Marit: Mijn laatste stagedag bij Girlscene

News door Redactie

Het is vrijdag, officieel middag want het is net twaalf uur geweest, en ik ben voor de laatste keer op de redactie van Girlscene. Het voelt echt heel raar want de afgelopen drie maanden zijn voorbij gevlogen!

Ik kan me nog goed mijn eerste dag hier herinneren. Ik was RUIM op tijd, (te vroeg dus) en er was nog niemand in het hele gebouw. Ik stond dus voor de deur in m’n zomeroutfitje. Gelukkig was Marjolein er ook vroeg bij, alleen had ook zij geen sleutel. Dus toen hebben we samen gewacht tot er iemand met een sleutel kwam.

Marit: Mijn laatste stagedag bij Girlscene

In een winteroutfit op de trap van het Girlscene pand.

Na die eerste dag voelde ik me al vrij snel thuis op de redactie. Als alle meiden er waren was het echt een gezellig kippenhok. Ik heb dan ook leuke contacten opgedaan bij Girlscene. En wat heb ik hier veel gedaan en geleerd! In mijn columns over mijn stage konden jullie het allemaal volgen. Ook de afgelopen weken is er nog genoeg gebeurd.  

Zo ben ik naar de persvoorstelling van Burlesque geweest. Dat was weer een hele belevenis. Tussen de oude mannen en modieuze dames genoot ik van het filmdebuut van Christina Aguilera. Binnenkort lees je daar mijn ongezouten mening over…

Marit: Mijn laatste stagedag bij Girlscene

Mijn experimenten! Trots!

Verder ben ik ook weer bezig geweest met een Girlscene Experiment. Voor mijn laatste experiment wilde ik een grappig onderwerp hebben, en dat is wel gelukt. Hij gaat namelijk over foute openingszinnen, en wat heb ik daar om gelachen! Aankomende week komt het online. Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties!

Ook ben ik afgelopen week nog bij Swarovski geweest. Samen met Marjolein lekker stuntelend door de sneeuw. En dat is ook zo raar. Drie maanden geleden stond ik nog met m’n zomerkleding voor de deur, en nu loop ik vanmiddag met snowboots aan de voeten voor de laatste keer de deur uit!

http://www.girlscene.nl/systeem/zoek?searchterm=girlscene+experiment

Twee diva´s (Marjolein en Marit) met Swarovski zonnebrillen.

Drie maanden is eigenlijk niet lang genoeg om stage te lopen bij Girlscene. Ik heb zoveel geleerd hier. Monique is echt een hele toffe stagebegeleider. Ze heeft mij veel geleerd over schrijven en de wereld van het internet. Er zijn zoveel dingen die erbij komen kijken als je een website hebt! Voor jullie is dat vaak niet te zien, maar ik heb echt heel veel respect voor Monique haar werk. Ze is eigenlijk 24/7 bezig met de site zodat jullie al deze artikelen gratis kunnen lezen. Ja, jullie mogen haar daarvoor best wat vaker bedanken…

Als laatste wil ik jullie bedanken. Het is enorm leuk om alle reacties op artikelen te lezen en daarvan te leren. Ja, zelfs de mensen die op mijn spelfouten hamerden wil ik bedanken. Uiteindelijk leer ik er alleen maar van. Dus dames, bedankt en au revoir!

Liefs Marit