Column: Mister right

News door Redactie

Liefde. Iedereen zit eigenlijk wel te wachten op dat perfecte persoon. Mister right. Degene die je vasthoudt als je verdrietig bent, of je juist een hele dikke knuffel geeft als je heel erg blij bent! Waarmee je op een koude winterdag lekker op de bank een filmpje kunt gaan kijken, of juist op een heerlijke warme zomerdag naar het park of het strand kunt gaan.

mister right

Degene waar je stiekem in de les mee zit te sms’en totdat de leraar je telefoon afpakt. Waar je altijd je verhaal bij kwijt kan. Waar je uren over helemaal niets mee kunt liggen bellen. Degene die altijd voor je klaar staat, die je altijd, zelfs als het 3 uur ’s nachts is, kunt bellen om een onnozel probleempje mee te bespreken. Waarmee je buikpijn van het lachen kunt hebben, alleen al als je elkaar aankijkt. Waarmee je eindeloos kan praten, zonder dat het gaat vervelen.

mister right

Weet je nog je eerste liefde? Je was een jaar of 12 en je zat nog op de basisschool. Het was een jongetje in je klas, waar je helemaal gek op was. Je was eigenlijk al een hele lange tijd vrienden, maar nu kom je in de fase van je leven waar je jongens toch met een andere blik gaat bekijken. De meeste meisjes hadden op de basisschool toch eigenlijk alleen maar meisjes vriendinnen. Jongens waren vies en daar ging je niet mee om. Wat was er nou leuk aan modder en zwaarden? Liever met de poppen in de poppenhoek. Maar die ene jongen heeft toch wel een knap gezichtje. Je probeert met het gymgroepje bij hem te komen en als de groepjes worden verwisseld wil je graag nog steeds bij hem! In de pauze probeer je zo dicht mogelijk bij hem te staan, maar praten doe je natuurlijk niet, want dat is veel te eng!

mister right

Al je vriendinnen weten het en die kunnen het natuurlijk niet voor zich houden, dus binnen een week weet jouw lover het ook. Maar wat nu? Heel stoer en met hartkloppingen in je keel, durf je te vragen of hij een keer met je wilt afspreken. Ja, leuk! Samen naar zijn huis en daar zie je wel.

mister right

Maar eenmaal bij zijn huis aangekomen, klikt het toch niet zo goed als je in eerste instantie had gedacht. Je bent toch wel heel erg verlegen en bent wel blij als je eenmaal naar huis kan.

Kortom: we zijn nog jong. Je hoeft je niet aan iemand te binden. Het is leuk om te experimenteren en om een beetje te kijken wat voor jongen  bij jou past, maar probeer nog geen toekomstige echtgenoot te vinden! Waarom zou je ook? Je bent nog hartstikke jong en je hebt nog een heel leven voor je. Je bent nog geeneens op de helft van je leven! Je moet alles uit je leven kunnen halen wat er uit te halen is en je niet al vast ketenen aan een relatie.

mister right

Natuurlijk is er de mogelijkheid dat je nu al je ware/grote liefde, jouw mister right, tegenkomt of bent gekomen. Dan heb je echt geluk! Maar probeer het niet te forceren. Laat het over je heen komen, als het jouw tijd is, dan heb je dat echt wel door. Geniet van je leven, doe gek, je zorgen maken om een jongen hoeft later pas! ;)

Bron beeld: weheartit

Door Andrea