News

Vriendjes zijn niet te koop, maar wel duur

174

Jarenlang smachtte ik ernaar, maar sinds kort (nou ja, vijf maanden al bijna) heb ik het… een vriendje! Het is echt een géweldige relatie met alles erop en eraan, maar helaas een derde wereldoorlog voor mijn portemonnee.

Nu zul je misschien denken: ‘waarom is een relatie nou weer een aanslag op je geld?’ Nou, ik zal je vertellen, dat ligt aan vier dingen: dates, uiterlijk, cadeautjes en de beruchte telefoonrekening. Zelf heb ik alle situaties al in verdrievoudigd drama meegemaakt en ik zal ze allemaal beschrijven om vooral anderen te behoeden voor dit soort grote fouten…

Voor mijn eerste voorbeeld begin ik wel bij de minst erge situatie van de vier, namelijk de dates. Meestal geef je als je ergens heen gaat ongeveer twintig euro uit voor eten en misschien de bioscoop, wie weet. Alleen deze keer ging het totaal anders en wel als volgt. We wilden eens een dagje écht iets anders doen dan normaal, niet zoals altijd naar de stad (Rotterdam) die we al helemaal uit ons hoofd kenden. Na lange tijd nagedacht te hebben kwamen we op het idee om naar Utrecht te gaan! Helemaal blij met ons goede plan gingen we naar het station om met de trein naar Utrecht te reizen en zo toch goedkoop weer eens iets anders te zien. Dat werd dus heel anders dan we dachten… het was namelijk een zondag en wat bleek nou, alles in Utrecht was dicht! Wel gezellig in het enige café gezeten dat open was en daar nagedacht over wat we nu moesten. Ons uiteindelijk plan werd: door naar Amsterdam! Het tripje werd hierdoor al aardig prijzig en dat er zoveel leuke winkels en hebbedingetjes waren maakte het niet bepaald makkelijker. Het was leuk voor een keer maar toch echt te duur voor herhaling…

De tweede kostenpost in mijn relatie is mijn uiterlijk. Ik zie er wel gewoon goed verzorgd uit en niet al te belachelijk dure kleren voor normale schooldagen etc. Nu ik een vriend heb wil ik er wel vaker leuk uit zien en dan bedoel ik niet alleen mijn kleren maar ook wat er onder kleren zit, oftewel lingerie. Nu dacht ik laatst: laat ik mijn vriend verassen en een sexy lingeriesetje kopen! Fout gedacht… het setje was leuk, eigenlijk alles wat je wilt hebben, de reactie minder. Nou kon het natuurlijk zijn dat het donker was, maar toch mijn lingerie heeft ook aandacht nodig! Maar het enige waar hij aan scheen te denken was: kleren? Die moeten uit! Laat ik voortaan toch maar blijven bij mijn Hünkemoller-derde-bh-gratis-setjes.

De cadeautjes waren in het begin nog geen probleem, gewoon elke maand als we ‘zoveel maanden’ hadden een klein presentje en dan wisselden we elkaar nog wel per maand af! Alleen nu kwam de kerst eraan en ik moest en zou een goed cadeau vinden! Nou had ik al aardig snel een idee in mijn hoofd: een Zippo (zo’n aansteker die je altijd in van die gangsterfilms ziet) met zijn naam erop gegraveerd. Laat het nou zijn dat die dingen nou bij ongeveer dertig euro beginnen (en die zijn dan vaak niet om aan te zien) dus daar zag ik de briefjes al weer vliegen en dan had ik het nog niet eens laten graveren! Wat me nog wel een paar briefjes extra ging kosten. Het cadeau is wel heel mooi uitgepakt moet ik zeggen en ik hoef geen schaamte te hebben om het te geven, nou hopen dat de reactie beter is dan bij mijn lingeriesetje.

