News

Baby, get higher...

Je wordt blij als je op MSN komt. Hij klikt je aan en begint meteen tegen je te praten. Hij doet lief. God, hij doet echt heel lief. Bij het uitgaan kijkt hij steeds zo lief naar je, pakt hij soms even je hand en ’s nachts, als je in bed ligt, word je weer blij.

Hij stuurt je een welterusten-lieffie-het-was-gezellig-met-jou!-sms’je. Bij elk koosnaampje voel je je naar de hemel stijgen. Bij elke knipoog, bij elke glimlach weet je dat jij het allergelukkigste meisje op de hele aarde bent. Op de hele aarde én hoger, want jij vliegt op een lief, roze wolkje!

En daar lig je dan. Van je wolkje afgekickt, je bent weer beneden. Terug op aarde samen met een gebroken hart. Zag je dan echt niet dat hij je gebruikte? Die lieve koosnaampjes zei hij tegen elk meisje. Die zoen was alleen omdat hij daar even zin in had. Hoe had je daar nou in kunnen trappen? Je weet weer hoe liefdesverdriet voelt en besluit niet meer naar wolken te stijgen, daar komt alleen maar pijn & ellende van.

Wekenlang voel je je rot. Je huilt als je alleen bent en elke nacht kun je niet slapen omdat je aan hem denkt. Je leest drie keer per dag zijn laatste sms’jes. De klootzak.

Maar hoe rot je je ook voelde, je merkt dat het beter gaat. Je klimt weer een klein beetje omhoog uit dat hele diepe dal. Na een tijdje lach je weer, kijk je weer naar andere jongens en heb je weer zin om uit te gaan. Tijdens dat uitgaan leer je een leuke jongen kennen. Spontaan, knap en gezellig. Wat blijkt? Hij ziet jou ook wel zitten! Jullie spreken een keer af, er volgt een vervolg-date en je bent eindelijk over die andere eikel heen. Ondanks de beloftes aan jezelf, voel je je stiekem toch weer een beetje boven de aarde uit stijgen. Het lijkt zo goed te gaan dat je toch maar aan je verliefdheid toegeeft. Dit kan niet fout gaan!

Alles kan fout gaan, zo blijkt. Hij is ‘niet toe aan een relatie’, hij is ‘er niet klaar voor’ en ‘de vonk springt niet echt over’. Het spijt hem voor jou, maar het wordt niks. Boem. Voor de tweede keer ben je van je roze wolk geschopt, je hebt zelfs een trap meegekregen.

Dan besluit je voor de állerlaatste keer dat je niet meer verliefd wordt.. Jij blijft op aarde!

Door Anomiem

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved