Mistake by Cupido

News door Redactie

Ik ben niet zo snel impressed by a guy. Sommigen noemen het arrogantie en anderen denken dat het te maken heeft met bindingsangst. Ik denk dat het gewoon in me zit. Al zou ik het willen, ik kan er niets aan veranderen. Ik zal me gewoon niet zo snel storten op iemand. Dit neemt overigens niets weg van het feit dat ik nog steeds wacht op de ware (op elk potje past een dekseltje). Ik zoek alleen niet, ik wil gevonden worden. Maar soms krijgt Cupido me toch te pakken…

Ik had in de eerste instantie niet eens door dat de onaangekondigde pijl inmiddels mijn bil had bereikt, maar het duurde niet lang voor ik de effecten ervan kon ondervinden. Ik kwam erachter toen ik hem tegen kwam. Gebruikelijk was hij me niet eens opgevallen en zou ik zonder enige arrogantie langs hem zijn gelopen.

Deze keer ging het anders. Vanaf het eerste moment dat ik hem zag was ik crushed. Ik deed nog zo mijn best deed om mijn oude vertrouwde gedrag aan te houden. "Wegkijken… Gewoon de andere kant op kijken". Maar mijn ogen waren het er duidelijk niet mee eens en ik betrapte mezelf op het staren. Vanaf dat moment wist ik dat Cupido het op mij had gemunt. Deze keer kwam ik er niet onderuit, ik moest er het beste van maken. Enkele momenten later kwam ik er achter dat Cupido het me niet makkelijk wou maken. Deze jongen toonde namelijk net zo weinig interesse in mij, als ik gewoonlijk in iemand zou tonen. Toch moet ik toegeven dat het hem alleen maar een stuk interessanter maakte. Afgezien van dat, was ik toch zeker niet voor niets zo onder de indruk van deze jongen? Nee, Cupido had hem voor mij uitgekozen en vast niet zomaar!

Maar hoe meer moeite ik deed om hem te leren kennen, hoe minder interesse hij in mij toonde. En hoe minder interesse hij in mij toonde, hoe meer moeite ik deed. Hoe stommer zijn grapjes, hoe harder ik lachte. Ik deed mijn uiterste best om precies de juiste dingen te zeggen. Ik stortte me er zo op, dat ik bijna wanhopig leek. De rollen waren deze keer omgedraaid. Ik moest me bewijzen and het blijkt maar weer: I really suck at it. Na een aantal pogingen heb ik toch maar besloten om het op te geven. Het is glashelder, deze jongen heeft geen interesse in mij. Vast en zeker een foutje van Cupido.

Ik denk dat Cupido me terug wil pakken voor mijn brutale gedrag & mijn ongeïnteresseerde houding tegenover anderen. Ik begrijp dat er niet zomaar pijlen in de rondte worden geschoten. Mijn oprechte excuses aan Cupido, en bij dezen ook meteen aan de jongens met een pijl in hun bil…

Door Chantal