Marit: mijn stage bij Girlscene deel 3

News door Redactie

De afgelopen weken is er bij Girlscene weer veel gebeurd. ‘Never a dull moment’ is een gezegde dat wel opgaat voor de redactie van Girlscene.

Zoals ik de vorige keer al vertelde ben ik naar een modeshow van de C&A geweest. Als je mijn report hebt gelezen dan weet je dat het een hele leuke ervaring was. En, zoals de meeste meiden al dachten, liep Melissa van BNTM inderdaad mee in de show! Maar naast haar ook de andere vijf meiden die vorige week nog kans maakten op de hoofdprijs. Ik heb hen alleen niet op een foto staan, vandaar…!

http://www.heyniek.com/

Als je goed kijkt zie je hier ook de andere dames van BNTM.

Verder was er veel schrijfwerk de afgelopen weken. Naast artikelen voor de site was vooral Monique heel druk met de nieuwe schoolagenda. Artikelen schrijven, het juiste papier uitzoeken. Leuk om allemaal eens van dichtbij mee te maken. Voor mij was het een weekje van beauty dingen uittesten. Van handcrèmes tot nepwimpers!

En over dat laatste moet ik je toch nog even wat meer vertellen. Omdat Monique ziek was ging ik heel last-minute naar de perspresentatie van Eylure. "Ze gaan je uitleggen hoe je nepwimpers op moet doen", sms’te Monique me. Nou, dat heb ik geweten! Nieuwsgierig als ik was heb ik gevraagd om de losse wimpers. De visagiste koos bij mij voor de langste versie en heeft die in de hoeken van mijn ogen geplakt. Best mooi, maar ik moest er wel erg aan wennen. Voor een feestje vind ik nepwimpers heel leuk, maar deze plukjes kunnen overdag ook best.

Binnenkort lees je het complete artikel over Eylure op Girlscene!

eylure

Het resultaat

Het leukste van de afgelopen periode was natuurlijk mijn Girlscene experiment over poepen. Ja, ik zeg het woord lekker weer. Wat een reacties! Heel bijzonder om te lezen dat het toch wel een onderwerp is wat leeft bij veel meiden. En natuurlijk vinden een heel stel het ook een achterlijk onderwerp… Met alle negatieve reacties vandien. Ik wil daar toch even iets over zeggen. Dat het voor jou geen probleem is hoeft nog niet te betekenen dat het een stom probleem is. Probeer daar echt voorzichtig mee om te gaan! Je weet nooit wat een bepaalde reactie met iemand doet.

http://www.heyniek.com/

De bijzonder mooie legging van 'Hey Niek'.

Ook leuk was een pakketje dat deze week binnenkwam, een legging van ontwerper Niek Pulles. Toen ik de legging zag was ik op slag verliefd. Hij is zo bijzonder! Speciaal voor jullie dus een paar foto’s van mij in m’n Niek Pulles legging. Op zijn site kan je trouwens nog veel meer bijzondere leggings en andere kledingstukken vinden. Stoer!

Weer een paar leuke dagen gehad dus. Oja, Monique kwam met superleuk nieuws; ik mag naar de persvoorstelling van de nieuwe film Burlesque. Daar heb ik zo enorm veel zin in! Ik moest al bijna huilen van de trailer… (het moment dat Christina begint te zingen, oh mon dieu!). Ik kijk uit naar jullie reacties...

Liefs Marit