Lifestyle

Oud & Nieuw

203

Ga jij ook flink feesten met Oud & Nieuw? Lees voor je het nieuwe jaar gaat vieren onze tips!

HNE

HNE

HNE

HNE

Champagne drinkt lekker weg, maar als je niet te tipsy (lees: ladderzat) wilt worden, drink dan na elk glaasje een glas water of jus d'orange. Niets is zo oncharmant als een drunk lady...

Hou je van oliebollen? Pak dan altijd één grote in plaats van twee kleintjes. De buitenkant van de oliebol is namelijk supervet (de binnenkant vaak een stuk minder) en in één grote zit minder buitenkant dan in twee kleine.

Ga je uit naar een discotheek? Doe een luchtig topje aan (discotheken hebben toch altijd garderobes, dus je hoeft buiten geen kou te lijden). Uitgaan met Oud & Nieuw kan vaak best lang doorgaan, en je zult dankbaar zijn voor je luchtige kleding (anders zweet je je kapot...). Ook dikke sokken zijn geen goed idee.

Pas op met witte truitjes, of lichtgekleurde truitjes met een witte beha eronder, want discotheken hebben vaak blacklight lampen !

Wees voorzichtig met vuurwerk !!! Let op je kleding (draag geen stoffen zoals nylon, die zijn super brandbaar), blijf op een veilige afstand van het vuurwerk en let op de windrichting. En zoals je waarschijnlijk al wel weet: Steek kapot vuurwerk NOOIT opnieuw aan !

Dos je uit, het is tenslotte de jaarwisseling. Glitters all over zijn super voor deze avond. Koop een glitterstick of pot glitterpoeder bij de drogist of Douglas. Voor je haar: maak een strakke staart of doe het los met veel mousse er in voor een volumineus effect. Oja: glitterhaarspray eroverheen!

Wat ga jij doen met Oud & Nieuw?

Door de redactie

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

203 reacties

 • 7 jaar geleden Manon

  @mopje12

  Inderdaad zeur niet zo.

 • 7 jaar geleden Kusmaritaa

  wtf waarom zetten jullie een foto ertussen van een kennis van mij ;s

  dat is gewoon van facebook geplukt,, niet iets beters te verzinnen ofzo ;s

  toestemming gekregen ofzoo>?

 • 7 jaar geleden Bobby

  Ik ben lekker naar het strand in Scheveningen gegaan, dat is echt ontzettend gaaf want dan steken ze die pallets in de fik en is er een enorm vuur. Echt aan te raden :P En de dag erna natuurlijk de nieuwjaarsduik

 • 7 jaar geleden milkandsugar

  glitters ...

 • 7 jaar geleden heart123

  @mopje12 zeur niet zo

 • 7 jaar geleden Lil' Monster

  vind dit eerlijk gezegd echt een dom artikel... het ziet er niet uit (eerst hops plaatjes, dan wat regels onoverzichtelijke tekst) en het is ook niet 'leuk'. sowieso weten we wel dat discotheken blacklighst (kunnen) hebben, dat heeft niet echt iets met oud en nieuw te maken toch? en telkens 2 a 3 uitroeptekens vind ik echt zo kinderachtig staan.. en wat volgens mij niet eens mag volgens de spellingsregels, maar dat weet ik niet zeker, is dit ! (dus een spatie en dan leesteken). staat echt niet..

 • 7 jaar geleden Julie

  Ik heb het gevierd met vriendinnen bij mij thuis en het was top! Voor het eerst Champagne gedronken, (vies maar het gaat om het idee ) helemaal opgetut, kort jurkje en hakken aan, en gaan! Nadat we een paar pijlen van mijn vader hebben gezien zijn we naar het dorp gelopen waar het helaas leeg aan het lopen was, na wat giebelen en lachen zijn we naar huis gegaan, het was echt super <3

 • 7 jaar geleden Anastasia

  @ElineVeerle

  mishcien waar jij woon, maar hier betekend het gewoon los gaan. Maak er niet zo'n probleem van:P

 • 7 jaar geleden poef

  heerlijk ziek zijn met oud en nieuw, maar toch wel even de stad in om toch nog een beetje te feesten

 • 7 jaar geleden Eefje

  Gezelligg!, ik ga niet uit ofzo, gewoon met vrienden en familie vuurwerk drankjes hapjes van alles!, altijd een feest!. Haha, ook nog eens door heel Hilversum bij iedereen langs om ze een HappyNewYear te wensen!, het word leuk! sws.

