Lifestyle

Boyspanel deel: 2

Speciaal voor jullie heeft Girlscene een Boyspanel opgericht! Vier leuke jongens zullen elke week jullie vragen beantwoorden en met handige tips onderbouwen. Mocht je nog met brandende vragen zitten, vraag deze dan op dit topic. En heb je de vragen van vorige week gemist of ben je gewoon benieuwd, kijk dan hier.

De boys:

Wat vinden jongens leuk om tijdens een date te doen?

Raoul (18)

Ik vind het afgezaagd om naar de bioscoop te gaan, echter ergens samen een ijsje eten of een terrasje pikken vind ik veel leuker. Wat ik daarbij wel belangrijk vind is dat we met z'n tweetjes zijn en niet inclusief 20 vriendinnen. Dan is de kans groot dat er weinig contact tussen jou en die jongen is en in mijn geval met het meisje. Persoonlijk vind ik het leuk om samen te fotograferen, omdat dit toch een hobby van mij is.

Luc (20)

Ik heb laatst met een meisje gepicknickt en ik moet zeggen dat dit voor een leuke date zeker een aanrader is! Compleet met champagne, aardbeien, druiven, broodjes en een warm kleed. Nu de winter eraan komt kun je naast het bovenstaande, zoetsappige idee natuurlijk ook iets sportiefs gaan doen, zoals met z'n tweeën een rondje schaatsen. De sauna, uitgaan, casino, citytrip of een relaxt avondje op de bank zijn ook leuke activiteiten om een date te laten slagen.

Etiën (15)

Persoonlijk vind ik het erg leuk als je samen met je vriendin naar de bioscoop gaat. Of gewoon lekker een avondje met haar alleen thuis bent, inclusief wat lekkers en bijvoorbeeld een leuke film. En nu de winter eraan komt kun je ook gezellig gaan schaatsen.

Rolf (27)

Lastige vraag, aangezien ik al een tijdje samenwoon en dus al een behoorlijke tijd geen “echte” date meer heb gehad. Bij een date vond ik het altijd ongemakkelijk wanneer er soms van die momenten zijn dat het stil valt (omdat je soms nog wat aan elkaar moet wennen, geloof ik). Onderneem dus iets waar het niet erg is als er soms stiltes vallen. Ga bijvoorbeeld wandelen langs het strand, dit is ook mooi zonder te hoeven praten. Of neem hem nee naar Snowworld; huur een snowboard en ga samen indoor boarden. Je hebt zeker lol met elkaar. Of bezoek een expositie van iets dat je tof vindt. Ben persoonlijk erg fan van FOAM (een fotografiemuseum in Amsterdam). Ik weet niet of dit voor elke jongen geldt, maar dit lijken mij wel leuke dingen om te ondernemen.

Waar knappen jongens over het algemeen het meest op af qua uiterlijk en innerlijk?

Raoul (18)

De uitstraling van een meisje vind ik erg belangrijk. Of het nu verlegenheid is of juist het tegenovergestelde. Het uiterlijk vind ik persoonlijk niet zo belangrijk, maar heb wel een voorkeur voor mooie tanden. Qua innerlijk knap ik erg af op meiden die erg bitchy of juist heel erg jaloers zijn. Ook is vertrouwen heel belangrijk, is dit er niet?...Dan is dit voor mij een echte afknapper!

Luc (20)

Afknapper nummero uno is bij mij een meisje die veel te veel make-up draagt. Met name het beruchte ‘bruin uit een potje’ betekent voor mij een regelrechte byebye. Maar ook arrogante meiden die zichzelf erg lekker vinden mogen van mij ook verder lopen. En als ik bij een meisje thuis ergens Crocs zie liggen dan ben ik ook weg!

Etiën (15)

Het uiterlijk is natuurlijk per jongen verschillend. De één valt meer op een smal meisje en de ander op een wat voller meisje. Dat kun je zelf ook wel invullen. Persoonlijk vind ik een onverzorgd meisje helemaal niks, daar knap ik echt op af. Denk hierbij aan vettige haren, een vreemde geur met zich meedragen (zweet) en/of geen frisse adem. Ze moet zich wel goed verzorgen.

Rolf (27)

Afknappers qua uiterlijk en innerlijk. Zal ik beginnen met afknappers qua uiterlijk? 1) Te strakke kleding die niet bij je figuur past. Waarom zou je een maat S aantrekken als je eigenlijk een M hebt? Je wordt echt niet knapper met te kleine kleding aan en de bijbehorende gevolgen. 2) Opzichtige make-up. Less is more. Houdt het dus simpel. 3) Opzichtige merken op je kleding. Ik hoef niet te zien of iets duur is. Die tijd heb ik wel gehad.

En wat ik echt zo niet charming vind zijn meiden zonder eigen initiatief. Geen ja-en-amen meisje, of iemand die alles wat je zegt maar oké vindt. Please, maak plannen, onderneem dingen en durf best een beetje tegengas te geven. En niet geheel onbelangrijk, de meeste jongens, inclusief ik hebben een gigantische hekel aan roddelen. Doe dat dan ook niet of zorg dat ik het niet hoor.

Om het geheel toch positief af te sluiten, ga ik op de positieve eigenschappen in. 1) Meisjes op goede sneakers, 2) meisjes met mutsjes (op je hoofd dus), meisjes bomvol ambitie en nieuwe plannen. En sportieve meiden. Ik wil niet alleen snowboarden, hardlopen of naar de sportschool gaan.

Wat vind jij leuke versiertips?

Raoul (18)

Zelf vind ik een knipoog erg leuk, misschien wat complimentjes en vooral lief doen. Daar ben ik het meest gevoelig voor. Ook vind ik het erg leuk als een meisje wat van zich laat horen, bijvoorbeeld via sms of gewoon een belletje.

Luc (20)

Misschien niet de leukste, maar wel de enige die me echt is bijgebleven, namelijk: 'Ik heb het hier wel gezien, dus ik denk dat ik hier maar eens wegga, dus waar woon je? Erg direct en grappig.
Ik vind oogcontact erg spannend en belangrijk. Een blik in elkaars ogen geeft voor mij vaak al de doorslag. Spreekt de ander mij aan, dan vind ik het leuk om alleen maar door te kijken elkaar te verleiden. Als de ander hier interesse in toont kun je erop afstappen en je eerste praatje gaan maken. Houdt het gesprek lekker luchtig en praat vooral niet teveel over jezelf, maar toon interesse in de ander. Ga samen een lekker drankje halen, and have fun!

Etiën (15)

Ben gewoon lekker spontaan en blijf vooral ook jezelf. Ik vind het leuk als een meisje zelf initiatief neemt, vraag hem mee naar de bioscoop of doe iets anders gezelligs.

Rolf (27)

Alles wat niet te bedacht en te standaard is. Wees gewoon spontaan en meen een beetje wat je zegt. Zeg bijvoorbeeld (oprecht please!) iets over zijn kleding, drankje (vraag niet: wat drink je, als het duidelijk is dat het bier is. Dit klinkt erg dom, dus beetje meer creativiteit graag), of knoop een gesprek aan over een raar iemand die in de buurt is. Werkt altijd. En als iemand je leuk vindt, maakt het eigenlijk niet zo heel veel uit wat je zegt.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved