Players en sletjes

News door Redactie

Players en sletjes, wie kent ze tegenwoordig niet?  Voorbeeld van sletterig gedrag:  Je gaat naar een club/feest, en staat daar in de rij, al wachtende totdat je naar binnen kan. Perfect opgemaakt, en totaal onschuldig, al zeg je het zelf.

Er staan een paar van die bitches voor en achter je, de zogenaamde breezersletjes. Van die meisjes die zo heerlijk typisch zijn, je weet het. Je kent ze van school, of hun uiterlijk en uitstraling staat je gewoon niet aan. Van binnen wil je ze wel wat aan doen. Je hoort ze achter je praten en hard tegen elkaar vertellen hoeveel ze wel niet ‘’gezopen’’ hebben, en hoeveel jongens ze wel niet gaan ‘’pakken’’.

Echt een voorbeeld van waar ik een ontzettende hekel aan heb. Ik ben een meisje die pas kust met iemand, als ik daar gevoelens voor heb… Ben niet zo iemand die iemand leuk vind, en dan vreemd gaat. Je weet niet hoeveel pijn je een mens daarmee kan doen. Het lijkt wel of tegenwoordig elke jongen een player is… Zo’n jongen die té knap, té lief en té meegaand met je is. Je zou bijna denken dat hij één van de perfecte jongens op aarde is. Maar helaas is dat echt vaak een desillusie… Die jongen blijkt dan ondertussen dat hij jou leuk zou vinden, het zelfde gedrag te vertonen tegen zo’n drie andere meisjes. Vier hoofden en harten, die op hol zijn geslagen van een player. Te gek voor woorden toch eigenlijk? Tegenwoordig lijkt het ook normaal dat elke jongen op één avond meerdere meisjes moet kussen, en dan ook totaal zonder gevoel. Ik weet niet hoe jullie daarover denken, maar mij valt het ontzettend op het laatste jaar.

Om even over te gaan op de sletjes, die personen wil volgens mij iedereen wel iets aan doen. Hoe je weet of iemand een sletje is? Daar zijn de meningen natuurlijk over verdeeld… Toch is iedereen het denk ik wel eens met het feit dat als een meisje zich hoerig gedraagt, geen fatsoenlijke kleding draagt en met een sigaret en een biertje in haar hand gaat staan terwijl ze het ontzettend vies vindt, toch al gauw het imago van een sletje heeft.
Toch zijn er ook zeker meisjes die sigaretten en bier lekker vinden, en totaal geen sletjes zijn, dus begrijp het niet verkeerd. Wat ik dan het rare vind, is dat players nooit die sletjes pijn doen! Zij vinden het geweldig, een stuk of drie meisjes op een avond zoenen, daarna zie je ze toch nooit meer! Is dat wel zo vet dan? Ik vraag me af waarom die sletjes en players niet naar elkaar toe trekken. Die sletjes willen zoveel mogelijk jongens ‘’scoren’’, en die jongens zoveel mogelijk meisjes… En het liefst zonder gevoelens. Lijkt me simpel toch?

Dan blijven de normale mensen over en kunnen wij normale mensen, trouwen met een normale kerel die je ook aan je ouders voor durft te stellen. Mijn moeder wordt zo onderhand gek van alle playertjes die mij aan de haak slaan. En toch trappen wij, leuke meiden, er altijd weer in. Ik denk dat het gewoon een kwestie van tijd is, totdat je je prins gevonden hebt, of hij nou kan paardrijden of niet! Gelukkig zijn er natuurlijk ook heel veel prinsesjes die al en geweldige prins hebben, een slimme prins die op een normaal persoon valt. Respect voor die mensen, en de normale meiden onder ons!

Door Anoniem