Boyspanel deel: 18

Lifestyle door Redactie

Speciaal voor jullie heeft Girlscene een Boyspanel opgericht! Vier leuke jongens zullen elke week jullie vragen beantwoorden en met handige tips onderbouwen. En heb je de vragen van vorige keer gemist of ben je gewoon benieuwd, kijk dan hier.

Je kunt je vraag hier stellen. Elke week kiezen we de leukste vragen uit. Stel je vragen ajb NIET bij de andere artikelen.

De boys:

Hoe kun je het beste in contact komen met een jongen die je altijd op school/werk/tijdens uitgaan/etc. ziet, maar verder helemaal niet kent?

Raoul (18)

Spreek hem aan, dan heb je direct contact. Vind je dat wat moeilijk, maar weet je wel zijn naam? Zoek hem dan op Hyves, Facebook, e.d en voeg hem toe. Een mooie eerste stap lijkt me zo. Daarna moet je zelf bepalen of je hem iets leuks krabbelt of hem meteen zijn msn vraagt. Met dat laatste zou ik echter even mee wachten, anders lijkt het zo alsof je ‘te’ graag wilt. 

Etiën (15)

Dit is misschien wel standaard, maar je kunt het beste gewoon op die leuke jongen afstappen. Als je bang bent dat je geen gespreksonderwerp hebt, kijk dan eens op zijn Hyves, Facebook of iets anders. Meestal staat daar wel iets op van hobby’s, interesses, etc. Mocht hij dit nu allemaal niet hebben, probeer dan over wat algemene dingen te praten. Naast het kijken op zijn Hyves, Facebook of iets anders, kun je hem natuurlijk ook gewoon toevoegen.

Rolf (27) 

Poeh, wat een vraag zeg. Volgens mij is er niet één juist antwoord. Het ligt aan zoveel factoren. Heb het al eens eerder gezegd, maar de meeste jongens zijn het echt niet gewend dat ze ‘zomaar’ door iemand worden aangesproken. Het gaat er vaak niet eens om wat je zegt, maar dat je wat zegt. Wat mij altijd wel aanspreekt is als je begint over iets gemeenschappelijks, bijvoorbeeld beginnen over een tentamen die je zojuist beiden gehad hebt, dan heb je vaak gelijk een gesprek. Of geef iemand een complimentje over zijn outfit en vraag waar hij het bijvoorbeeld vandaan heeft. Stel vragen, zo houd je sowieso het gesprek op gang. Eigenlijk is het onderwerp niet eens zo heel belangrijk. Gaat erom dat je een beetje ballen hebt en op iemand afstapt. Dan sta je gelijk al 1-0 voor.

Waar denken jullie dat meisjes het meest op vallen? Uiterlijk of innerlijk?

Raoul (18)

Ik denk beiden: innerlijk, omdat ik weet dat meisjes gevoelig zijn voor lieve dingen. Kennis is macht ;). En uiterlijk, omdat ik jullie reacties las toen wij boys van het Boyspanel ons aan jullie voorstelden!

Etiën (15)

Persoonlijk denk ik dat meisjes meer op het innerlijk van een jongen vallen. Maar als een jongen lelijk is, knappen ze hier ook weer snel op af. Denk eigenlijk net zoals bij jongens, eerst in het algemeen kijken hoe hij er uit ziet, maar dit moet uiteindelijk wel gelijkstaan aan een leuk innerlijk.

Rolf (27)

Vrouwen zijn net mannen toch? Ik denk dus dat meiden eerst op het uiterlijk vallen, want dat is meestal toch het eerst wat je ziet. Als je iemand beter leert kennen ga je vaak meer naar iemands innerlijk kijken. Ik denk dat je iemand leuk vindt vanwege zijn uiterlijk en uiteindelijk verliefd wordt op iemands innerlijk. En als ik de meeste vriendinnen van mij hoor, gaat het altijd over ‘oh die is echt vet lekker’ en nooit van ‘hij heeft echt een mooi innerlijk...’. En mocht het nu toch zo zijn dat meiden niks om uiterlijk geven dan hoor ik het graag. Stop ik acuut met sporten, laat ik m'n baard groeien en loop ik de hele dag in mijn joggingbroek.

Als je een tweede date met een meisje hebt, zou je haar dan laten kiezen om wat te gaan doen of zou je zelf moeite doen om iets leuks te verzinnen?

Raoul (18)

Ik denk dat we het samen moeten verzinnen, want je gaat toch ook samen op date. Ik kan wel 100 dingen opnoemen, maar ik ga altijd gewoon gezellig ergens zitten en trakteren op wat eten.
In de middag is het leuk om bij de Hema, V&D of een ander leuk brasserietje een lekker broodje te eten. ’s Avonds is het leuk om een restaurantje op te zoeken en daar wat te gaan eten.

Etiën (15)

Ik zou zelf de moeite doen om iets leuks te verzinnen. Ik zou bijvoorbeeld eens naar een andere stad of omgeving gaan dan waar je de eerste date bent geweest. Of in plaats van naar de bioscoop, eens wat actiefs ondernemen. Of zij moet er al op staan, dat ze zelf iets wilt verzinnen. Dan heb ik ook meteen een vraag aan jullie: wat zouden jullie graag op een tweede date willen doen?

Rolf (27)

Als ik een date zou hebben zou ik zelf iets kiezen; zo kan je tenminste een beetje indruk maken.
Ik houd er wel van om iets actiefs te doen, helemaal wanneer je elkaar nog niet zo goed kent. Zo voorkom je dat er stiltes vallen, of dat je zenuwachtig bent omdat je continu aan het denken bent hoe je overkomt op een ander. Wat ik leuk zou vinden om te doen is bijvoorbeeld een middag snowboarden in Snowplanet (of iets wat er op lijkt), bezoek een expositie of tentoonstelling van iets wat je aanspreekt (foam vind ik erg leuk), of ga naar een concert van iets minder bekende bandjes. In de kleine zaal van Paradiso staan vaak hele leuke acts.

* Luc kon helaas door de drukte van school de vragen van dit Boyspanel niet beantwoorden. Maar niet getreurd, de volgende keer is hij er gewoon weer bij!