Boyspanel deel: 17

Lifestyle door Redactie

Speciaal voor jullie heeft Girlscene een Boyspanel opgericht! Vier leuke jongens zullen elke week jullie vragen beantwoorden en met handige tips onderbouwen. En heb je de vragen van vorige keer gemist of ben je gewoon benieuwd, kijk dan hier.

Je kunt je vraag hier stellen. Elke week kiezen we de leukste vragen uit. Stel je vragen ajb NIET bij de andere artikelen.

De boys:

Vind je het erg als je vriendin een week met vriendinnen op vakantie gaat (en dan een echt stapvakantie als Chersonissos)?

Raoul (18)

Nou ja, erg is misschien overdreven. Ik zal wel met haar praten voordat ze op vakantie gaat. En dan met name praten over het feit dat ik haar vertrouw en dat ze daar hopelijk geen misbruik van maakt. Maar om nu mee te gaan is wel erg extreem. Vriendinnen willen nu eenmaal soms als meisjes onder elkaar leuke dingen doen.

Luc (20)

Nee, dat vind ik helemaal niet erg. Ik wens haar juist veel plezier. Maar kom op, Chersonissos dat is toch geen vakantieland?! 24 uur per dag bezopen zijn, tussen alleen maar Nederlanders en af en toe hier en daar een verdwaalde Duitser in kuil. Nee bedankt, ik ga wel lekker surfen op Bali. ;)

Etiën (15)

Nee, ik zou het geen probleem vinden. In een relatie is het belangrijk dat je ook leuke dingen voor jezelf of met vrienden doet, los van je vriend of vriendin. Het is juist goed als ze lekker haar ding doet en plezier heeft met haar vriendinnen op vakantie. In een relatie is vertrouwen heel belangrijk en als zij zonder jou op vakantie gaat dan vertrouw je erop dat ze geen vreemde dingen doet, zoals vreemdgaan. Je moet elkaar vrijheid geven, anders zit je ook zo op elkaars lip en dan kan het nooit lang goed gaan.

Rolf (27)

Als je elkaar vertrouwt moet dat geen enkel probleem zijn. Ik ben zonder mijn vriendin naar Ibiza en Londen geweest en het ging prima. Ik zou het omgekeerd ook geen enkel probleem vinden. Ik bedoel, als je bang bent dat iemand vreemd gaat op zo'n vakantie kan je er maar beter mee stoppen, want dan heb je geen oké relatie. En vaak is het ook wel leuk om even zonder elkaar weg te gaan, want ik denk dat het in een relatie juist erg belangrijk is dat je ook zonder elkaar leuke dingen doet. En een week of weekend lekker uitgaan met vriendinnen hoort daar zeker ook bij.

Zou je een relatie verbreken als de ouders van je vriendin je niet graag mogen?

Raoul (18)

Nee, maar ik zou het niet leuk vinden. Ik ben altijd blij als ik het goed kan vinden met mijn 'schoonouders'.  Gewoon omdat ik dan niets hoef te verbergen en me ook bij haar thuis voel!

Luc (20)

Nee, ik ben van mening dat je iemand niet mag afrekenen waar zijzelf geen invloed op heeft. Ik kan begrijpen dat het erg lastig en hinderlijk is als haar ouders niet achter de relatie staan. Het enige wat je mist is af en toe een familiediner en een kerstcadeau, maar daar kom je wel over heen toch?!

Etiën (15)

Nee, ik zou het niet uitmaken, maar ik zou het wel erg irritant vinden. Zeker als ze nog thuis woont en daar steeds over de vloer komt. Maar uiteindelijk moet je wel als jongen in het achterhoofd houden dat je een relatie met je vriendin hebt en niet met haar ouders.

Rolf (27)

Nee, want ik heb geen relatie met die ouders dus zou het geen reden zijn om een relatie te verbreken. Nu is dat voor mij anders, want woon al tijden niet meer thuis (en mijn vriendin ook niet). Kan mij voorstellen dat het wel lastig is als je het gevoel hebt niet welkom te zijn bij de ouders van je vriendin. Je krijgt daar met je vriendin dan toch sneller ruzie over. En even langskomen is dan minder spontaan, omdat je dan die ouders weer ziet.

Wat vinden jongens nu echt een leuke/lieve koosnaam? Of houden jongens hier niet van, om bijvoorbeeld ‘schatje’ of ‘lieverd’ genoemd te worden.

Raoul (18)

Nou, ik ben er wel gevoelig voor. Ik ken iemand die zegt wel vaker: 'Raoulewapper'. En mijn beste vriendin noemt mij wel eens 'dropje'! :$ Dan kan ik haar wel opeten!

Luc (20)

Ik vind het ontzettend leuk om met een koosnaampje aangesproken te worden, maar ik heb zelf geen favoriet. Maar laat ik de vraag eens omdraaien, dan heb ik zelf ook eens een keer iets aan het Boyspanel van Girlscene. Wat vinden jullie een leuk koosnaampje voor mij?

Etiën (15)

Een leuke/lieve koosnaam? Ik denk dat de meeste jongens hier niet van houden, misschien wel een simpele naam als schatje. Maar maak het niet te ingewikkeld als ‘honneponnetje’ of wat ik ook al eens gehoord heb is ‘slagroomtaartje’. Als je het laatstgenoemde woord als koosnaam gebruikt, dan denk dat het overgrote deel van de jongens dan hard wegrent!

Rolf (27)

Ik heb niet echt een koosnaam die ik echt leuk vind, dus ik kan deze vraag niet echt beantwoorden. Mijn vriendin staat ook gewoon onder haar eigen naam in mijn telefoon en niet onder lieverd, schatje of weet ik veel wat. Vind wel dat er een levenslang verbod moet komen op koosnamen zoals ‘scheetje’ of ‘poepie’, namen die echt niet meer kunnen!