Al deze voorbeelden vallen nog wel mee, maar dit laatste daar lag ik zelf minstens een dag van in shock… de telefoonrekening. Toen we net iets hadden durfde ik hem niet eens te bellen, want wat nou als er zo’n pijnlijke stilte valt die iedereen kent en het heel ongemakkelijk word, dat zou ik toch niet willen. Het eerste gesprek werd uiteindelijk drie uur lang met aan een stuk door onnozel gekletst dus daar hoef nooit meer zorgen over te maken. Het probleem dat er aan vast hing was alleen dat het té gezellig was. Ons telefoongesprek had een heuse rage bij ons teweeg gebracht! Elke avond na tien uur belde ik hem op zijn mobiel om vervolgens tot drie uur ’s nachts aan de telefoon te hangen. Natuurlijk heb ik nooit er bij nagedacht dat ik vanaf mijn huistelefoon naar zijn mobiele telefoon belde, wat na drie maanden ineens tot me doordrong. En wat is bij ons nou het geval, om de drie maanden krijgen we een telefoonrekening dus ik begon hem al helemaal te stressen.

Een week later ongeveer (mijn telefoontjes waren nog steeds niet opgehouden want ach ja ik ben me natúúrlijk niet van de kosten bewust) kwam ik thuis van school en daar stond mijn vader… met een envelop. Ik zag de wereld al voor mijn ogen vergaan toen mijn vader zei dat we een serieus gesprek moesten hebben. Ik griste zo snel als ik kon de envelop uit zijn handen en terwijl ik de rekening las duizelden de getallen voor mijn ogen en kon ik mijn gedachten maar nog concentreren op wat er nou echt stond. Een dag later en weer wat gekalmeerd kwamen mijn ouders naar me toe om te meldden dat ze wisten dat ik me waarschijnlijk niet bewust was van hoe duur het bellen was (‘nee, natuurlijk niet! Jullie hebben helemaal gelijk, nooit aan gedacht zelfs’). Ze hebben me een verbod gegeven om op mobiel te bellen en met die sisser is het goed afgelopen.

Nou hoop ik dat iedereen wat van mijn verhalen leert en let op wat hij uitgeeft en of het vooral zin heeft! Meer dan duizend euro verder (waarvan 750 voor de telefoonrekening) heb ik wel een wijze levensles geleerd: zolang je meer liefde krijgt, dan dat je aan geld uitgeeft, is het ‘t allemaal waard. Maar dan moet je het ook wel zeker weten!

Door Sanne

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

174 reacties

 • 9 jaar geleden Letmebe

  Ik heb eigenlijk alles wat ik nodig heb: 1000 smsjes en 100 belminuten. Ik hoop dat ik er ni et overheen kom (:

 • 9 jaar geleden Inez

  385 smsjes in 23 dagen, ook niet mis.

  Heb het niet aan m'n ouders vertel ,maar sneaky nieuwe gekocht.

  anders hang ik.

 • 9 jaar geleden xYAAAR

  Overdreven zeg.

 • 10 jaar geleden anoniem

  ik had telefoonrekening van 400 euro.

  mijn ouders waren zó boos.

  en het was ook nog een klootzak achteraf...

 • 10 jaar geleden Annabelle

  180 euro en ik had nog niet eens met um.

  Oepsssss

 • 10 jaar geleden mellika

  ik had niet ged8 dat het zo duur was omg

 • 11 jaar geleden Sryaaa

  nouu wel een beetje te overdreven he?

  het is je eigen schuld en niet van je vriend

  die telefoonrekening kan wel kloppen maar egt van die dure dingen.. nee?

 • 11 jaar geleden DnieSs17

  jaa de telefoonrekening =p Dat ken ik! mn vriend en ik doen niet echt dure dingen samen,, 1 keer in de 2 maanden naar de bios ofzoo.. en voor de rest huren we gewoon een filmpje in het weekend en delen de kosten,, ik de film hij de chips nootjes en weet ik veel wat voor bende,, XD En omdat we allebei werken hebbe we ook niet zoveel tijd om iets te doen.. helaas zie we elkaar alleen in het weekend =(

 • 11 jaar geleden anoniemmm

  Heb nu een jaar een vriend, en we gaan binnekort op vakantie in nederland (centerparcs ofzo). Heeeel duur dus. :wacko:

 • 11 jaar geleden Nadia

  au.. 100 vindi k al veel xD

 • 11 jaar geleden nobu

  Hmm

  Alleen m'n telefoonrekening lijdt eronder..

