Boyspanel deel: 12

Lifestyle door Redactie

Speciaal voor jullie heeft Girlscene een Boyspanel opgericht! Vier leuke jongens zullen elke week jullie vragen beantwoorden en met handige tips onderbouwen. En heb je de vragen van vorige keer gemist of ben je gewoon benieuwd, kijk dan hier.

Je kunt je vraag hier stellen. Elke week kiezen we de leukste vragen uit. Stel je vragen ajb NIET bij de andere artikelen.

De boys:

 

Vinden jullie het leuk als een meisje wat doet met Valentijn? Zo ja, wat is dan leuk om te doen en te geven?

Raoul (18)

Een echte Valentijn liefhebber ben ik niet. Vroeger was het allemaal spannend, maar nu niet meer. Een uit-etentje zou ik wel op prijs stellen. Het is altijd gezellig om naar een restaurant te gaan. Moet nu het meisje of de jongen betalen? Deel het gewoon, doe niet moeilijk en maak het gezellig!

Luc (20)

Ja hoor, maar aan de andere kant vind ik niet dat een commercieel verzonnen feestdag tot meer romantiek moet leiden. Als je verliefd bent is het elke dag Valentijnsdag. Een hapje, een drankje en een enorm sneeuwballengevecht is meer dan genoeg! Hopelijk ligt er 14 februari nog sneeuw ;-)

Etiën (15)

Ik vind dat het er wel een beetje bij hoort, zeker als je al een tijdje met elkaar gaat is het een leuk gebaar. Het laat zien dat je van diegene houdt. Je kunt ervoor kiezen een cadeautje te kopen dat met zijn hobby of sport te maken heeft. Een lekker geurtje doet het ook altijd goed. Maar maak het niet te duur, het gaat echter om het gebaar.

Rolf (27)  

Ik vind Valentijn onzin. Een bedachte dag om geld te verdienen aan iets moois, zoals liefde en verliefdheid. Als je naar de film gaat zit je tussen alleen maar kleffe stelletjes en in de meeste restaurants zijn er alleen maar tafeltjes voor twee. Als ik wat leuks met mijn lief wil doen, gaan we juist niet op Valentijn. Dit jaar gaan we – uit protest – met hele berg vrienden en vriendinnen bij iemand thuis eten. Veel leuker. En mocht je toch écht wat willen doen, check dan even Boyspanel deel II met tips voor wat te doen met een date of deel I met cadeautips. Daar staan wel wat goede suggesties tussen denk ik zo.

Maken jongens zich ook zo druk voor een date/afspraakje?

Raoul (18)

Ik maak me niet druk, omdat ik me eigenlijk altijd wel op m’n gemak voel. Zinnen als: 'Wat moet ik aan? Ruik ik wel lekker? Hoe zit mijn haar?' komen me zeker bekend voor. Maar ik ben geen ijdeltuit, zowel de jongen als het meisje wil er graag goed uitzien op een eerste date.

Luc (20)

Voor een afspraak doe ik wel meer mijn best dan normaal qua kledingkeuze en haarstijl, maar druk maken; niet echt. Hoogstens kijk ik of ik niet twee verschillende sokken heb aangedaan en bijna elke winkel waar ik langsloop check ik even snel of mijn haar niet is veranderd in een coupe de ravage.

Etiën (15)

Ik denk dat jongens hier niet zo erg mee bezig zijn. Natuurlijk willen ze er wel goed uitzien, maar ik denk dat meisjes hier meer mee bezig zijn.

Rolf (27)

Natuurlijk maken jongens zich zorgen. Sorry jongens, hoop niet dat ik het nu voor iedereen verpest, maar jongens zijn ook echt onzeker. Heb ook dagen dat ik een outfit aantrek, voor de spiegel ga staan en weer kies voor een andere outfit. Het verschil is alleen dat ik het niet hysterisch deel met al m'n vriend(inn)en, maar de onzekerheid lekker voor mijzelf houdt. Merk wel dat naarmate ik ouder word die onzekerheid een stuk minder wordt, want vind het steeds minder belangrijk wat anderen over mij denken. Ga gerust op lelijke schoenen, of haar niet in model de deur uit. Maar goed jongens zijn soms net mensen ;-)

Wat is een echte afknapper bij een meisje?  En waarom?

Raoul (18)

De stem! Ik kan er niet tegen als een meisje een stem heeft alsof ze altijd boos of gestresst is. Heel raar misschien, maar ik stoor me hieraan. Ook mijn antwoorden over de kleren in Boyspanel deel 2, over de not-done kledingstijl zijn echte afknappers voor mij!

Luc (20)

Ordinaire meisjes! Ik houd gewoon van klasse en stijl. Als er dan een meisje aankomt die per tien woorden zeven scheldwoorden gebruikt en tegelijk met haar mond open Hubba Bubba kauwt dan knap ik daar zeker op af! Keep it classy, Don't be trashy!

Etiën (15)

Als een meisje helemaal geen gevoel voor mode heeft. Ze hoeft niet met de mode mee te gaan, maar een beetje modieus is voor mij al voldoende. Daarnaast vind ik het ook erg onaantrekkelijk als een meisje onverzorgd is, zoals vettige haren.

Rolf (27)

Slechte uiterlijke verzorging, staat bij mij op stip nummer 1. Daar kan geen 'foute' kleding of een andere afknapper tegenop. (Alhoewel ik blijf strijden tegen meiden in te strakke kleding voor hun figuur) Denk hierbij aan, onverzorgd uiterlijk, geen prettige geur, afgekloven nagellak, smoezelig haar, of te opzichtige make-up. Ik snap best dat niet iedereen even knap of lekker is, maar goed voor jezelf zorgen is toch niet teveel gevraagd?