  'xx

 • 7 jaar geleden SohoHearts

  Heb zoveel zin in oud en nieuw! Dit artikel brengt je helemaal in de sfeer

 • 7 jaar geleden LuvxuSR

  @ElineVeerle

  Hoe kom je daar nou bij loesoe betekent weggaan hoor

 • 7 jaar geleden SophiaDude

  gelukkig nieuw jaar iedereen, en als belangrijkste girlscnene <3

 • 7 jaar geleden Chloekissx

  totaal geen zin in

 • 7 jaar geleden Roos

  Ik vind het niet echt hele bruikbare tips ofzo, ik bedoel zulke dingen kun je zelf ook wel vertellen. Het zou leuker zijn als jullie wat vernieuwende tips zouden geven.

 • 7 jaar geleden xIriishh

  oké, Eline heeft wel een beetje gelijk, over het inhoudelijke gebeuren.

  Maar kom op, ga niet elk artikel zitten afkraken, als je zelf geen betere ideeën hebt.

  Ga artikels niet gebruiken om je frustratie af te reageren, maar stuur een gouden tip op waarbij je uitlegt hoe en wat het probleem is en wat jij dan voor idee hebt hoe het wel zou moeten. Die actie is er toch niet voor niks?

  Het zijn clichés, maar ze hadden er ook niks op kunnen zetten, de tip van de oliebollen en champagne wist ik niet eens. Dus ja het is magertjes en ja het kan wel beter, maar we hadden ook niks kunnen hebben.

  Dus als je misslipgloss of weet ik t beter vind. Ga daar dan naar toe, en val deze redactie niet lastig.

  Ik vind Girlscene nog steeds top!

 • 7 jaar geleden Marinaaah

  Goh... dat kon ik zeker niet zelf bedenken

 • 7 jaar geleden Sanne

  Ik had wat andere tips verwacht...

  Dit zijn een beetje de standaart tips die je al zo vaak hebt gehoort.

 • 7 jaar geleden Lobke

  ah ik heb er zo veel zin in!

 • 7 jaar geleden Suzanne

  Ik ben het helemaal met Eline eens. Ik zie dit artikel meer als een artikel dat er maar even moest komen, omdat er anders te weinig nieuwe artikelen zijn. Mijn tip is: plaats wat minder artikelen, maar dan wel met meer inhoud. Besteed meer tijd per artikel, zodat je een veel betere kwaliteit hebt. En begrijp mij niet verkeerd, natuurlijk worden hier ook hele leuke en goede artikelen geplaatst. Maar dan is het jammer als de kwaliteit van Girlscene achteruit gaat door artikelen als deze.

 • 7 jaar geleden Elllline

  Ik volg Girlscene al een paar jaar, ik heb vandaag voor het eerst een account aangemaakt om te reageren op dit artikel.

  Ik vind zeker dat wij als lezeressen kritiek mogen hebben op de artikelen op Girlscene. Wij kunnen deze artikelen gratis lezen, maar dat betekend niet dat we daarvoor geen kwaliteit mogen verwachten. Ik vind dat je altijd kritisch mag zijn, natuurlijk wel beargumenteerd. Ik wil hierbij wel zeggen dat ik het heb over de artikelen en niet over de meiden achter Girlscene.

  Ook wat dit artikel betreft ben ik het met veel meiden eens. Het komt me ten eerste erg bekend voor (net als meer artikelen die al vaker zijn geplaatst, de comments staan er vaak nog bij..) en ik vind het inhoudelijk niks. Ook de opmaak vind ik niet professioneel. Wat plaatjes en wat random tips.. Het kan zoveel beter. Je kunt gewoon zien dat de artikelen inhoudelijk achteruit gaan.

  Ik bedoel dit niet persoonlijk maar als je ziet wat bijvoorbeeld Cynthia van misslipgloss.nl en Mascha van beautygloss.nl elke dag aan artikelen en filmpjes leveren vallen jullie daarbij een beetje tegen. En zij zijn nog in hun eentje ook. Ik hoop dat we weer een beetje terug gaan hoe Girlscene eerst was.