  Maar ik zie jullie probleem niet in!

  Ik hou van hem && dan ga'k echt wel niet letten op de kosten..

  En oké; ik wil er goed uitzien, maar is -ie niet samen met je voor wat je bent en niet zodat je je extra opdoft?

  Geld is totaal niet belangrijk..

 • 11 jaar geleden Ashperge

  ok telefoon rekening is herkenbaar & we hebbe nieteensz wat.. :S

  maar al die cadeautjes enzo beetje overdreve..

  wij hure gewoon een filmpje & gaan tv kyke met zen tweeen gezellig

 • 11 jaar geleden Amy

  ik ken het!

 • 11 jaar geleden xFABBERD

  Bedankt voor de tips xd

 • 11 jaar geleden beeeer

  haha, ja ik ken het wel.

  op dit moment werk ik eventjes niet en je ziet dat je dat geld toch wel snel nodig hebt ik deze tijd van het jaar! voor kerst wou ik een luchtje kopen, maar ik vond niks lekker. uiteindelijk was het toch eentje geworden wat ver over mijn budget zat!

  en ja beltegoed ja.. dat gaat ook snel op! (ookal zie ik hem bijna elke dag, we smsen nog wat af!) (A)

 • 11 jaar geleden Sjarlotte

  Nou voor mij klopt het bijna helemaal niet,

  als ik en mijn vriend ergens heen gaan dan betaald hij meestal en dan is het nog niet duur.

  uiterlijk klopt wel, ik wil dr graag mooier uitzien enz en dat kost geld.

  cadeautjes, nou als ik dat verhaal lees dan geven jullie wel heeel veel cadeautjes

  elke maand? dan is dr toch niks leuks meer aan?

  en telefoon rekening, nou ja, ik sms alleen heel veel, bel eigenlijk nooit dus dan kost het ook niet zo veel

 • 11 jaar geleden Helenaaa

  Hmm ik weet niet hoe dat is; heb nog nooit een vriendje gehad

 • 11 jaar geleden xSonja_

  Erg leuk geschreven.

 • 11 jaar geleden jolien_petite

  O help , wil niemand kwetsen ofzo maar dit is zo

  BLA BLA BLA :p

  laat we ff allemaal supropprvlakkige dingn schrijven en het dan een column noemen.. ? en begin nu niet van je bent jaloers of whatevr, heb zelf vriendj.& daarbij schrijfk bijna nooit negatieve reacties dus think twice..

 • 11 jaar geleden Mendiie

  Jaa nu het uit is bij mij hou ik opeens onwijs veel geld over

 • 11 jaar geleden xCOUTURE

  1000 euro lijkt me sterk.

 • 11 jaar geleden unreliable

  haha ja, dat ken ik. vooral die telefoonrekening, oeps...

  nou hebben we bijv. afgesproken dat we voor kerst niks leuks kopen en dat soort dingen enzo. want zo rijk zijn we niet :P

 • 11 jaar geleden Melsaa

  Je moet gewoon zelf je limiet leren kennen =)

  En als je een relatie wilt starten met iemand , spreek dan ook dingen af ofzo , wat heb je aan een relatie als het alleen maar gaat over mekaar bellen , cadeautjes geven , enzovoort gaat =) Praat er dan over, over hoeveel je mekaar kan bellen , doe dingen die niet zoveel geld kosten =)En dan kan je bijvoorbeeld voor kerstmis of zen verjaardag een leuk cadeautje kopen , en geen cadeautje waarbij je echt maar blablabla geld mag uitgeven.

  Maar als geld al een reden is waarom je relatie niet meer zo leuk is , sorry hoor , maar dan denk je nog maar eens even na . Want als je echt van die jongen houdt dan weet je dat hij het waard is =)

  xx

 • 11 jaar geleden VIIEcore

  ik neem aan dat als je uitgaat je vriend toch ook voor je betaald, of zit het andersom..

  ofbetaal je enkelvoor je zelf?

  een dvdje huren voor de buis met wat popcorn en gezellig tegen elkaar, kost 10 keer minder dan een reis naar amsterdam en utrecht.

  idee?

 • 11 jaar geleden jooyce

  Dit is niet dom dit is gewoon de liefde! Haha. Ik heb 2 jaar een vriend in het begin ging het wel gewoon met de kosten. Maar later wil je ook andere dingen gaan doen dan thuis dvd kijken en mooie lingerie dat doe je ook voor jezelf, gelukkig kijkt mijn vriend er wel naar. haha

  Ik zou niet willen weten hoeveel beltegoed ik aan hem op hem gemaakt.. Ik heb ook een boze vader gehad.. Ik smsde mijn vriendje met zijn gsm vanuit frankrijk 2 weken lang en dan niet 1 smsje per dag. haha

  Maar ook bij mij is het allemaal waard en ik zit er niet mee dat het veel geld kost. Het maakt het alleen maar leuker!

 • 11 jaar geleden Knuffelbeer

  dom dom dom

  en AL na bijna 5 maanden sexy lingerie?

  waar gaat het heen met de wereld

 • 11 jaar geleden LOVEOLOGY

  Afspreken is misschien iets goedkoper, omg. Het is best wel heel erg dom van je hoor...

  Maar het zijn wel handige tips, en je hoeft niet meer uit te geven aan je uiterlijk als je een vriendje hebt vind ik! Want hij moet je nemen zoals bent, met of zonder make-up, met een hema bh-tje of eentje van 200 euro ..

 • 11 jaar geleden caroliens

  Tja, heb er wat voor over, nietwahr? xD

 • 11 jaar geleden Blondelolaa

  JUIST dit herken ik.

  precies hetzelfde probleembij mn ex

  : telefoonrekening,

  na die liep hoog kenk je vertellen

 • 11 jaar geleden ___M

  ik geef al genoeg (te veel) geld uit ZONDER vriendje....

 • 11 jaar geleden trieszz

  geen last van gehad alleen het ergste was dat ik gwn geld heb uitgegeven aan cadeautjes die ik NOOIT meer zou geven -.-'

 • 11 jaar geleden VintageROCKS

  Dat van die telefoonrekening herken ik helemaal!

 • 11 jaar geleden Meiisjj

  leeuuk,

  word je alleen niet zo vrolijk van,als je vriend je alleen kados geeft als het moet,en hij liever nu bij dat walgelijke

  jaloerse kreng is,dan bij jouu

 • 11 jaar geleden EmmaElise

  Ehm.. die telefoonrekening is echt dom xD sorry maar dat had je wel kunnen verzinnen denk ik..?

 • 11 jaar geleden hannah89

  beetje lang hoor...bij mij is het omgekeerd...

 • 11 jaar geleden IJsbergsla

  haha leuk geschreven hoor

 • 11 jaar geleden suusjeq

  mee eenss... vriendjes/relaties zijn duur!

 • 11 jaar geleden Annetjeeee

  jullie relatie gaat toch hopelijk niet alleen over cadeautjes en dure spullen of wel ?

 • 11 jaar geleden Femkex

  oke dit is echt heel overdreven..

  het lijkt nu net alsof het alleen van jou kant komt?

  Zo niet.. had je het toch even anders moeten omschrijven

 • 11 jaar geleden Bianca

  Die telefoonrekening is wel erg!

