News

Single, young and flirty!

Ik ben single.
En dat vind ik niet eens erg. Je leest het goed: ik vind het dus niet erg dat ik geen vriendje heb. Een vriendje die mij zijn trui geeft als ik het koud heb. Nu moet ik het doen met het vestje van mijn vriendin. Ik vind het ook niet erg dat ik mijn vriend niet hartstochtelijk kan zoenen en dat ik genoeg moet nemen met het afscheidskusje die mijn vriendin aan het einde van een schooldag op mijn rechterwang plant! En, nee, dat ik bij niemand terecht kan voor een lekkere vrijpartij vind ik ook heel raar genoeg niet zo erg.

Ik ben jong, wil genieten van de vrijheid, de vrijheid die God mij gaf op de dag dat ik werd geboren. Nee, als een oude vrijster wil ik absoluut niet eindigen, maar nu ik nog kan flirt ik erop los!

Ik ben net uit die periode van ‘ik-doe-er-alles-aan-om-een-vriend-te-krijgen’, nee, ik geniet er nu juist van dat ik me geen zorgen hoef te maken of mijn ouders mijn vriendje wel mogen, of ik woensdagmiddag met hem naar de stad mag of dat ik huiverend op een zaterdagavond in mijn bed lig in angst dat hij een veel mooier, intelligenter meisje zoent. Goh, wat wilde ik toch graag een vriendje hebben om te knuffelen, te zoenen, mee te lachen, om bij uit te huilen, hem ‘showen’ aan mijn familie en tegelijk mijn vervelende nicht jaloers maken omdat ik een vriend heb die mij niet afblaf en natuurlijk om leuke dingen mee te doen. Maar dat is dus verleden tijd, tijd dus om me op het heden te focussen.

Flirten zal ik! Terwijl ik me door de menigte in de stad een baan weg naar de H&M heb ik al mijn oog gelegd op een appetijtelijk hapje daar bij de Shoetime. Ik loop langs het rek dat buiten staat en doe alsof ik ben geïnteresseerd in een paar zwarte pumps die ik de week daarvoor al had gescoord, maar dat weet McHotty niet!

Ik loop langs hem, trap ´heel per ongeluk´ op zijn tenen, kijk hem aan en zeg met een lief maar verleidend lachje ´Sorry´. Terwijl ik me op de eerst de beste stoel plant om de pumps aan te doen, kijk ik af en toe verleidelijk en plagerig op naar de jongen. Als ik kijk en hij kijkt, kijk ik ontdeugend om vervolgens weer naar mijn voeten te staren. Ik vóél zijn ogen in mijn rug prikken, probeer het te negeren, ´later zal ik wel toeslaan´, zegt een stemmetje in mijn achterhoofd. Ik loop langs hem, laat mijn linkerarm langs de mouw van zijn rechter, gespierde arm glijden. Kijk weer op en kijk weer weg, kijk ontdeugend, giechel eens als ´ie me begluurt en loop met een plagerige maar charmante blik in mijn ogen weg om vervolgens de H&M onveilig te maken met mijn obsessie voor mode.

I was looking back, to see if you were looking back, to see if I was looking back, to see if you were looking back at me.

Flirt nu het nog kan, want voor je het weet heb je verkering en kun je je ogen niet meer de kost geven…

Door Rebecca

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved