News

Barbiedoll invasion?

460

Ik vraag me wel eens af waarom er zo ontzettend veel meisjes zijn, die zichzelf willen veranderen. De ene wil een andere neus, en de ander een borstvergroting. Meisjes waar helemaal niks mis mee is, die van nature bloedmooi zijn, willen nu ineens allemaal iets veranderen.

Okee, niet alle meisjes willen iets veranderen, maar er zijn er gewoon te veel die dat wel willen. Er zijn te veel meiden die plastische chirurgie laten doen omdat ze denken dat ze dan mooier zijn. Vaak worden de meiden er niet eens echt mooier van. Hoe je er van nature uitziet is meestal sowieso al mooier, alleen zien ze het zelf niet.

Tegenwoordig is het moeilijk om iemand te vinden die honderd procent tevreden is met zijn of haar uiterlijk. Maar het is toch niet meer normaal dat we dan meteen grijpen naar de optie “plastische chirurgie”?

Er lopen meiden rond die voor hun zestiende verjaardag vragen om een nosejob, en meiden die vanaf hun 14 al gaan sparen voor een borstvergroting. Als het zo doorgaat, is er in 2050 bijna niemand meer te vinden die niets aan zijn of haar lichaam heeft laten veranderen. Dan lopen we er allemaal bij met een neppe cup DD en een gezicht vol botox. Maar zeg eens even eerlijk, is dat nou serieus zo mooi?

Ik liep laatst gewoon op mijn gemak door de stad, op weg naar de H&M. en toen ik om me heen keek, zag ik een meisje staan met een te strakke broek, (je weet wel, iemand die een gewone mooie maat 38 is, maar ervan overtuigd is dat ze in een 34 past.) een te kort truitje, en heel fout geblondeerd haar, en – jawel – een borstvergroting. Ik vraag me echt af of er iemand is die dat mooi vind. Waarom willen zoveel meiden zichzelf veranderen? Waarom wil bijna ieder meisje een cup C? Er is natuurlijk niks mis met dingen willen, en meiden die een cup C van nature hebben, hebben dat dan natuurlijk mooi meegenomen. Maar waarom kan een meisje dat gewoon al mooi is, met mooie vormen, dat niet gewoon accepteren? Als je een maatje 40 hebt, dan draag gewoon een maatje 40. Er is helemaal niets mis mee, en is net zo mooi als een maatje 36.

En het gaat uiteindelijk niet om de maat die je hebt, maar om de uitstraling die je hebt. Een meisje met maat 36 kan heel mooi zijn, maar zonder uitstraling is het alsnog niks, en een meisje met een maat 40 en een geweldige uitstraling, vinden mensen geweldig. Jongens kijken echt niet alleen om naar een dun meisje. Integendeel zelfs, heel veel jongens zeggen dat ze veel liever een meisje hebben met een mooi, vol figuur. Maar ondanks dat, willen meisjes nog steeds altijd afvallen. En als ze niet willen afvallen, gaan ze wel zoeken naar iets dat ze willen verbeteren, terwijl dat helemaal niet nodig is.

Mooi zijn is helemaal niet een maatje 36. Mooi zijn is uitstraling hebben, en zelfvertrouwen.

Door Roos. A

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

460 reacties

 • 7 jaar geleden Angela88

  Hoi dames,

  Ik ben voor school een onderzoek aan het doen voor Barbie. Zouden jullie mij willen helpen en deze korte enquête in willen vullen? Je zou mij ontzettend helpen!

  Alvast bedankt

  http://www.thesistools.com/web/?id=274207

 • 7 jaar geleden xxsweetlovexx

  blijf gewoon natural

 • 9 jaar geleden utrechter

  helemaal waar.

  zoals veel meisjes zeggen, ik ben niet tevreden met mezelf. Maar nu ik dit heb gelezen, heb ik er toch een andere kijk op.

 • 9 jaar geleden ImYourEnemy

  helemaal waar.

  en supergoed geschreven.

  en ik heb trouwens een cup C, maar ik hou juist van kleine borsten, haha. naar ik ga ze dus echt niet laten veranderen. ik vind plastische chirurchie ook lelijk, je natuurlijke lichaam is veel mooier.

  alleen als het om gezondheidsredenen gaat dan ben ik juist voor chirurchie (meiden met cup f die ruchklachten krijgen, enz)

  en het is trouwens ook zo dat, ook al heb je maat 40, als je kleding draagt die goed bij je past, het niemand opvalt dat je een maatje meer hebt en je juist hardstike mooi vinden, terwijl als je je in een paar maten te kleine broek propt, je het juist benadrukt en mensen gaan denken van: zo, die is dik.

  ik was namelijk laatst bij een vriendin op een verjaardag, en we waren meelig, dus gingen we twister doen. en omdat ik een rot tot mn enkels aan had, moest ik ff een broek van iemand lenen. en ik leende dus een broek van een vriendin, en toen zei ze: "je, het is wel maat 42, dus je moet ff een riem omdoen" en ik had haar echt ingeschat op een mooie maat 38. gewoon omdat ze er goed uitziet en kleding aanheeft die bij haar past. en ze is echt knap, dus dat heeft ook niks met je kledingmaat te maken

 • 9 jaar geleden RobinRobot

  totaal mee eens. heel mooi gezegt allemaal.

  maar het is idd waar, meisjes willen tegenwoordig een model zijn. Blond, lang, (te) slank of zelfs mager. het is nergens voor nodig. je bent mooi zoals je bent. naturel is het mooiste wat er is. je moet jezelf zijn en blijven, wat anderen ook van je zeggen. tegenwoordig vallen jongens wel vaak op blond moet ik zeggen, maar er zijn ook zeker heel veel jongens die ook op donkerblond, bruin, zwart vallen. (IK HEB NIKS TEGEN BLOND!) mijn vriend is gelukkig een van die jongens, ik heb zwart haar en heb een beetje een andere stijl dan anderen. dus meisjes hebben niks om zich zorgen over te maken, jongens niet, niks niet.

  Girls rule<3

 • 10 jaar geleden naamisingebruik

  ik heb maat 38, maar koop altijd 40 omdat mijn was precies 1 maat krimpt in de was, en het anders dus lijkt of ik te kleine kleding heb :'). ik schaam me er totaal niet voor, omdat ik zelf weet dat ik die maat niet heb. (niet dat daar ook dan weer iets mis mee zou zijn, maar voor mij wel )

  en ik heb zeker geen cup a. of b, of c, of zelfs d :')

  xD

 • 10 jaar geleden Stephanie

  Ik ben het er wel mee eens, maar het zijn toch leuke extraatjes, en je hebt weer wat om te zeuren, toch? :blush:

 • 10 jaar geleden drama_queen_

  ben ik het helemaal mee eens

 • 10 jaar geleden Loyalty

  jij wilt wat zij heeft, en zij wilt wat jij hebt. Iedereen heeft iets waar ze jaloers op is, en iedereen heeft iets om jaloers op te zijn. Everyone's unique!

  Nu jezelf nog overtuigen.

 • 10 jaar geleden guitarchick

  Ik ben groot fan van 'Say no to the knife'.

  Beetje jammer dat ze als presentatrice (de lange, blonde, slanke, en de over het algemeen gezien als mooie) Sophie Hilbrand hebben gekozen...-_-

 • 11 jaar geleden curliechick

  helaas je hebt wel gelijk vind ook dat er een wet zou moeten worden gemaakt dat dit alleen nog kan als er een medische of psychische reden voor is dus te grote borsten die erege rug klachten veroorzaken of een neus corectie als iemand egt psychisch er problemen door heeft. Anders dan vind ik het onzin.

 • 11 jaar geleden HeartbeatKABOEM

  helemaal mee eens ben egt super blij met mij zelf een sow moet iedereen denken behalve als ie er verkkerde dingen mee bedoelt hé

 • 11 jaar geleden xImTheRockStarx

  vind ik ook je moet tevreden zyn met wie en hoe je bent

  als de JONGENS/MEISJES dar niet mee kunnen leven en je

  proberen te verandern is het jammer voor hun maar je bent nog altyd hetbeste al je jezelf bent !

