Jongens... wat moet je ermee?

News door Redactie

Wat is er toch met de normale jongens gebeurd? Ik hoor echt de meest bizarre verhalen van vriendinnen. Jongens die maar blijven zeuren of je een keer met ze wilt daten, en uiteindelijk na die geweldige date niets meer laten horen.

Jongens die zeggen dat je geweldig bent en vervolgens helemaal geen moeite voor je doen. Jongens die niet terugbellen en vervolgens zeggen dat het niet aan jou ligt. Jongens die niet weten wat ze willen. Jongens die je aan het lijntje houden. Jongens die leuk lijken en vervolgens zitten te huilen bij een zielige film. Jongens die jou laten betalen op de eerste date. Jongens die je alleen door het donker naar huis laten fietsen. Jongens die zeggen dat je ‘one in a million’ bent en vervolgens vreemdgaan. Jongens die je van de ene op de andere dag laten zitten voor een ex. Jongens die vervolgens ook nog zielig gaan doen bij jou, omdat het met de bewuste ex niet goed liep. Jongens die leven op jouw portemonnee. Jongens met bindingsangst.

Jongens die doen alsof ze jou leuker vinden dan hun vriendinnetje, en ondanks dat ze heel gek zijn op hun vriendinnetje, ze jou toch erg graag willen leren kennen. Omdat je zogenaamd ‘perfect bent’. Maar als hij je uiteindelijk zo ver heeft dat je iets voor hem gaat voelen, zegt -ie: “sorry, ik blijf toch echt bij mijn vriendin.”

En dan die jongens die zeggen dat ze echt altijd 100% eerlijk zijn geweest en dat het echt niet aan jou ligt dat het uit is… maar dat je vervolgens wel van zijn vrienden hoort dat hij op vakantie met een ander heeft liggen rotzooien. Jongens die een zogenaamde open relatie hebben en denken dat jij daaraan even mee wilt werken. Jongens die pas na de eerste zoen vertellen dat ze iets te oud zijn. Jongens die lieve dingen zeggen die ze niet menen om wat bij een vrouw voor elkaar te krijgen. Jongens die de onschuld zelf uithangen en vreemdgaan bij het leven. En nog erger: jongens die eerst vreemd moeten gaan om erachter te komen wat jij waard bent.

Jongens die je uitnodigen bij zijn ouders thuis en vragen of je je schoenen uit wilt doen, waardoor je jezelf vervolgens op je Snoopy-sokken moet voorstellen aan zijn ouders. Jongens die te laat komen. Jongens denken dat vrouwen achterlijk zijn. Jongens die niet kunnen liegen (ook bekend als: jongens met een neus zo groot als Pinokkio). Jongens die geen geld hebben om je mee uit te nemen maar wel een nieuwe garderobe willen aanschaffen. Jongens die liever elke avond voor de buis hangen of gaan voetballen dan één avond tijd te maken voor jou (oooooooooh, wat is hij druk!).

Jongens die echt geen zak van je begrijpen. Jongens die telkens worden gebeld en ge-sms’t en daar geheimzinnig over doen. Jongens die single willen lijken in het bijzijn van andere vrouwen (lees ook: een ander doelwit). Jongens die beweren romantisch te zijn en je vervolgens afhaalchinees voorschotelen. Jongens die echt toe zijn aan een relatie… waarin alles op hun manier moet gaan. Jongens die echt te vertrouwen zijn… voor één avond. Jongens, jongens, jongens…

Jongens die… Ja, zo kan ik nog wel even doorgaan. Wat kunnen wij vrouwen toch heerlijk zeuren, zeiken en zaniken over jongens. En wat willen we toch graag begrijpen waarom jongens zo doen. Jongens beheersen ons leven!

Dat kan zo niet langer, vind ik. Vandaag ga ik iets leuks maken van mijn dag! En ik wil geen WOORD meer horen over die jongens!

Enne, trouwens…. als je nog een ‘normale’ jongen weet te vinden, kun je dan zijn nummer aan me doorgeven? ;-)

Door Anne van Laarhoven