Boyspanel deel: 27

Lifestyle door Redactie

Speciaal voor jullie heeft Girlscene een Boyspanel opgericht! Vier leuke jongens zullen elke week jullie vragen beantwoorden en met handige tips onderbouwen. En heb je de vragen van vorige keer gemist of ben je gewoon benieuwd, kijk dan hier.

Je kunt je vraag hier stellen. Elke week kiezen we de leukste vragen uit. Stel je vragen ajb NIET bij de andere artikelen.

De boys:

boyspanel

Waarom praten jongens niet gemakkelijk over gevoelens?

Raoul (18)

Jongens zijn schuwe types, vaak stoer en laten niet snel zien dat er iets aan de hand is. Ik denk dat dit ook wel een grote rol speelt in het jongen zijn. Ik kan wel makkelijk over mijn gevoelens praten, maar dan alleen bij mijn familie, vriendin en mijn beste vriendin. Maar zelfs dan zal het nooit uit mijzelf komen.

Jan (18)

Omdat we daar over het algemeen al nauwelijks mee om kunnen gaan. Meiden praten er al vaak met elkaar over en verwachten vervolgens dat wij dit ook doen. Niet waar dus.. Wij praten met onze vrienden over hele andere dingen en we zijn er dus ook niet aan gewend om over onze gevoelens te praten. Ik zou de jongen in kwestie wel even de tijd geven, heb dus geduld. Als hij graag wilt praten over ‘gevoelens’, dan komt hij vanzelf wel naar je toe.

Etien (15)

Dat is een goeie! Ik denk dat de meeste jongens zich niet zo snel blootgeven en er dus een tijd overheen gaat willen ze dit doen. Als ze het doen is het meestal bij goede vrienden of familie. Maar ik denk niet zo snel bij hun vriendin, terwijl dit natuurlijk wel veel beter is.

Rolf (27)   

Omdat we jongens zijn… ;-) Ik denk niet dat het zo is dat jongens helemaal niet over hun gevoelens praten. Voor mij geldt dat tenminste niet. Ik merk wel dat ik daar de afgelopen jaren in veranderd ben. Vroeger deed ik dat niet zo snel, omdat je dan wellicht soft gevonden werd. Het is veel prettiger om je soms eens te kunnen uiten, want anders blijf je er alleen maar mee rondlopen. Nu is het bij mij wel zo (en denk ook voor de meeste jongens) dat ik iets in het begin niet snel vertel, totdat ik het echt zat ben en dan barst de bom!

Welke bekende vrouwen vinden jullie mooi en waarom?

Raoul (18)

Alle bekende vrouwen met een mooi innerlijk. Ik houd niet van vrouwen die bekend zijn vanwege de achternaam die paps en mams hebben opgebouwd. Vaak zijn dit ook nog de 'bitches en het type vrouw die zichzelf helemaal het einde vindt'. Ik houd van vrouwen dat bewust in het leven staan en zich niet anders gedragen omdat ze bekend zijn. Een goed voorbeeld van zo’n vrouw is Linda de Mol.

Jan (18)

Ik let daar niet zo erg op. Sommige vallen iets meer op dan andere… Neem nu een Megan Fox: een lekker ding, maar verder ook niets. Of een Emma Watson: schattige meid met een lief uiterlijk. Verder dan dat denk ik er ook niet over na. Ik heb geen redenen om ze mooi te vinden, het is gewoon zo. Het zijn namelijk bekende vrouwen, de kans dat ik ze tegenkom is zo goed als 0,0%.

Etien (15)

Ik vind Beyonce echt een hele mooie vrouw. Zij heeft het totaalplaatje: lekker kleurtje,  niet te dik maar ook niet super slank en mooie rondingen. Verder vind ik niet echt veel celebs mooi, alhoewel Cameron Diaz ook een knappe vrouw.

Rolf (27)

Volgens mij staat Jessica Alba met stip op nummer één! Wellicht wat voorspelbaar, maar schitterende uitstraling, mooi figuur, goede lach en prachtige ogen. Qua Nederlandse celebs vind ik Hanna Verboom en Carice van Houten wel de moeite waard. Vooral hun uitstraling spreekt mij erg aan; kan niet echt aanwijzen waarom ik ze indrukwekkend vind. Denk meer het hele plaatje..

Is de grootte van borsten belangrijk voor jullie jongens?

Raoul (18)

Pfff. zeker een vraag van een meisje dat heel erg aan zichzelf twijfelt. NIET DOEN!! Wat vertellen borsten nu als je een leuk koppie hebt plus een prachtig innerlijk. Wanneer een vrouw met dubbel D naast een vrouw met cup A in bed ligt, dan hangen die van dubbel D hoogstwaarschijnlijk ergens waar ze niet horen.

Jan (18)

Tja, wat is belangrijk. Een beetje man doet daar niet moeilijk over. Groot, klein, rond, plat, appels of peren..... het maakt mij dan ook echt niet zoveel uit. Want wanneer de borsten opeens een belangrijk item in de relatie worden, dan raad ik je aan een nieuwe jongen te zoeken want dan is hij jouw aandacht echt niet waard.

Etien (15)

Het speelt wel een rol, maar zeker niet de grootste. Het innerlijk is belangrijk, daarna het gezicht en de rest neem je als je verliefd genoeg bent gewoon voor lief. Maar het is zeker fijn als je vriendin mooie borsten heeft.

Rolf (27)

Simpel. Totaal niet belangrijk!