De vreemdste schoenen ter wereld

Fashion door Redactie

Iedereen houdt wel van aparte schoenen die niet overal te koop zijn en die niet iedereen draagt. Maar er bestaan ook echt hele vreemde schoenen die je zeker niet op elke hoek van de straat tegenkomt. Hieronder zie je hele gekke, aparte en met stipt op één bizarre schoenen. De meeste zijn ook niet echt geschikt om op te lopen. Maar mocht je er toch het lef voor hebben, succes!

Kijk hieronder mee voor de vreemdste schoenen ooit! Welke vind jij echt absurd?

Mocht je een echte gamefreak zijn, dan is deze sleehak ideaal! Je kunt er zowel je favoriete Pokémon poppetje in kwijt als je gameboy. ;-)

De onzichtbare schoen. Helemaal ingelegd met spiegeltjes, waardoor hij de ondergrond waarop je loopt reflecteert en dus de schoen onzichtbaar maakt.

Boxhandschoenen in de vorm van een schoen, speciaal voor boxers die de voorkeur hebben liever met hun schoenen te vechten.

Hakloze schoen van Converse: stoer en chique.

Lady Gaga style!

Echt een bizarre hak, een poot van een geit gecombineerd met een gouden pistooltje dat als hak dient. Of je hier nu trots mee moet zijn als je deze hak tot je collectie behoort, is nog maar de vraag...

Gestyled duiken? Geen probleem, zoals je hierboven kunt zien.

Wanneer je deze schoenen draagt durft niemand je meer lastig te vallen. Logisch, zo'n hoorn ontwijk je toch veel liever?!

Heb je een klein neefje, nichtje, zusje of broertje? Draag dan deze hakken, ideaal om ze te amuseren.

Voor de stoere, funky balletdanseressen onder ons: spitzen met een funky randje.

Misschien ken je deze al? De sneaker met een ingebouwd mp3 soundsystem.

Biologisch verantwoord door de geweven bamboe en andere planten.

Bron: refinery29.com

door Danique