 • 11 jaar geleden Lippglossyy

  Wat is er mis mee als je iets aan jezelf wilt veranderen?

  Ik vind mezelf gewoon goed zo maar ik zou best een andere haar kleur willen of een minder dikke kont :P

 • 11 jaar geleden Sryaaa

  'Mooi zijn is uitstraling hebben, en zelfvertrouwen'

  helemaal mee eens, tuurlijk heeft iedereen wel onzekerheden

  en heeft wel dingen waar se minder moooi van zijn maar plastische chirurgie gaat wel te ver. hoe kan je dat mooi vinden? ik vind het juist heel erg nep, maar dat is dan ook mijn mening.

 • 11 jaar geleden Kloot

  Inderdaad! Ik wil wel misschien plastische chirugie, maar niet vanwege 'Ik vind mezelf niet mooi' redenen.

  Tuurlijk, ik twijfel vaak aan mezelf, maar als je jezelf niet accepteert, wat heb je er dan aan?

  Ik heb maat 38, cup 75 C, ben 165 en weeg iets van 65 kilo. En het boeit me allemaal niks.

 • 11 jaar geleden Nonamana

  Ik heb maatje 34/36

  Cup B80 en ben 47 kg.

  Soms denk ik zelf wel dat ik dun ben en best wel wat vet kan gebruiken maar je hebt ook gewoon mensen die moeite hebben om aan te komen, zoals je ze hebt die moeite hebben met afvallen.

  Als je je lichaam camoufleert met gwn leuke kleding zie je er helemaal niets van. Alleen als je erbij gaat lopen met bijv 3 maten te klein dat alles eroverheen gaat. Of dat je broek veel te groot is.

  Kom op de 1 vind je mooier dan de ander maar ieder z'n eigen smaak toch? omdat die super hottie van school je bijv niet mooi vind betekent niet dat je ook echt lelijk bent. Er zal altijd wel iemand zijn die je juist heeeeel mooi kan vinden.

 • 11 jaar geleden bananielle

  Ik heb zelf maatje 36,

  cup b75,

  daar ben ik wel blij mee maar in dit verhaal hierboven lijkt het net alsof de dikkere mensen een beetje worden opgehemelt en dunne mensen de grond in worden getrapt!

  terwijl dunne mensen er ook wel voor hebben gezorgd dat ze niet dik zijn geworden toch? en oke sommige meisjes hebben aanleg om dik te worden, maar je kunt ook dik worden door jezelf vol te vreten!

  en ShockingPunk; als je maatje 34 hebt zou ik maar tevreden zijn dat je zo'n kleine maat hebt!

  en ik ken echt werkelijk niemand die plastic chirurgie heeft gedaan!

  en volgens mij is het mooier als je gewoon in verhouding van je lichaam mooie borsten hebt! dus als je heel dun bent en je hebt cup d ofzo dan is dat focking lelijk!

  en als je heel dik bent en je hebt cup a dan is dat ook lelijk! maar meestal zit dat wel in balans

 • 11 jaar geleden woooow

  wat ik jmmr vind is dat t tegenwoordig alleen maar over uiterlijk gaat.drm vind ik dit stuk hierboven goed geschreven

  wie kijkt mer nu nog naar iemands karakter?!

  slaat toch nergens op of vinden julli euiterlijk wel belangrijker?!

  XxX

 • 11 jaar geleden LisaV21

  Ik vind mezelf best zo hoor maar je hoor altijd van o die is DIK! Terwijl diegene niet 'dik' is maar gewoon iets voller... waarom? wat is er mis mee? iedereen zegt wel dik zijn is niet erg maar toch.. de meiden roddelen altijd wel goed over die is dik en die is dik. De hoofd reden dat ik wil afvallen. Is dat ik al die superbroeken niet pas..-.- Ik ben niet dik maar ik heb brede heupen en ja daar worden geen broeken opgemaakt die ik kan vinde:P eerlijk gezegt zoek ik niet super maar tog!:P Ach en me haar.. ik vind het best! steil en blond, ach wat maakt het allemaal toch uit... al dat gezeur der over Je wordt er toch niet goed vna hea.. zoveel meiden vinden zichzelf niet lelijk en horen dan opeens dat iemand dik wordt genoemt die nog dunner is dan jezelf en dan beginne ze opeens te denke dat ze dik zijn..-.- Hersenspoeling is het!

 • 11 jaar geleden ShockingPunk

  ik heb maatje 34 en iedereen zegt dat ik dun ben, maar toch zou ik best wat vet kwijt willen

 • 11 jaar geleden PoofxDiddy

 • 11 jaar geleden PoofxDiddy

  @ kuikentje , je hebt wel gelijk ik heb een hele grote bos met krullen enzo net als een meisje met een hele donkere huidskleur en zou graag steil haar willen hebben :S en ik vind mezelf ookal dik maar iedereen zegt van niet dus najaa dan laat ik het maar zo hea

 • 11 jaar geleden blauwesokken

  goed geschreven

  Ik heb cup D en ik zou best cup B willen hebben.

  Ik heb stijl haar en ik zou best krullen willen hebben.

  Ik heb maatje 38 maar ik zou best maatje 36 willen hebben.

  Ofterwijl: iedereen heeft wel íets wat hij/zij liever zou willen hebben.

  Maar ik vind mezelf wél prima zoals ik ben! En ik moet er niet aan denken om iets aan mezelf te willen veranderen!

  Als jij jezelf accepteert zoals je bent, dan zullen anderen dat ook doen!

  En ik vind plastische chirurgie etc. níet mooi als het gewoon níet nodig is. Nep geblondeerd haar? Dikke neptieten? Een 'gecorrigeerde' neus? Maatje 34?

  No way.

  En ik ga je er echt niet aardiger door vinden ofzo.

  Weg met het zogenaamde 'ideaalbeeld' van de maatschappij!

 • 11 jaar geleden phoebi

  beautiful

 • 11 jaar geleden mariekee108

  Wel een beetje lullig voor de dunne meisjes onder ons, die misschien wel niet aan kúnnen komen; Ja, jongens willen liever een vol maatje !

  Ja en nou vinden ze de dunne meisjes niet meer leuk -.-'

  Sure...

  -.-' mariekee

 • 11 jaar geleden ShockingPunk

  ik zou wel grotere borsten willen hebben maar het lijkt me vreselijk om zo nep te zijn

  met botox of andere ingrepen (een klein beetje tenminste) zou ik geen problemen hebben

  siliconen zijn het ergst

 • 11 jaar geleden Lisa

  ik lijdt er ook onder ;l

 • 11 jaar geleden Laurren

  ik denk dat het meer komt door dat "ideale" beeld dat meiden dagelijks word voorgeschoteld.

 • 11 jaar geleden DnieSs17

  Helemaal mee eens.. ik vind ook wel dat als je jezelf te dik vind heb je zat andere manieren om daar wat aan te doen, sporten bijvoorbeeld. Okee, leuk is het mischien niet en het duurt langer, maar dat lijkt mij beter als onder het mes gaan en het is goedkoper en nog gezond ook!

 • 11 jaar geleden Lotjaa

  Goed geschreven. Ik ben het helemaal met je eens!

 • 11 jaar geleden Nadia

  Ik vind niet dat je iedereen die plastische chirurgie laat doen moet bombarderen tot barbiedoll...

  maargoed mijn mening.

  en idd hoe kan je van veraf zien of die iemand een borstvergroting heeft gehad?

 • 11 jaar geleden Kaaren

  Jij kan vanaf een afstand zien of iemand een borstvergroting heeft?

 • 11 jaar geleden MYNAMEISDAPHNE

  als iedereen zo zou denken zou t leuk zijn!

  maar t draait wel om je uiterlijk . je kan er veel over zeggen maar het draait gewoon om je uiterlijk!

  het zou geweldig zijn om iedereen in zn eigen waarde te laten maar door jongens die maatje 36 willen worden meisjes gewoon onzeker!

