Boyspanel deel: 24

Lifestyle door Redactie

Speciaal voor jullie heeft Girlscene een Boyspanel opgericht! Vier leuke jongens zullen elke week jullie vragen beantwoorden en met handige tips onderbouwen. En heb je de vragen van vorige keer gemist of ben je gewoon benieuwd, kijk dan hier.

Je kunt je vraag hier stellen. Elke week kiezen we de leukste vragen uit. Stel je vragen ajb NIET bij de andere artikelen.

De boys:

boyspanel

Wat kan je zoal met je vriendje doen om te voorkomen dat je relatie na een tijd niet eentonig of saai wordt?

Raoul (18)

Als het echte liefde is denk ik niet dat het saai kan worden, toch? Probeer nieuwe dingen in een relatie, om degene nog beter te leren kennen dan je al deed. Er is altijd wel weer iets nieuws te ontdekken natuurlijk!

Jan (18)

Het is niet meer dan normaal dat een relatie af en toe even zijn saaie momenten heeft. Misschien zien jullie elkaar dan net iets te vaak en hangen jullie alleen maar samen voor de televisie. Het beste is dan, hoewel het erg raar klinkt, elkaar even wat minder vaak te zien. Ga wat meer met je vriendinnen doen en geef hem ook de vrijheid om dat te doen. Als jullie elkaar daarna weer zien hebben jullie weer wat leuks om over te praten! Als dan het gevoel van saaiheid blijft, probeer dan zelf het initiatief te nemen. Neem hem lekker mee naar een (grote) stad, ga naar de film of lekker uiteten. Voor de dames die ook al actief zijn in de slaapkamer is het van groot belang om het leuk te houden. Experimenteer, trek wat uitdagends aan...

Etien (15)

Dit kan eigenlijk alles zijn, als je het maar spannend houdt. Naarmate je langer een relatie hebt, wil je al snel in een sleur terechtkomen. Zorg er dan voor dat je spontane dingen met elkaar doet, zoals een weekendje weg, ergens gezellig een hapje gaan eten, naar de bios, picknicken, etc. Naast leuke dingen met elkaar doen, is het ook belangrijk dat je los van elkaar leuke dingen doet.

Rolf (27)   

Ik ben al heel erg lang bij m’n vriendin en nog steeds meer dan happy. Er zijn denk ik een paar dingen die ervoor zorgen dat je relatie leuk blijft. Allereerst is het belangrijk dat je tijd voor elkaar maakt om leuke dingen te doen. Gevaar is dat je bijvoorbeeld alleen maar samen op de bank blijft hangen. Dan kan het wel wat saai worden. Spreek bijvoorbeeld af om samen naar het strand te gaan, koop kaartjes voor een concert, of spreek af om voor elkaar te gaan koken. Zo heb je echt de tijd voor elkaar. Daarnaast is het ook belangrijk om los van elkaar dingen te doen. Zit niet 24/7 bij je vriendje op z’n lip, maar spreek ook af met vriendinnen en geef hem de ruimte om dat ook te doen. Als je dan weer bij elkaar bent is het des-te-leuker. Ook in een relatie moet je voor elkaar werken en niet stoppen met indruk maken op elkaar ;-)

Letten jongens er heel erg op als je bijvoorbeeld een keer je nagels niet mooi hebt gelakt, of dat je haar een keer niet goed zit?

Raoul (18)

Ik denk niet dat het een heel groot drama is, toch? Of de jongen is zelf een drama queen... Maar nee, de meeste jongens letten niet alleen op dat soort oppervlakkige dingen denk ik.

Jan (18)

Ik kan nu natuurlijk zeggen wat jullie willen horen. Dat wij het heel erg belangrijk vinden dat nagels mooi gelakt zijn, of dat het haar perfect moet zitten. Ik ga er echter vanuit dat jullie dit lezen omdat jullie de waarheid willen horen. Dus ik ga dan ook de waarheid vertellen. Het maakt me niets uit. Of je nagels nu roze, rood of groengeel zijn, ik let er gewoon niet op. Kunnen we niets aan doen, we zijn en blijven toch jongens. Ga je van blond haar naar roze haar? Dan zal ik het wel zien. Er is wel een uitzondering, zodra je voor me staat en vraagt of ik je nagels, haar e.d. mooi vindt, dan zal ik altijd ja zeggen. Mannen doen dit omdat wij gewoon niet weten of jullie wel tegen de waarheid kunnen.

Etien (15)

Ik let er niet echt op wanneer een meisje de nagels niet goed of mooi heeft gelakt. Maar de haren is een ander verhaal, dat valt meer op dan de nagels. Als je vettige haren hebt vind ik dit erg onaantrekkelijk of droge stroharen is ook een goed voorbeeld. Maar van een bad hair day heeft natuurlijk iedereen wel eens last! ;)

Rolf (27)

Sorry ik ben een zeikerd in dit soort dingen. Ik vind het belangrijk dat een meisje zichzelf goed verzorgd. Dus liever geen afgekloven nagellak (haal ‘t dan weg), erge uitgroei of dood haar. Ik snap best dat niet iedereen er altijd 100% top uitziet en soms is dat best okay (denk aan na het sporten, klussen, luie zondagmiddag), maar probeer gewoon jezelf goed te verzorgen. I like ;-)

Wat zegt een eerste kus voor jou? Wat voor gevoel gaat er dan door je heen?

Raoul (18)

Een heel goed gevoel, alsof ik iets bereikt heb wat ik al lang wilde hebben. Een gevoel en bevestiging dat het wederzijds is.

Jan (18)

Mijn eerste kus was nu niet echt bepaald indrukwekkend. Het kwam eigenlijk onverwacht en ik was zo verbaasd dat het gebeurde dat ik er niet van kon genieten. Mijn eerste zoen met mijn huidige vriendin was daarentegen geweldig. Het zat er al een tijdje aan te komen maar ik durfde niet zo goed. Ik was op een feest van een vriend en ik liep de gang in om mijn jas te halen. Ze kwam achter me aan, drukte mij tegen de muur aan en zoende me. Het was een prachtige ervaring. Hoewel het langer dan drie jaar geleden was kan ik me het nog gedetailleerd herinneren. Het betekende heel veel voor me en het was een moment van puur geluk en genot.

Etien (15)

Dit zegt mij erg veel, want het is toch een teken dat je elkaar erg leuk vindt. Je zoent namelijk niet met iedere gek die je op straat tegenkomt. Als je met diegene zoent waar je veel voor voelt, geeft het echt een speciaal gevoel. Wat er dan door me heen gaat kan ik niet echt beschrijven, maar het is meestal wel een heerlijk en bijzonder gevoel.

Rolf (27)

Een eerste kus is alleen bijzonder als het meisje ook echt wat voor je betekent en als jehelemaal gek van haar bent. Anders is het net een kus zoals anderen. En “wat voor gevoel gaat er door je heen?” Is net zo’n onzinnige vraag die wel eens aan voetballers wordt gesteld wanneer ze in de laatste minuut de winnende goal hebben gemaakt.. “Wat ging er door je heen?” Onbeschrijfelijk dus ;-)