 • 7 jaar geleden Boppin Betty

  Een van mijn vrienden is pas verhuisd. En met oud en nieuwe gaan we daar levend cluedo spelen haha. Geen idee hoe we dat gaan doen. Hij had vast bedacht dat we ons allemaal wel mochten verkleden als cluedo-personage :') Oei! Cocktails maken, muziek luisteren, drankje drinken, lachen, en ik hoop tot slot nog ergens in een kroeg of afterparty te belanden Maar we zien wel! Het wordt leuk

  Alleen het artikel is voor mijn avond waardeloos.

  - We hebben geen champagne, maar zat worden we toch wel.

  - Ik lust geen oliebollen. Ik ga aan de brownies!

  - We gaan zeker niet naar een discotheek. Maar kleed je niet té luchtig! Of neem in elk geval iets warms mee, het is niet warm meer, als je 's nachts naar huis moet door de kou!

  - Ik ben doodsbang voor vuurwerk. Dus vuurwerk laat ik wel aan mijn vrienden over, terwijl ik binnen met een koptelefoon de versterker op 100 zet.

  - Uitdossen sowieso! Verkleedpartijtje, whoo! Maar geen glitters voor mij... Die zie je volgend jaar nog overal zitten >.< Met kerst hadden we namelijk leuk kerstpapier met glitters. Ik zie nog steeds paarse glitters overal.

  Blablabla

  Lang bericht

  Het is laat

  En ik verveel me

  Dan krijg je dat.

 • 7 jaar geleden Miessjel

  Dit artikel is nogal zinloos inderdaad. De helft van de tips kan je met uitgaan altijd wel toepassen, niet per se met de jaarwisseling. En dat van die oliebollen: Ach, december is de feestmaand, een beetje aankomen is niet erg. Ik hou er niet van om overal commentaar op geven, maar dit vind ik wel terecht hoor..

 • 7 jaar geleden xIriishh

  2012 HERE I COME!

 • 7 jaar geleden xKirstenx2

  beste zin in dit artikel: niets is zo oncharmant als een drunk lady....

  helemaal waar en toch zijn er zoveel sukkels hier die denken dat ze dan helemaal stoer zijn en het ook nog op internet gaan vertellen :S ik zou me doodschamen...

 • 7 jaar geleden jemapellevienna

  Yeah zin in oud en nieuw!

 • 7 jaar geleden Suzanne

  Wat een nutteloos en simpel artikel zeg. Duidelijk in 2 minuten getypt en zo uit je mouw geschud.

 • 7 jaar geleden FASHIONxoxo

  ik ben nog steeds doodsbang voor vuurwerk...;s

 • 7 jaar geleden Roxane

  je moet net meer vettigheid eten ?

  dat absorbeert de alchohol en word je minder snel zat !

  of heb ik die zin nu verkeerd begrepen en is dat net wat ze zeggen ?

 • 7 jaar geleden ongepastenaam

  Ik heb al vaker gezien dat dit soort "tips-artikelen" nagenoeg hetzelfde zijn als voorgaande jaren. Dat is niets nieuws.

 • 7 jaar geleden xxmyx

  moet een artikel altijd heel nuttig zijn dan?

  dit artikel brengt je gewoon vast in de stemming!!

  en het is gewoon leuk om te lezen.

 • 7 jaar geleden _hansjepansje

  ik ga naar een dik drum n bass/dubstep feestje in Hasselt (Belgie), om heel erg dronken te worden met mn beste vriendinnetjes

 • 7 jaar geleden Edelhoorntje

  Tussen een letter en een interpunctie hoort GEEN spatie.

  Ik erger me weer aan de spelfouten en wat vanwyngarden ook zegt: doet me denken aan vorig jaar..

  @ rrrraw

  Er is veel commentaar omdat de meeste van ons de artikels met de dag zien verslechteren en wij lezen graag goede en leuke artikels

 • 7 jaar geleden Koosje

  @ vanwyngarden dat zat ik me inderdaad ook te bedenken ja.

 • 7 jaar geleden Foske

  dikke party naar 12'en!

