Net als je denkt dat er geen mooiere plek dan Italië bestaat..

News door Redactie

Je kent het mooie gevoel wel, het gevoel van de vakantie. De kriebels vlak voordat je op vakantie gaat. Ik zat lekker met mijn vriendinnen te praten op een terrasje. Over de mooie beachboys, over winkelen in Parijs! Ik kon het meeste opscheppen, want ik ging over een paar daagjes naar mijn lievelingsland: Italië!

Ik kon niet wachten, ik had mijn grote Björn Borg shoppingtas gebruikt als koffer, waar al mijn mooiste zomerspulletjes in zaten. Ik ging voor 3 week naar het paradijs! Nu is het bijna zover. Nog drie korte dagen in kikkerland Nederland en dan ging ik, met mijn twee broertjes, moeder en vader naar Italië. Mijn tas stond al bij de deur, alsof we over 10 minuten zouden vertrekken.

Ik vertelde mijn vriendinnen wat voor moois ik allemaal zou beleven. Ik zou zogenaamd net als Hilary Duff in the Lizzy Mcguire-movie een knappe Italiaan ontmoeten en samen met hem gaan zingen voor een groot publiek in het Colosseum in plaats van een Italiaans meisje Isabella. En ik zou een grote ster worden daar!  Ik zou tot Miss Italië verkozen worden en ik zou nóg beroemder en mooier worden dan Adriana Lima! Ik zou als Miss Italië gaan shoppen in de duurste winkelstraten en trouwen met Christiano Ronaldo! Ook al is hij Portugees.

Mijn bol werd helemaal gek door de geweldige dingen die zouden gebeuren in Italië. Totdat ik HEM zag… Hij had de mooiste blauwe ogen, het mooiste bruine haar wat ik ooit gezien had.  Ik werd stapel op hem en ik moest en zou zijn nummer vragen. Zo gezegd, zo gedaan. Hij bleek Nick te heten en uit Miami te komen. Ik was helemaal in de wolken en hij ook zo te zien. Hij zei dat hij nog drie weken en drie dagen in Nederland bleef en dan terugkeerde naar Amerika. Ik was zo blij. Ik had genoeg tijd om hem te leren kennen en tijd met hem door te brengen.

Opeens ging mijn wereld kapot. Ik was helemaal vergeten dat ik over drie dagen naar Italië ging! En ik zou net terugkeren als hij net weg moet. Mijn tranen prikkelden achter mijn ogen. Hij vroeg wat er was en ik legde het hem uit. Hij vond het ook heel erg. Wij probeerden al het mogelijke om bij elkaar te zijn. Hij zou zoveel mogelijk doen om langer te blijven in Nederland. En ik wilde niet mee op vakantie. Ik zei tegen mijn ouders dat ik wel bij een vriendin zou logeren. Maar onze ouders vonden het onzin. Dus wij probeerden er gewoon het beste van te maken.
Ik en Nick waren de hele twee dagen bij elkaar. Ik kon hem haast niet loslaten toen ik naar Italië ging. Maar ik moest wel. De drie weken in Italië gingen mij te langzaam voorbij. Ik dacht dag en nacht aan Nick. Ik besefte toen pas dat ik hem nooit meer zou zien. Ik had zijn MSN niet eens!

Toen ik eindelijk thuiskwam van vakantie lag ik meteen in mijn bed. Ik huilde veel en at die hele dag niets. De volgende morgen kreeg ik een brief. Ik las het en het was… van Nick! Hij schreef dat ik om 12:00 naar het terrasje moest komen waar we elkaar ontmoet hadden. Hij had een verrassing voor mij.

Om 12:00 precies was ik op de afgesproken plek. Ik zag Nick helaas nergens, maar ik zag wel een grote cadeaudoos bij mijn oude tafeltje staan. Ik ging ernaar toe. Ik kreeg vlinders in mijn buik. Ik deed het cadeau open en… Ik zag Nick! Hij knielde voor mij met een mooie ring in zijn hand. Hij vroeg aan mij of ik de ring zou aannemen als een geschenk en herdenken aan hem. Ik wist niet wat ik moest zeggen. Nick zei dat hij het zo had geregeld dat hij nog 2 dagen langer in Nederland kon zijn en dat hij elke dag van de vakantie aan mij dacht. Ik was zo verliefd. Ik nam de ring aan en deed hem nooit meer af. Nick was nog een dag in Nederland dus we probeerden die ene dag zo mooi mogelijk te maken. Wij gingen eerst naar de een mooie restaurant, dan naar de bioscoop en daarna wandelen aan zee bij zonsondergang.

Bij zijn afscheid waren we beiden rustig. We zeiden bijna niets en toen stapte hij in. De auto reed voor mijn neus weg voor ik iets kon zeggen. Ik voelde de tranen opkomen en ik draaide mij om en begon weg te lopen. Opeens hoor ik mijn naam. Ik draai me om en zag de auto stoppen en Nick naar mij toe rennen. Ik rende ook naar hem en toen we elkaar weerzagen zoenden wij elkaar. Het was onze eerste zoen en ik had mij niet mooier kunnen voorstellen. Het was zo intens en zo rustgevend. Toen we klaar waren zei hij dat het hem speet dat hij net niets zei. Hij gaf mij nog een zoen en vroeg mijn MSN en gsm-nummer. Ik gaf het aan hem en we zoenden nog eens, voor de allerlaatste keer. Hij liep weer terug naar de auto en reed weg. Ik voelde mij op dat moment nog nooit zo gelukkig…

Door Giti