  Maar voor de rest erg herkenbaar. Sinds ik met mijn huidige vriend ben (bijna 2 jaar), sta ik voor het eerst in mijn leven (al de gehele relatie) rood!

  Hij gaf dan ook wel belachelijk dure cadeaus, cursus parachutespringen, kaartjes voor extrema, jurkje van 180 euro, lingerie van marlies dekkers. Maar tja, dan kan ik natuurlijk niet achterblijven, dus gaf ik kaartjes voor Metallica, weekend amsterdam enz. Daar kwam nog bij dat we super vaak leuke dingen gingen doen...

  En nu moet ik volgende maand weer op skivakantie en in februari ga ik 10 weken naar Azie...

  Tja, liefde maakt blind (in mijn geval kleurenblind).

  En ach, je leeft ook maar een keer!!!

 • 11 jaar geleden Kimmiieee

  mijn vriend is niet zo heel erg duur! :P t duurste dat we samen gaan doen is naar centerparcs (ongeveer 330 euro) en t duurste cadeau is 50 euro.. dus valt nog mee

 • 11 jaar geleden EstherHH

  ahahha goed geschreven, heb ik ook gehad maar mijn voordeel was dat hij mij belde

 • 11 jaar geleden Pettiej

  Ik heb op het moment geen vriendje, maar als ik er één heb bel ik haast nooit met hem, of met huistelefoon naar de zijne, dan is het gratis. Dure cadeaus kocht ik eigenlijk ook nooit, het duurste wat ik aan een jongen heb uitgegeven was 50 euro, een dagje walibi..

 • 11 jaar geleden yougotme

  Holy fáck 750 euro... Maargoed, leuk verhaal en goed geschreven!

 • 11 jaar geleden PrincesEline

  HIHIHIHI, MIJN EXVRIENDJE BELDE MIJ ALTIJD(A).

 • 11 jaar geleden Retards

  Somige mannen zijn nou eenmaal niet zo romantisch...

 • 11 jaar geleden x__inge

  Ik bel m bijna nooit indd door het bltg, en m'n cadeautje voor kerst was 9 euro. Budget vriendje . XD

 • 11 jaar geleden martine

  goh.. ik heb eigenlijk nergens last van. Gewoon een abbo waar ik het mee red, en ik ga echt niet superveel geld uitgeven voor mijn uiterlijk omdat ik een vriendje heb..

 • 11 jaar geleden eline

  kun je beter bij elkaar langs gaan S,avonds fietsen kost allen energie en een baterei voor je fiets lapje

 • 11 jaar geleden karin103

  mijn langste tel gesprek was denk i iets van 10 minuten

 • 11 jaar geleden Iris

  Jij hebt wel geluk hoor! M'n vriendin die had een x een telefoonrekening van over de €400, mooi dat die de hele zomervakantie mocht gaan werken!

 • 11 jaar geleden Leannen

  Haha, leuk verhaal.

  Dat van die telefoonrekening klopt inderdaad echt!

 • 11 jaar geleden FashionJess

  Haha wat een kinderachtig verhaal.

  Ik heb al ruim 3 jaar een relatie en ik ben nog laaaaaaang niet zoveel geld kwijt; waarom moet je zoveel bellen en belachelijk dure cadeaus geven? Ga gewoon bij elkaar langs en geef een kleinigheidje, het gaat maar om het gebaar.

 • 11 jaar geleden DuckDuck

  Leuk, maar beetje veel van t goede?

 • 11 jaar geleden Rebecca

  Hahaha.

  Leuk geschreven & leuk onderwerp.

 • 11 jaar geleden stefanie

  leuk verhaal

  heb zelf nog nooit een vriendje gehad dus is niet herkenbaar voor mij

 • 11 jaar geleden Clueless

  Zóó lang aan de telefoon?

  Ik vraag me af of ik dat ooit zou volhouden xD

 • 11 jaar geleden iessaa

  leuk verhaal!

  x

 • 11 jaar geleden Yezzzzmin

  Haha leuk verhaal en herkenbaar :P

 • 11 jaar geleden xSummer_

  Leuk verhaal!

  XX.

 • 11 jaar geleden Mariekkje

  whahahhaha xD

  ik had 6 maanden met een jongen(tot 3 maanden geleden) toen hadden we ook in 2 weken een telefoonrekening van 40 euro(internetrekening voor de tel.) en toen was mn papa ook hééél boos!

  *zucht* smoorverliefd *zucht* dit keer op mn ex zn beste vriend(hij ook op mij, fout hea?)

 • 11 jaar geleden only_biitch

  als wij elkaar willen horen ( 3 uur telefoonrekening), dan gaan we gewoon naar elkaar toe... veeeeel goedkoper...

  en bij kerst ben ik wel aardig blut geraakt ( €80)

 • 11 jaar geleden BuddhatoBuddha

  never had a boy friend....

 • 11 jaar geleden Marleen2

  had ik maar een vriendje..... maar zou nooit zo overdreven veel uitgeven

 • 11 jaar geleden Jessica

  leuk geschreven, maar een beetje overdreven. ik heb zelf ook een vriendje maar ik geef 'm niet elke maand een cadeautje. soms met kerst iets, maar verder.. lingerie hoeft bij mij nog niet (ben 14) en ik bel nooit zo lang..

 • 11 jaar geleden k3ll

  hmmm heb geen last van hoge telefoonrekeningen, woon namelijk samen... ennuh elke maand een cadeautje??? dat heb ik echt niet gedaan hoor, voor elk jaar dat we er weer bij hebben gaan we lekker met zijn tweeen uit eten, maar geen cadeautjes dan weet ik niks meer voor zijn verjaardag enzo

 • 11 jaar geleden _Yezz

  Ik bel na 17u gratis van vaste telefoon naar vaste telefoon.

  En met mn gsm in het weekend duss.. Niet zo'n probleem van die telefoonrekening =).

  Cadeautjes doen wij ook niet met de 'zoveel maanden'. Gewoon verjaardag en kerst. Zelf geen valentijn, of hij geeft me gewoon een roos. x

 • 11 jaar geleden Sophles

  eigen schuld, je hebt het zelf in de hand.

 • 11 jaar geleden yummiyummi

  dat met die telefoonrekening komt mij ook bekend voor..

  ik belde uren aan 'n stuk en dan kreeg ik mijn vader op m'n dak dat de telefoonrekening boven de 200 euro lag.. =)

 • 11 jaar geleden 16marlies16

  pfft ik had gelijk een jaar huisarest gekregen als het niet langer is

 • 11 jaar geleden xRockchick

  Hmm heb ook bijna 5 maande!

  maar uhm het hoeft echt NIET duur te zijn, je hoeft niet elke maand iets te kopen hmm doe ik ook niet

  LINGERIE laat je door hem kopen! en het liefst *zoals bij mij* het hem helemaal ZELF laten uitzoeke, en jij blijft buite w8te xD

  ja uhm dates, lekker film kijke thuis kan toch ook (a) ook al zie je maar de helft xD... en uhm iedereen weet toch dat op ZONDAG meestal alles dicht (koopzondagen uitgesloten maar dat ken je wel ff checke op internet toch) is =S

  telefoon, uhm tsjaa ik bel ook na 10 *weer toeval* maar echt NIET zolang 10 min is genoeg haha xD

  alleen met dat kerstmis gedoe ben ik het HELEMAAL EENS! en bij hun deden ze ook nog eens aan sinterklaas! en binnekort in februari is VALENTIJN en zn VERJAARDAG huppaa moet ma al gaan sparen xD

  maaar chicka, ik hooop dat je nog heeeeeeel lang van je chickie mag genieten <3

 • 11 jaar geleden Floorriee

  HIHI.. Dat met die telefoonrekening komt mij ook wel bekend voor(A)

 • 11 jaar geleden melissa

  ik heb een abbonement ik moet juist veel bellen en kado's waarvoor??? dates maakt nie uit het moet toch gezellig zijn en uiterlijk dat blijft hetzelfde behalve bij de date en nu het beloangrijkste nog een vriendje

 • 11 jaar geleden JL06

  hahah of niet miszbee.

  Maar mijn vriendin had dat probleem dus ook.Zij had een tel.rekening van 2000 euro, en der vriend iets van 2100 euro ofzo. Ze hadden ook verbod gekregen om nog te bellen..haha

 • 11 jaar geleden cute4ever

  pff je ouders zullen wel blij zijn geweest,NOT!

  hun zullen waarschijnlijk voor de kosten moeten opdraaien ceker?of je moet een heel goed bijbaantje hebben...

 • 11 jaar geleden juultje1

  o wat erg ik zou in jou geval wachten tot hij

  een keer belt dan hoef jij niet te betalen!!

  (wel lullig voor hem)

 • 11 jaar geleden Doris

  Nouja, je hebt elkaar

 • 11 jaar geleden bennie

  Haha, dat bellen ken ik.

  Maar dan vrienden & vriendinnen 'gewoon' zegmaar.

  Dan bel je om 9 uur 'Wat hebben we morgen voor pw.'

  En dan kijk je op je klok en is t al half 12.

  Oeps.

 • 11 jaar geleden Sarr

  Het kan idd erg duur zijn.

  Als je bijvoorbeeld moet reizen om de ander te zien. Maar als je die ander dan ziet kan je praten toch. Hoef je 's avonds ook niet meer zo lang te bellen. En kadootjes hoeven ook niet zo veel toch! En het gaat meer om het gebaar. Jou liefde moet genoeg zijn!

  Als je zegt meer dan 1000 euro.... vind ik dat behoorlijk sneu!!

  Je vriendje vind je ook wel leuk als je minder leuke kadootjes koopt, er net iets minder leuk uitziet, een half uur met hem belt in plaats van 3 uur...

  Kan aan mij liggen hoor :P

 • 11 jaar geleden Roal

  miszbee on wo 26-12-07 19:03

  ..Ben je nou een meisje of niet.. je moet hem laten betaen. Hij moet bellen en je cadeautjes geven en hij gaat mee tijdens t shoppen zodat hij je schoonheidsspulletjes kan vergoeden... Idioot. Gebruik die jongens nou, ze vinden t niet erg, ze dneken dat ze uiteindelijk in your pants kunnen komen, dus dan is t waard. Maja jij deed t waarschijnlijk meteen al..

  Haha ja :P

 • 11 jaar geleden TheScientist

  Beetje overdreven hoor... Aan een vriendje mag je echt wel eens wat extra's uitgeven, maar dat hoeft echt geen aanslag op je portemonnee te worden (oke, vooruit, tenzij je elke week een treinkaartje moet betalen) :P Zo lang bellen hoeft echt niet, een leuk uitje hoeft ook niet duur te worden en een dagje shoppen zou je ook gewoon doen met een vriendin, en hopen geld uitgeven aan je uiterlijk is onzin want als het goed is vindt je vriend je al mooi genoeg :P

 • 11 jaar geleden kitschelle

  leuk geschreven! maar wel een beetje heel erg overdreven

 • 11 jaar geleden TESSA

  @ miszbee

  --------------

  idd jaa (A)

 • 11 jaar geleden Aislin

  haha ik heb voor zijn verjaardag binnen een week ook een zippo gekocht XD maar niet gegraveerd, dus wel wat goedkoper

 • 11 jaar geleden Esmee

  Leuk verhaal.. Maar je geeft m tog ook niet zo vaak kado'tjes? Eerder alleen met verjaardagen etc.

 • 11 jaar geleden _Perle

  Jeetje zeur niet zo zeg!!!

  Dat heb je zelf in de hand dat je veel belt etc..

 • 11 jaar geleden Define

  whaha wrom laat je hem jou dan nie bellen?!

