Lifestyle

Oud & Nieuw

Ga jij ook flink feesten met Oud & Nieuw? Lees voor je het nieuwe jaar gaat vieren onze tips!

HNE

HNE

HNE

HNE

Champagne drinkt lekker weg, maar als je niet te tipsy (lees: ladderzat) wilt worden, drink dan na elk glaasje een glas water of jus d'orange. Niets is zo oncharmant als een drunk lady...

Hou je van oliebollen? Pak dan altijd één grote in plaats van twee kleintjes. De buitenkant van de oliebol is namelijk supervet (de binnenkant vaak een stuk minder) en in één grote zit minder buitenkant dan in twee kleine.

Ga je uit naar een discotheek? Doe een luchtig topje aan (discotheken hebben toch altijd garderobes, dus je hoeft buiten geen kou te lijden). Uitgaan met Oud & Nieuw kan vaak best lang doorgaan, en je zult dankbaar zijn voor je luchtige kleding (anders zweet je je kapot...). Ook dikke sokken zijn geen goed idee.

Pas op met witte truitjes, of lichtgekleurde truitjes met een witte beha eronder, want discotheken hebben vaak blacklight lampen !

Wees voorzichtig met vuurwerk !!! Let op je kleding (draag geen stoffen zoals nylon, die zijn super brandbaar), blijf op een veilige afstand van het vuurwerk en let op de windrichting. En zoals je waarschijnlijk al wel weet: Steek kapot vuurwerk NOOIT opnieuw aan !

Dos je uit, het is tenslotte de jaarwisseling. Glitters all over zijn super voor deze avond. Koop een glitterstick of pot glitterpoeder bij de drogist of Douglas. Voor je haar: maak een strakke staart of doe het los met veel mousse er in voor een volumineus effect. Oja: glitterhaarspray eroverheen!

Wat ga jij doen met Oud & Nieuw?

Door de redactie

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved