Boyspanel deel: 29

Lifestyle door Redactie

Speciaal voor jullie heeft Girlscene een Boyspanel opgericht! Vier leuke jongens zullen elke week jullie vragen beantwoorden en met handige tips onderbouwen. En heb je de vragen van vorige keer gemist of ben je gewoon benieuwd, kijk dan hier.

Je kunt je vraag hier stellen. Elke week kiezen we de leukste vragen uit. Stel je vragen ajb NIET bij de andere artikelen.

De boys:

boyspanel

Als je voor één dag een meisje zou zijn, wat zou je dan meteen doen en hoe zou je er dan uit willen zien?

Jan (18)

Naast dat dit een rare vraag is, vind ik het ook nog eens een moeilijk vraag. Ik zou het niet weten, om heel eerlijk te zijn zou ik het gewoon niet willen. Uiterlijk vind ik één van de meest onbelangrijke dingen aan meiden, dus dat maakt me echt niets uit. Wellicht zou ik gaan paardrijden, omdat er dan niets in weg zit daar beneden. Daar blijft het denk ik wel bij.

Etien (15)

Lastige vraag… Maar als ik een meisje zou mogen zijn, dan zou ik wel eens een gewone schooldag met vriendinnen willen meemaken. Of afspreken met meiden, een sport beoefenen, etc. Maar hoe ik er dan uit zou willen zien, dat maakt mij niet veel uit. Ik denk gewoon een doorsnee meisje.

Rolf (27)   

Haha, goede vraag. Als ik een dag een vrouw zou zijn, dan zou ik wel een supersexy, mooie vrouw willen zijn. Echt een overdreven knappe vrouw, waar elke man naar om kijkt ;-) Weet ik eens hoe dat voelt om door iedereen nagestaard te worden. Ik zou beginnen met douchen, dan uren tutten met opmaken en al die spulletjes gebruiken, waar ik totaal geen verstand van heb. Dan de stad in om te shoppen en kijken wat je met je charme allemaal voor elkaar kan krijgen. ‘s Avonds natuurlijk stappen in een hippe tent met al m’n vriendinnen. En natuurlijk mag ik door mijn looks op de gastenlijst. Uiteraard krijg ik voldoende aandacht van de aanwezige mannen en hoef ik niet voor mijn eigen drankjes te betalen. Zoiets?

Wat kun je het beste doen als een jongen (bijna) altijd te laat is?

Raoul (18)

Je kan zelf opzettelijk te laat komen. Door hem te laten wachten ziet hij misschien in wat jij elke keer doorstaat! Of eerder afspreken (uur, kwartier of enkele minuten), zodat hij wel op tijd komt. Je kunt ook zelf wat later komen dan afgesproken, zodat jullie ongeveer tegelijk op de afgesproken plaats zijn.  

Jan (18)

Hier kan ik heel duidelijk over zijn: gewoon eerder afspreken.

Etien (15)

Zit je er erg mee dat een jongen (altijd) te laat komt? Praat er dan eens goed met hem over. Probeer erachter te komen of het een reden heeft en zeg gewoon dat je het echt niet leuk vindt. Dan weet hij in ieder geval waarom je je irriteert en dan kan hij er op letten.

Rolf (27)

Simpel, je kunt een veiligheidsmarge in de tijd inbouwen. Dus spreek bijvoorbeeld om 21:30 af, terwijl je eigenlijk pas om 22:00 weg wil. Dan is hij waarschijnlijk wel op tijd. Of spreek af dat je tot een bepaalde tijd wacht en daarna weggaat, omdat je bijvoorbeeld ergens echt op tijd wil zijn. Vaak is iemand namelijk als het ECHT moet wel op tijd. Ik ben zelf bijna overal net een paar minuten te laat, maar als ik bijvoorbeeld op vakantie ga, dan ben ik ruim voor de benodigde tijd op Schiphol en ben ook nog nooit te laat geweest voor een tentamen. Voer die druk dus gewoon een beetje op ;-)

Welke bekende mannen zien jullie als rolmodel? En welke bekende mannen vinden jullie erg interessant/goed (sport, muziek, etc.)?

Raoul (18)

Jiggy Djé!

Jan (18)

Ik ben een groot fan van harde muziek, denk hierbij aan Metallica, Rage Against The Machine, etc. Ook luister ik van tijd tot tijd naar hardcore. Maar geen van die mannen zijn een rolmodel. Seks, drugs & Rock ’n Roll is nu niet bepaald goed voor je. Qua sport heb ik wel bewondering voor Federer. Hij wint toch zomaar even alles wat er te winnen valt, maar wederom geen rolmodel. Dit klinkt misschien cliché maar mijn enige echte rolmodel is m’n vader, en of hij nou beroemd is...

Etien (15)

Echt een rolmodel heb ik niet, qua muziek vind ik David Guetta erg goed, de voetballer Afellay vind ik een goed voorbeeld en Michael Jackson daar kijk ik echt tegen op!

Rolf (27)

Ik heb niet echt iemand die ik als rolmodel zie. Helemaal niet een bekend persoon, want die staan erg ver van mij af. Ik heb eerder veel bewondering voor mijn ouders en ik hoop dat ik in de toekomst ook voor mijn (eventuele) kinderen zulke goede ouders ben. Dus ik zie mijn ouders eerder als rolmodel dan bv. een BN’er. Ik heb wel een aantal personen die mij erg aanspreken qua wat ze doen, zoals bijvoorbeeld Johnny Depp, Tim Burton, Jari Litmanen en Richard Branson. Echter de meeste mensen om wat van te leren, of je aan te spiegelen zijn de mensen in je omgeving.