  En pff ik ben een beetje old-fashioned vind dat jongen moet betalen :P (K bedoel JIJ bent tog het meisje en moet tog verwend worden haha)

  En die trein, ik heb een OV dus woo hoo gratis!)

 • 11 jaar geleden kim

  vriendjes duur? nee! de trein wel helaas,, haha mijn telefoon rekening ligt altijd tussen de 15 en 20 euro, en cadeautjes zijn ook niet al te duur! we doen t bijna nooit, alleen verjaardagen, kerst en 9 januari (de dag dat we wat kregen). en die cadeautjes zijn ook meestal rond de 25 euro. valt allemaal wel mee.. alleen de trein is duur, tsja hoe moet ik er anders komen,,

 • 11 jaar geleden Xchi_chickxx

  leuk verhaal

 • 11 jaar geleden miszbee

  ..Ben je nou een meisje of niet.. je moet hem laten betaen. Hij moet bellen en je cadeautjes geven en hij gaat mee tijdens t shoppen zodat hij je schoonheidsspulletjes kan vergoeden... Idioot. Gebruik die jongens nou, ze vinden t niet erg, ze dneken dat ze uiteindelijk in your pants kunnen komen, dus dan is t waard. Maja jij deed t waarschijnlijk meteen al..

 • 11 jaar geleden Shopingblondy

  Hah a .. Ik heb het probleem niet meer :p

  Nou ja PROBLEEM NIET !..

  Ik heb nu 2 jongens waar mee ik zit te smsen .. 1 goeie vriend de andere vind ik leuk .. Midden in de nacht tot 5 uur smsen .. TOT MIJN BELTEGOED OP WAS..

  en dan met vriendinnen over praten ( wat heel stom is want een broer van een goeie vriendin van mij vind mij leuk dus die smst mij steeds !..) En dan maar mee over praten :p

  En dan nog uitgaan .. Vriendinnen shoppen .. En dan STRAX OUD & NIEUW.. Dat gaat pas echt erg worden :p.. dus kortom .. Niet allen jongens een aanslach voor je portomonee

 • 11 jaar geleden nobu

  Hha ik ken het probleem..

  Heb een liefje in Frankrijk (véél te ver!) && alsj dan belt of zelfs maar brichtjes stuurt is dat duur. HEEL duur! xD

  Maar achja..heb het er voor over :]

 • 11 jaar geleden lalaliesje

  wow das vrij lullig :P

 • 11 jaar geleden LOVELYxBLOND

  wow das idd wel heel veel! ik had met een gewone vriend 5 en een half uur gebeld.. maar gelukkig belde ik ondertussen even van zijn mobiel naar huistelefoon zodat het 'kleine' stukjes werden het bedrag was in de 60 euro en ik mocht de helft zelf betalen terwijl het ook nog niet eens mn vriendje is! whoeps..

 • 11 jaar geleden Amazing

  Achjaa .. liefde maakt blind

 • 11 jaar geleden ingiej__

  750?! Jezus! Ik heb een half jaar gehad en echt iets van 5 euro uitgegeven ofzo. :rolleyes:

 • 11 jaar geleden xxSpirit

  Wooww. Das echt veel!, en inderdaad. Liefde maakt blind

 • 11 jaar geleden _me_

  leuk geschreven!

  heb geen vriendje dus moet ik niet zo mn geld uitgeven

 • 11 jaar geleden Caithje

  750 euro hoge telefoonrekening?! Ik schaamde me al dood bij een 71 euro mobiele rekening .

  Goddank dat bij ons van huis naar huis telefoon bellen gratis is..

 • 11 jaar geleden GlitterGloss

  Daarom zie je vaak de uitdrukking ipv liefde gaat door de maag, liefde gaat door de portomonee.

  kvind het een goed verhaal! Erg leuk om te lezen..

  Idd 750euro is superveel! En dan denk ik dat ik veel sms/bel met mij rekening van 50euro!