 • 11 jaar geleden PrettyxPink

  En het gaat uiteindelijk niet om de maat die je hebt, maar om de uitstraling die je hebt.

  PRECIES

 • 11 jaar geleden JustMe_

  Goed geschreven en je hebt GROOT gelijk.

 • 11 jaar geleden Naomi

  ze zeggen altijd nee nee nee jonges hebben liever iemand met een vol maatJe maar das égt niet waar hoor. ik zelf ben ook dun enzo maar dat boeit niet tis gewoon onzin om die dikkere meiden maar beter te laten voele maJa

 • 11 jaar geleden Quincy

  ik heb maatje 38 en cup C maar ben heel tevreden, maar ik zou toch best graag een maatje 36 willen hebben, iniedergeval een mooie strakke buik. Maar daar ga ik niet plastische chirugie voor gebruiken!

 • 11 jaar geleden Superchick

  Goed zo!

 • 11 jaar geleden Evelien

  maar als je nou je hele leven al ergens ongelukkig over bent en het gewoon graag wilt laten veranderen, vind ik niet dat daar per sé iets verkeerd aan is, je moet dat per situatie en persoon bekijken.

 • 11 jaar geleden PLUSHH

  Ik heb maatje 38

  Cupje B

  En zelfvertrouwen.

  Geloof me maar,

  ALS je zelfvertrouwen hebt komt alles goed !

 • 11 jaar geleden xSNOEP

  Mooi geschreven!

 • 11 jaar geleden SOLILOQUIUM

  ik zou NOOIT iets aan mn lichaam laten veranderen.

  heb maat 36.

  cup 70B: vind ik wel wat klein. k hoop dat ze nog groeien maar boobjob. needanku! xxx

 • 11 jaar geleden Juudjex

  Klopt, er zijn trouwens enorm veel trucjes om bepaalde dingen groter of kleiner te laten lijken, heb je geen operatie voor nodig, en als je later niet veel rimpels wilt enzo moet je gewoon vroeg beginnen met cremes en lotions, dan blijft je huid veel langer mooi

 • 11 jaar geleden xFABBERD

  Wijze woordjes! Niks is zo lelijk als van die meiden die niet kunnen accepteren dat ze geen maatje 34 hebben en zich dan toch in zo'n veel te strakke broek hijsen met als resultaat lovehandels.

  Plastische chirurgie ziet er altijd zo vreselijk nep uit! Ik snap niet dat er mensen zijn die dat mooi vinden. Je bent toch niet voor niks met je eigen neus geboren? Je bent er mee geboren omdat het JOUW neus is. xD

 • 11 jaar geleden cherina

  ik vind dat als je een maatje 38 0f 40 bent maar je hebt een topuitstraling dan vind ik dar heel erg mooi. ik vind zelf dat sommige meiden bestemt zijn om wat voller te zijn want als ze een maatje 34 0f 36 zijn zien ze er niet meer uit en heeel mager terwijl dat volle juist beter staat

 • 11 jaar geleden roozietjuh

  inderdaad!

 • 11 jaar geleden Amber

  I agree.

 • 11 jaar geleden Mhtb

  je hebt wel gelijk

  ik zag latst zo foto van een odel ik d8 shtt hoemooi kan je zijn maar toen ik hoorde dat ze bosrt vergroting en botox had d8 ik nja zo kan ik ook mooi zijn lama

  natuurlijk mooi is veel moier dan nep mooi zijn!

 • 11 jaar geleden Bubble

  Ben het er helemaal mee eens. Natuurlijk vind ik mezelf ook niet 100% mooi, niemand is namelijk perfect. Maar ik zou nooit echt iets laten veranderen ofzo.

 • 11 jaar geleden XxHanifee

  Mooi geschreven! helemaal mee eens!

  In alle tijdschriften zie je mooie slanke meiden..

  egt veel jongeren die het zien gaan twijfelen over hun lichaam.. eignlijk niet goed, en dan helemaal agterin

  staan adressen en telefoonnummers van klinieken en praktijken van plastische chirurgie.. doen ze alleen maar om geld te verdiene.. IEdereen moet blij zijn met wat ie is!

 • 11 jaar geleden Shopingblondy

  Het sgrikt trouwens ook jongens af !..

  Als je zo denk en als zo zegt!.. Dus iedereen moet blij zijn .. En Hell no dat ik voor die jongens onder het mes ga :P.. Als ze me zo niet goed vinden .. dan doegg =D

 • 11 jaar geleden Shopingblondy

  Ik ben blij met mijn figeur en alles ..!

  ik heb kleine borsten ( cup A85 ) En ben der trots op

 • 11 jaar geleden jolijn1993

  Maar 'n cup C is trouwens helemaal niet fijn! En zelf ben ik er helemaal niet zo blij mee. Ik zeg niet dat ik borstverkleining ofzo zou laten doen, maar met intensief sporten (wat ik doe) is het allesbehalve fijn.

 • 11 jaar geleden jolijn1993

  Goed geschreven!

 • 11 jaar geleden Iliketheway

  Hoe wist je dat ze een borstvergroting had dan?

  'en toen ik om me heen keek, zag ik een meisje staan met een te strakke broek, (je weet wel, iemand die een gewone mooie maat 38 is, maar ervan overtuigd is dat ze in een 34 past.) een te kort truitje, en heel fout geblondeerd haar, en – jawel – een borstvergroting...'

  Naast dat er sprake is van weinig juiste interpunctie, hoe wist je dat ze een bortstvergroting had. 'Gevulde' meisjes hebben toch meestal dikkere tieten haha.

 • 11 jaar geleden OldYellowBricks

  ik vind dat iedereen moet doen waar hij of zij blij mee is, als daar plastische chirugie bij hoort, dan moet je dat toch lekker doen.

  niemand dwingt jou om het te doen.

 • 11 jaar geleden xChaaarissa

  Heel mooi geschreven!

 • 11 jaar geleden Hanifa

  je hebt egt helemaal gelijk.

  al die bladen van super dunne meisjes maakt meisjes egt onzeker.

  zelf ben ik ook vol en ik was ook een hele tijd onzeker over mezelf.

  maar ik ben nu gaan accepteren hoe ik ben en daar is eigenlijk niks mis mee!!!!

 • 11 jaar geleden ViveMaria

  @ diamantt

  Ja klopt, dat heb ik ook gezien!

  Die docu heet: Na beperkt houdbaar en werd uitgezonden op de VPRO

 • 11 jaar geleden Annelies

  Grotendeels te maken met onzekerheid.

 • 11 jaar geleden diamantt

  ik had pas een documentaire gezien over plastische chirugie en dan zie je echt van die gestoorde meiden met hun moeder die helemaal mee akkoord zijn , maar opt einde was er een moeder en die liet haar verhaal horen dat haar dochter was overleden bij plastische chirugie, echt erg ..

 • 11 jaar geleden xxZeynoxx

  helemaal perfect lijkt me ook niet zoo leuk

 • 11 jaar geleden Denise

  zie je jongens willen meiden met een mooi vol figuur ik ben dun van mezelf en kom niet aan en dat wil ik wel niet al te veel natuurlijk. Ik heb een kleine kleine cup a dat is toch ook niet mooi. Ik heb geen kont en dat ziet niet uit in broeken waarom denk je dat ik wil veranderen?

 • 11 jaar geleden laus_04

  heel mooi gezegd!

 • 11 jaar geleden FasionnLovee

  @ VintageQueen:

  Ik ben het ook helemaal met je eens!

  En het antwoord op de vraag 'Waarom dit alles?'

  Ik heb zelf het idee dat meisjes steeds vaker en meer op een beroemd iemand willen lijken..

  Kijk eens in de bladen!

  Je ziet alles slanke en mooie modellen.

  Maar waar geen rekening mee is gehouden is al het photoshoppen en de dikke lagen plamuur op hun gezichten!

 • 11 jaar geleden ViveMaria

  @ VintageQueen:

  Ik ben het ook helemaal met je eens!

  En het antwoord op de vraag 'Waarom dit alles?'

  Ik heb zelf het idee dat meisjes steeds vaker en meer op een beroemd iemand willen lijken..

  Kijk eens in de bladen!

  Je ziet alles slanke en mooie modellen.

  Maar waar geen rekening mee is gehouden is al het photoshoppen en de dikke lagen plamuur op hun gezichten!

 • 11 jaar geleden VintageQueen

  Je zegt wel dat jongens van vollere meisjes houden, maar als ze nou naar het zwembad gaan kiezen te toch zeker een slank, mooi, blond meisje dan een iet-wat-dikker meisje?

  mee eens

  verder heel cliché.

 • 11 jaar geleden kaas

  Jep

 • 11 jaar geleden zooo

  Heeeeel goed gezegd

  Ik zou zelf echt NOOIT iets laten verbouwen.. behalve als je er klachten door krijgt en dan een borsVERKLEINING bijvoorbeeld

 • 11 jaar geleden xClauu

  Helemaal mee eens

 • 11 jaar geleden roeeeelie

  goed gezegd hoor. niet letten op negatief commentaar ofzo.

  goed gezegd.

 • 11 jaar geleden Yalee

  Valt wel mee, ik vind dat als je niet tevrede met iets bent van je lichaam, en het laat ombouwen-opereren en je bent er dan wel 100% tevreede mee, En het werkt in je voordeel, dan is het niet erg. Want je ziet toch geen mensen met bijv. een lelijk gebit ofzo of iets anders aan het hoofd ofzo in een winkel zoals H&M werken? Want je hebt mensen die plegen zelfmoord omdat ze gewoon echt lelijk zijn terwijl ze zich ook om kunnen laten bouwen, en dan een beter leven hebben en niet meer dood willen. En sommige mensen zijn doordat ze iets hebben laten veranderen aan hun lichaam, ook model geworden ofzo.. En Serieus alleen mensen met een leuk koppie verdienen veel geld in de wereld van nu lijkt mij.

 • 11 jaar geleden nihatjunk

  maar meestal 38 :$

 • 11 jaar geleden nihatjunk

  vriend ik heb maat 40

 • 11 jaar geleden lOn_xXx

  heeeeeeeeelemaaaaaaaaaal mee eeeens!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • 11 jaar geleden lovingyou_x

  Cup C enzo dat vind ik belachelijk ik ben nog vrij jong en heb mega borsten en dat vind zo irri voor mij mag ik niks hebben zo'n meisjhes begrijp ik echt niet

 • 11 jaar geleden xxcupcakefanxx

  ik vind mijn tanden kei lelijk maar mt een beugeltje is da zo weer goed te krijge

 • 11 jaar geleden COWCHICKENLOVE

  Ik geef toe, mschen mag dat hangbuikje van mij eraf. Maar voorderest ben ik echt hartstikke tevreden met mijn lichaam! En ieder gezond mens vind zichzelf niet superknap, dat is niet meer dan normaal. Toch? Maar vooderest ben ik hartstikke blij met mijn cup A. Niks mis mee, toch? En of ik nou van minder jongens aandacht krijg dan m'n vriendin met cup d. Nee, misschien krijgt zij van 1jongen meer aandacht, whatever. Dat maakt toch helemaal niet uit?

  Je moet blij zijn met wat je hebt! Zoek voor de grap maar eens op hoevaak een plastische ingreep fout gaat, nou dan ben je er dus echt wel geweest! Is dat dan wat al die meisje willen? (Als dat al te vinden is op internet of waar dan ook..)

 • 11 jaar geleden zOee

  je hebt idd helemaal gelijk

  maar opzich snap ik het wel als

  sommige meiden om een borstvergroting sparen.. je kunt

  wel zegge jaa je bent zoo mooi maar ja als jij een vriend

  zoekt ga maar eens een jonge zoeke die niet naar de borste

  van een meisje kijkt! die zijn net zo moeilijk te vinde bijv. meisjes die niks wille late verandere.. dus jaa..

