Boyspanel deel: 31

Lifestyle door Redactie

Speciaal voor jullie heeft Girlscene een Boyspanel opgericht! Vier leuke jongens zullen elke week jullie vragen beantwoorden en met handige tips onderbouwen. En heb je de vragen van vorige keer gemist of ben je gewoon benieuwd, kijk dan hier.

Je kunt je vraag hier stellen. Elke week kiezen we de leukste vragen uit. Stel je vragen ajb NIET bij de andere artikelen.

De boys:

boyspanel

Je hebt een vriendin,  maar een ander (aardig) meisje vindt jou leuk. Wat zou jij doen?

Raoul (18)

Niets geks, ik heb een vriendin waar ik veel van hou en ik zal niet eens denken aan iets anders. Ook zou ik dat andere meisje niet opzettelijk aandacht geven, dus geen hoop geven. Maar ik zou bijvoorbeeld wel kunnen praten met diegene. Ik zou niet iemand onnodig gaan negeren of dergelijke.

Jan (18)

Het klinkt lullig maar ik zou me waarschijnlijk een beetje als een klootzak gaan gedragen. Het laatste wat ik in zo’n situatie wil is dat meisje valse hoop te geven. Want een meisje moet wel iets meer dan aardig zijn als ik er mijn vriendin voor zou verlaten. Je zou natuurlijk ‘gewoon vrienden’ kunnen worden, maar ik denk dat sommige meisjes dan toch nog ergens hopen dat het ooit meer wordt terwijl daar bijna geen sprake van is.

Etien (15)

Ik zou het haar gewoon op een aardige manier zeggen dat ik haar wel leuk vind, maar dan gewoon als vriendin en niet meer. Ik denk dat ik het ook tegen mijn vriendin zou zeggen, want ik vind wel dat ze op de hoogte moet blijven van wat er gebeurt. Niet dat ze het via via te horen krijgt en misschien is het verhaal dan wel verdraait.

Rolf (27)   

Ik heb het nooit door als meiden “meer dan gemiddeld” belangstelling voor mij hebben, dus ik zou waarschijnlijk niet anders reageren dan dat ik normaal gesproken zou doen. Misschien komt dat ook wel omdat ik erg gelukkig ben met mijn vriendin en totaal geen behoefte heb aan een ander.

Zouden jullie eerder een meisje kiezen die heel ambitieus is en bezig is met haar studie/werk/ toekomst of een meisje die lekker doet waar ze zin in heeft en leeft van het moment?

Raoul (18)

Ik zou geen meisje kiezen om één van bovenstaande redenen. Ik vind het leuk als iemand ambitieus is met haar werk etc. Maar ik vind dat iemand ook moet doen waar ze zin in heeft en met een lach in het leven staat. Kiezen klinkt alsof je mensen in hokjes plaatst. Ik zie vanzelf wel hoe mijn vriendin in het leven staat en ik zal hier ook altijd tevreden mee zijn.

Jan (18)

Waarom niet beiden? Mijn vriendin zit er precies tussenin. Ze vindt haar studie het belangrijkste wat er is maar ze gaat daarnaast wel rustig zo’n 2 á 3 keer in de week uit. Als ik daarentegen gewoon moest kiezen dan zou ik voor het ‘leeft van het moment’ meisje gaan. Spontaniteit is gewoon een hele leuke eigenschap; ik kan daar enorm van genieten.

Etien (15)

Een ambitieus meisje, want ik vind wel dat je een doel voor ogen moet hebben en niet alles op je af moet laten komen. Het kan soms wel goed zijn als je alles op je af laat komen, maar niet de hele tijd want dan zit ze ook wat te niksen. Ik vind het juist erg goed als een meisje iets doet met een doel. Daarnaast moet ze ook tijd maken voor haar vriend en vriendinnen, niet dat ze altijd maar bezig is met school of werk.

Rolf (27)

Als je ouder wordt ga je meer aan je toekomst denken en wordt het steeds belangrijker dat een vrouw ambitie heeft en wat wil bereiken in haar leven. Ik vind het erg gezond als je ambitieus bent en wat wil bereiken.  Vroeger leefde ik ook meer bij het moment en deed je waar je zin in had. Hoe ouder je wordt, hoe meer verantwoordelijkheden je hebt. Daar richt je dus ook je relatie op in.

Welke meisjes vinden jullie leuker? De zelfverzekerde meisjes of de iets onzekere meisjes?

Raoul (18)

Zijn zelfverzekerde meisjes niet lief dan? Ik vind beiden goed, maar een onzeker meisje kan je als jongen misschien wel steunen. Onthoud goed: alles met te ervoor, is misschien/hoogstwaarschijnlijk niet goed.

Jan (18)

Onzekerheid is schattig, tot op een zekere hoogte. Als een meisje gewoon heel vaak klaagt over haar gewicht terwijl ze er gewoon prima uitziet dan houd ik het voor gezien. Jullie hebben toch ook liever een jongen die er zelfverzekerd uitziet? Bij ons zit dat ook zo, zolang het maar niet overgaat in arrogantie.

Etien (15)

Ik vind ze beiden wel wat hebben, maar uiteindelijk houd ik toch meer van het zelfverzekerde meisje. Zo’n meisje staat gewoon stevig in der schoenen en die kan ook wel tegen een stootje. Ik vind wel dat een meisje voor zichzelf moet opkomen en niet alles aan anderen overlaat. Daarnaast is het ook wel fijn als het meisje eens de touwtjes in handen neemt en ik denk dat het onzekere meisje meer de afstand bewaart.

Rolf (27)

Nu lijkt het net of  zelfverzekerde meisjes niet lief kunnen zijn. Lijkt mij niet ;-) Ik houd er meer van als een meisje weet wat ze wil en daar ook voor uit durft te komen. Niet het type meisje, “ik denk wel wat, maar durf het niet te zeggen”. Recht voor z’n raap, daar houd ik wel van. En dan kan je ook heus wel lief zijn.