Boyspanel deel: 32

Lifestyle door Redactie

Speciaal voor jullie heeft Girlscene een Boyspanel opgericht! Vier leuke jongens zullen elke week jullie vragen beantwoorden en met handige tips onderbouwen. En heb je de vragen van vorige keer gemist of ben je gewoon benieuwd, kijk dan hier.

Je kunt je vraag hier stellen. Elke week kiezen we de leukste vragen uit. Stel je vragen ajb NIET bij de andere artikelen.

De boys:

boyspanelHoe wil je dat je vriendin zich bij je vrienden gedraagt?

Raoul (18)

Gewoon als zichzelf. Ik snap dat dit niet altijd mogelijk is. Mijn vriendin woont ongeveer 200 km bij mij vandaan en kent dus niemand van mijn vrienden. Dan snap ik dat dit in het begin moeilijk is, maar dat veranderd ook langzaam. Het leukste is gewoon jezelf te zijn. 

Jan (19)

Normaal, gewoon zoals ze ook om mij heen is. Zonder te flirten, uiteraard.

Etien (15)

Gewoon normaal, dus als zichzelf. Ze hoeft zich echt niet anders voor te doen, dan hoe ze in werkelijkheid is. Daarbij hoop ik natuurlijk dat ze zich een beetje op haar gemak voelt en niet opgelaten. Maar dat komt vast goed, ligt namelijk ook aan de vrienden met wie je omgaat. Als die zich niet openstellen voor haar, dan is het logisch dat ze zich niet op haar gemakt voelt. Maar daar houden mijn vrienden gelukkig wel rekening mee en zij zijn ook gewoon heel relaxed!

Rolf (27)   

Gewoon als zichzelf. Dit klinkt heel gemakkelijk, maar volgens mij is dat in de praktijk enorm moeilijk. Ik wil graag dat mijn vrienden de vriendin zien waar ik gek op ben en dan ook zoals ik haar ken. Dus niet gemaakt aardig, niet nep, gewoon zoals ze is. Nu heb ik gelukkig een hele leuke vriendin (en enorm gemakkelijk in de omgang), dus ik kan mij niet voorstellen dat zij lastig is voor mijn vrienden. Althans dat heb ik nog nooit meegekregen ;)

Hoe zit het met die "kleedkamerpraat"? Waar hebben jullie jongens het nu over in de kleedkamer?

Raoul (18)

Moet IK nu gaan verklappen wat jongens vertellen in kleedkamers? ;-) Nou, hier het geheim: van alles en nog wat.... Maar het is allemaal nonsens, overdreven gelul of stoer gedrag. Er zal heus iets van kloppen, maar er wordt vaak van een mug een olifant gemaakt. Het is in kleedkamers altijd gezellig en het gaat echt niet altijd over meisjes.

Jan (19)

Haha, van alles en nog wat. De ene keer hebben we het over ‘wijven’, ja zo spreken wij onder elkaar (soms) over jullie, geen disrespect. De andere keer weer over sport, feesten en games. Niet al te veel interessante dingen om eerlijk te zijn.

Etien (15)

Jongens hebben het echt over van alles en nog wat, bij mij gaat het vooral over voetbal en meiden. Maar dan niet over de hele intieme dingen, want dat soort dingen zeg ik liever niet tegen al mijn vrienden. Namelijk alleen tegen de echte goede vrienden, waarvan ik weet dat zij het niet doorvertellen.

Rolf (27)

Volgens mij hebben meiden het idee dat er allerlei intieme en spannende dingen worden besproken in de kleedkamer. Als het een soort damestoilet is ofzo. Sorry, als ik nu jullie droom wild verstoor, maar meestal gaat het gewoon over de komende tegenstander, wat een vervelende gast die spits is, of schept iedereen op over hoeveel goals er gemaakt gaan worden. Als er dan nog tijd over is komen de plannen voor het weekend voorbij of wordt er wat gepraat over nieuwe muziek, werk, etc.  De echte praatjes komen pas na de wedstrijd onder het genot van een paar biertjes.

Wat vinden jullie van meisjes die zich apart kleden of juist met de mode meelopen?

Raoul (18)

Apart kleden vind ik altijd leuk. Ik ben niet zo van de standaard kleding. Af en toe iets van de Zara is leuk, maar als je de hele collectie aanschaft valt al snel op dat héééél veel mensen hetzelfde dragen. Een beetje gedurfd is toch veel leuker?

Jan (19)

Helemaal top. Iedereen moet toch gewoon zelf weten wat ze aantrekken?

Etien (15)

Dat ligt eraan hoe apart, als het haar stijl is dan ligt het er natuurlijk aan of het mij bevalt. Maar ik vind het zeker een pluspunt als een meisje haar eigen stijl heeft gecreëerd. Daarbij hoop ik wel dat ze zich een beetje in de mode van nu kan vinden, want ik vind het wel leuk als een meisje up-to-date is qua kleding. Dus niet kleding dat vier jaar geleden in was, eigenlijk is een gemixte stijl altijd wel goed.

Rolf (27)

Haha, wat een vraag. Apart kleden lijkt mij niet hetzelfde als met de mode meelopen, maar dit kan aan mij liggen. Ik vind het belangrijk dat een meisje verzorgd is, dat ze een eigen stijl heeft en op de hoogte is van de trends en tijdbeeld.  “Met de mode meelopen” vind ik dan weer wat minder, want dan trek je gewoon aan wat er op dat moment in de mode is en niet wat bij je past. Als je je apart kleedt en dat ook nog eens bij je eigen stijl aansluit, graag! Bovendien ben ik wel redelijk wat gewend als je jaren met modecollega’s hebt gewerkt, in Amsterdam woont en je een vriendin hebt die bergen modemagazines verslindt. Maar dat geldt niet voor iedereen denk ik zo...