Boyspanel deel: 23

Lifestyle door Redactie

Speciaal voor jullie heeft Girlscene een Boyspanel opgericht! Vier leuke jongens zullen elke week jullie vragen beantwoorden en met handige tips onderbouwen. En heb je de vragen van vorige keer gemist of ben je gewoon benieuwd, kijk dan hier.

Je kunt je vraag hier stellen. Elke week kiezen we de leukste vragen uit. Stel je vragen ajb NIET bij de andere artikelen.

De boys:

boyspanel

Stel: je leert een meisje kennen en jullie gaan daten. Maar dan blijkt dat ze niet zo goed kan zoenen. Zijn jongens dan bereidt het haar te 'leren', hebben ze zoiets van het maakt niets uit of zijn ze dan totaal afgeknapt?

Raoul (18)

Ik denk niet dat een jongen snel op zoenkwaliteiten zal afknappen. Iemand moet je tenslotte toch leren zoenen?

Jan (18)

Als een meisje nog nooit eerder gezoend heeft, is het gewoon niet eerlijk om daar meteen op af te knappen. Zeker niet als je er als jongen wel een relatie in ziet zitten. Ik zou persoonlijk geduld hebben en het ergens ook wel een eer vinden dat ik het haar mag leren. Overigens vind ik het veel belangrijker dat het een leuke meid is om mee te praten, zoenen staat dan toch echt op de tweede plaats.

Etien (15)

Ik zou niet totaal afgeknapt zijn en zeker niet als ik haar echt leuk vind! Daarnaast denk ik dat weinig jongens het zullen toegeven dat een meisje slecht of niet goed kan zoenen. De meeste jongens kijken het een tijdje aan of geven zelf steeds subtiele hints en aanwijzingen tijdens het zoenen. Er zijn natuurlijk ook jongens die gewoon glashard in je gezicht of subtiel zeggen dat je niet zo goed kunt zoenen.

Rolf (27)

Dit zou voor mij nooit de reden zijn om af te knappen, maar ik kan wel het zetje geven als je toch al twijfelt. Als iemand toch al niet zo leuk is als je dacht en ze kan niet (goed) zoenen, dan is het toch wel redelijk snel over. Als een meisje wel erg leuk is en ze zoent wat minder, dan heb je nog een leuke klus, want dan kun je samen oefenen.

Op welk type meisje vallen jongens? Het "stoere" meisje dat sneakers etc. draagt of het meisjesmeisje met hakken en jurkjes?

Raoul (18)

Beiden type meisjes zijn leuk, maar als ik zou moeten kiezen zou ik toch voor het stoerdere meisje gaan. Een meisje die hiphop kleding, sneakers, etc. draagt vind ik het leukst. Maar netjes en lief is op z’n tijd ook heel leuk. Eigenlijk moet je dan een meisje voorstellen die een combinatie van stoer en een meisjesmeisje is.

Jan (18)

Om maar te beginnen met een enorm cliché; ik houd van alle meiden / vrouwen. In iedereen vind ik altijd wel iets wat ik heel erg leuk vind. Daarom is het moeilijk om echt vast te stellen wat ik nu het liefst zie. Als ik dan toch moet kiezen zou ik gaan voor een meisje gaan die zich wel een beetje stoer kleed maar verder een lief en onschuldig karakter heeft. Ik knap zelf wel enorm af op een meisje die zich in ALLES als een jongen gedraagt. Denk aan heihard boeren of andere smerige dingen. Dat soort gedrag past over het algemeen absoluut niet bij ons beeld over meiden!

Etien (15)

Dit verschilt per jongen, de een valt meer op een stoerder meisje en de ander op een meisjesmeisje. Zelf val ik meer op meiden die er net tussenin zitten. Maar ik houd niet van meiden die zich net als jongens gedragen, dan vind ik een meisjesmeisje toch leuker!

Rolf (27)

Ik heb een voorliefde voor iets stoerdere meisjes (ja, ben gek op sneakers) met wel een beetje een vrouwelijke touch. Ik geloof dat op Boyspanel 9 wel een omschrijving staat van wat mij aanspreekt. Alleen die sneakers daar zijn niet echt mijn keuze ;-). Aan de andere kant, als mijn vriendin een mooi jurkje met pumps aanheeft vind ik dat echt geweldig. Ik vind het vooral belangrijk dat iemand aandacht schenkt aan zijn/haar kleding. Dit vind ik belangrijker dan de stijl. Juist de combinatie van verschillende stijlen maakt het interessant, want een beetje afwisseling kan echt geen kwaad!

Wat is het meest romantische wat je ooit voor een meisje hebt gedaan?

Raoul (18)

Het meest romantische wat ik ooit heb gedaan weet ik zo even niet, maar picknicken in het park/bos vind ik altijd wel heel gezellig en romantisch.

Jan (18)

Ah, romantiek! Iets waarbij het grootste deel van alle jongens ongelofelijk op hun bek gaat. Ik vind het altijd moeilijk om iets romantisch te doen voor mijn vriendin. Zo heb ik er lang over gedaan om te bedenken wat ik wilde doen voor ons driejarig samenzijn. Uiteindelijk heb ik haar weten te verassen met een trip naar Antwerpen. Vond ik toch aardig romantisch! Daarnaast vind ik het altijd wel leuk om speciaal voor haar te koken. Lekker de kaarsjes aan en het licht uit met op de achtergrond romantische muziek.

Etien (15)

Ik ben nog vrij jong, dus ik heb nog niet veel romantische dingen voor een meisje gedaan. Maar toen ik iets jonger was, heb ik een zelfverzonnen gedicht over mijn gevoel voor een meisje gemaakt.

Rolf (27)

Ik ben volgens mij niet de klassieke romanticus met overal kaarsjes aan, rozenblaadjes op de grond en een pianomuziekje op de achtergrond. Ik geniet meer van kleine dingen, zoals samen met m’n vriendin door de stad fietsen als het mooi weer is, een weekendje weg boeken, vriendin C. verrassen met een etentje als ze net heel hard gewerkt heeft, of samen een mooie afdaling maken met snowboarden. Sorry, ik kan niet hele romantische tips geven. Het klinkt misschien saai, maar ik ben echt al lang happy met m’n meisje. Doe ik denk toch wel ergens wat goed ;-)