc.). Is volgens mij een excuus om je niet te hoeven binden. Vind ik persoonlijk een beetje flauw, want je gaat voor iemand of je gaat er niet voor. Een beetje half werkt volgens mij niet. Tenzij je daar als meisje natuurlijk ook vrede mee hebt... “

Wat vinden jongens leuk om met de verjaardag te krijgen?

Raoul (18)

"Dit verschilt per jongen. Het is altijd leuk om iets te kopen dat aansluit op een bepaalde hobby, verzameling of interesse. Ik vind het hartstikke leuk om samen iets lekkers te koken en daarna een filmpje te kijken. Een kleinigheidje vind je denk ik altijd wel om tijdens een date te geven, als je dit nog wilt."

Luc (20)

"Hier kan ik erg duidelijk over zijn: het maakt totaal niet uit wat je koopt voor je vriendje! Het gaat om het idee erachter, wees gewoon origineel. Liefde is immers meer waard dan een cadeautje wat alleen in euro's is uit te drukken. Klinkt erg cliché, maar het is wel echt zo!"

Etiën (15)

"Het kopen van een cadeau verschilt natuurlijk per jongen. Ik vind het persoonlijk leuk als een meisje je ergens mee naartoe neemt, zoals naar de bioscoop. Verder is het ook leuk als een meisje weet wat je hobby's en interesses zijn, hierop kan ze met haar cadeautje inspelen."

Rolf (27)

“Ik kan niet voor alle jongens spreken, want iedereen is anders. Misschien is het beter om aan te geven wat echt NIET kan als cadeau. A) Geld. Iemand presteerde het om vriend O. een briefje van 10 euro cadeau te geven. Niet ingepakt, maar rechtstreeks en verfrommeld uit zijn portemonnee. Dit kan echt niet. B) Goedkope aftershave/deo. Ik heb mijn eigen favoriete merk; alle pakketten Axe, Adidas en weet ik veel wat staan nog steeds ongeopend in mijn badkamer. C) Waardebonnen van winkels waar ik nooit kom. Zou niet weten wat ik zou moeten kopen bij Blokker, V&D of Leenbakker.

Ik vind het leuk als er over een cadeau nagedacht is, dus bijvoorbeeld een t-shirt van mijn favoriete merk, een boek over een fotograaf die ik bewonder of kaarten voor een concert voor een band waar ik fan van ben. En ’t hoeft niet eens duur te zijn. Een zelfgebrande DVD die ik graag wil zien of zelfgemaakte brownies is ook leuk.”

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved