I want Lanvin, not diamonds

News door Redactie

Ja natuurlijk wil ik diamanten, maar dan wel gecombineerd met die o zo geweldige Lanvin collectie voor H&M. Vanochtend was het dan eindelijk zo ver, na dagenlange kriebels in de buik, hing de collectie in de winkels. Of tenminste, voor heel eventjes dan.

Toen ik de collectie voor het eerst zag, wist ik meteen dat ik de ‘ faux fur coat’ moest hebben en daarnaast alles wat ik grijpen kon (zolang mijn budget het toelaat natuurlijk). Omdat alle verhalen van de voorgaande jaren over krijsende fashionista’s met losse handjes mij goed had afgeschrikt, besloot ik het veilig te doen: de online shop. Ik had mijn wekker keurig om 7.30 gezet en had me gesetteld achter de computer. Mijn muis stond op het knopje ‘nu kopen’ en om klokslag 8.00 klikte ik erop. Mijn geliefde jas zat in de shoppingbag, ik moest alleen nog wat shirtjes aanklikken en dan was het van MIJ! Ik droomde al over de jaloerse blikken van andere vrouwen en de smachtende blikken van de mannen, als ik langs zou lopen in mijn Lanvin faux fur coat.

Ik bedacht me dat ik snel op ‘de kassa’ moest klikken, want voor je het weet heeft een mede-fashionista haar slag weten te slaan. Ik vulde mijn gegevens in en was bijna bij het moment suprême…NEE! NEE! NEE! DIT KAN NIET! Hier was ik niet op voorbereid! Holy macaroni, ik werd pas over 2 dagen 18 en mocht dus niet betalen via acceptgiro. En nee, via mijn ouders was ook geen optie want ik had geen tijd om een nieuwe account aan te maken.

Ik was beland in een nachtmerrie, huilend ging ik naar beneden om het verhaal aan mijn vader te vertellen. Optimistisch als hij is, vertelde hij me dat er wel ergere dingen op de wereld zijn, er is immers zoveel leuke kleding. Lief natuurlijk, maar wat wist de fijne man er nou van?

Lanvin column

Nu, een dag verder, ben ik nog steeds misselijk en verdrietig. Ik krijg geen hap door mijn keel en denk alleen maar aan die lieve schatjes, die nu door andere vrouwen worden gedragen. Maar, ik troost mezelf met de gedachte dat mijn tijd nog wel komt! Ooit dan zal ik nagekeken worden door iedereen op straat, niet omdat mijn rokje in mijn ondergoed zit, maar omdat ik van top tot teen gehuld ga in de meest mooie designerkleding!

Door Ashley