 • 11 jaar geleden Astronautt

  Gelijk heb je

  maar als die mensen Wat dikker zijn en willen vermageren maar dat gaat niet dus plastische chirurgie gaan gebruiken..

  Vind ik dat dat wel kan ..

  & ik zag laatst een programma over meisjes die een borstvergroting willen doen..Naja, en ze hadden dan al C ofzo, en toen is er eentje gestorven ( nog maar 20 )

  Da's echt zeik !

 • 11 jaar geleden _SOUL

  Helemaal gelyk!

 • 11 jaar geleden X_Sophie

  gelijk heb je!

 • 11 jaar geleden yfje

  je hebt egt zo ontzettend hard totaal gelijk!

 • 11 jaar geleden _Priscilla_

  Je heb echt helemaal gelijk!

  Alleen al die voorbeelden voor jonge meisjes ,,net allemaal barbies ,,de een nóg dunner en blonder dan de ander.

  Dat is toch ook allemaal niet gezond?!

  Iedereen is mooi op haar eigen manier!

  Blijf en ben gewoon jezelf ,,dan ben je het mooist en het leukst ,,er blijven altijd mensen die je niet mogen ,,laat hun lekker!

 • 11 jaar geleden Lottx3

  Precies.

  Real girls zijn bijna uitgestorven.

  Iedereen loopt met barbiefaces & wannabe-shit.

 • 11 jaar geleden GlitterGloss

  Soms word ik gek van het gezijk van sommige mensen die continu zeggen dat e gaan afvallen en bezig zijn blabla en dan de volgende dag gewoon weer lopen te snoepen, niet dat ik het erg vind dat ze snoepen..maar dat gezeur dat ze dan wel willen afvallen (voor de zoveelste keer)

  goed verhaal.

 • 11 jaar geleden Jhasster

  Je hebt helemaal gelyk meid!

  maar ik snap opzich ook wel dat mensen zich willen veranderen, maar denk na: niemand is perfect. en je bent waarschijnlijk nog minder 'perfect' als je borstvergroting of whatever laat doen. Wees blij met wat je hebt. & koop een push up! omg. mensen doen zo moeilijk.

 • 11 jaar geleden annmk__

  klopt wel, maar toch wil ik me neus wel veranderen later.. ik ben gewoon zoo onzeker en dat is echt voor mezelf niet voor anderen.

 • 11 jaar geleden xpurelove

  Helemaal gelijk hoor!

 • 11 jaar geleden Joyce

  Woooh helemaal gelijk!

 • 11 jaar geleden Nabilaa

  IDD iedereen heeft iets speciaals mischien ben je der nog niet achter gekomen maar dat komt wel alles op zijn tijd en NIEMAND is perfect

 • 11 jaar geleden guessxwho

  Uh-hu...klopt.

 • 11 jaar geleden Helenaaa

  klopt echt

 • 11 jaar geleden jolien_petite

  zooo waar !

 • 11 jaar geleden Kim

  ik vind dat je helemaal gelijk hebt, maar denk er ook aan dat niet iedereen wil veranderen om wat andere van hun denken hé

  ik wil mijn buikje eraf voor mezelf, niet voor een jongen en niet voor wat andere mensen van mij denken..

 • 11 jaar geleden Alyeska

  klopt,

  en zelfs meisjes van 10 a 11 jaar worden al gestimuleerd

  doordat ze barbiefilms zien.

  ook al is het met de pc gemaakt.

  het is echt erg,

  mijn nichtje kijkt vaak van die films en is nu al onzeker.

  terwijl ze altijd zeker is van der zelf &zo.

  ze is ook bepaald niet op haar mondje gevallen.

  x

 • 11 jaar geleden patriesiejaaa

  you're damn right girl!:ja:

 • 11 jaar geleden Yvanaax

  Je hebt helemaal gelijk!

 • 11 jaar geleden yvette

  Ik vind het erg dat mensen aan plastische chirurgie doen. Je bent mooi zoals je bent!