 • 7 jaar geleden Ville88

  Kmoet werken en 1 januari ook :/

 • 7 jaar geleden vanwyngarden

  Komt me bekend voor van vorig jaar

 • 7 jaar geleden LuvxuSR

  Mag wel wat meer inhoud in de artikelen! ik bedoel dit is al het 2de artikeltjeover oud en nieuw

 • 7 jaar geleden ElineVeerle

  30 foto's en 1 stukje tekst.. tsja dat is nu iig wel typisch girlscene het word alleen maar minder en de columns slechter less is niet altijd more dames! de artikelen (artikels?) worden steeds saaier ik ga vaak meteen door naar het forum

 • 7 jaar geleden ElineVeerle

  @AngelGirl023 als je wil klinken als een getto leer het dan eerst. loesoe betekent kwijt

 • 7 jaar geleden xsteph

  @rrrraw

  ze verdienen er ook geld mee hoor

  maar je hebt wel gelijk...

 • 7 jaar geleden rrrraw

  Op Girlscene word op ELK artikel commetaar gegeven. Waar slaat dat op, ze doen het voor ons. ; leuk artikel!

 • 7 jaar geleden isa

  ik ga met vriendinnen een gezellig avondje maken, nog niet uit, maar wij zijn pas 14/15

  XX

 • 7 jaar geleden Anastasia

  Ik ga Loesoe in Amsterdam! Woehoee!!

 • 7 jaar geleden Naomi

  dit zijn toch dezelfde als vorig jaar of niet :$?

 • 7 jaar geleden Jocelyn

  pff jullie doen net alsof er alleen meisjes zijn die dit lezen die nog nooit eerder uit geweest zijn.

  iedereen weet dit toch?

  sowiesoo gaan we er dikke party van maken met lekker veel wijn en safari.

  je moet een nieuw jaar goed beginnen toch? (:

 • 7 jaar geleden Amy

  Heb er echt zoooveel zin in!

  Eerst gezellig met familie thuis, en na 12en naar een super leuk feest!

  Happy New Year

 • 7 jaar geleden pisass

  Ik blijf gewoon thuis bij m'n ouders, na twaalven even naar buiten enzo en dat is het wel..

 • 7 jaar geleden Fashion

  Morgen party @ city

  en ik heb een glitterjurk

 • 7 jaar geleden Ayse

  werken, party

 • 7 jaar geleden Joyce

  de inhoud van dit artikel vind ik niks...

 • 7 jaar geleden roos

  Waarom mogen we voor de laatste keer van 't jaar niet gewoon veel lekkere kleine oliebollen nemen? Haha.

 • 7 jaar geleden xtessa

  idd sofie610 ! dat is wel het laatste waar ik op let haha

 • 7 jaar geleden RachRaindrops

  ik moet werken van 6 tot 10 savonds op oud en nieuw. awesome

 • 7 jaar geleden sofie610

  wat maakt het nou uit hoeveel vet er op een grote of op 2 kleine zit

 • 7 jaar geleden Marie

  sorry ,maar je merkt wel dat het niveau hier echt daalt op girlscene qua columns

  Ik vind ze niet slecht gevonden ofzo maar meestal verwacht je veel van het artikel van de titel bekeken en dan staat er twee keer niets in.

  Misschien tijd voor nieuwe schrijfster?

 • 7 jaar geleden Alerion

  Ik ben jarig op nieuwjaarsdag, dus ik ga aftellen tot m'n verjaardag, keihard feesten en dan slapen tot ie weer voorbij is. :P

 • 7 jaar geleden Avoire

  ik moet stage lopen tot kwart voor 11 in verzorgingshuis dusja :P maak niet veel mee dit jaar haha xD

 • 7 jaar geleden Felicita

  Leuk ook, om ons even mede te delen dat je beter één grote oliebol kunt nemen in plaats van twee kleintjes. Jezus zeg, goede tip! Hier hebben we veel aan!

  Nou ja, ik ga niet veel bijzonders doen; gewoon 's avonds naar het vuurwerk kijken en gezellig met familie zijn en iedereen een gelukkig nieuw jaar wensen.

  Een gelukkig 2012 voor iedereen hier!

 • 7 jaar geleden Kylie

  nuttig artikel.. not

 • 7 jaar geleden Ilssxx

  Ik vier nieuwjaar in Thailand dit jaar, is eens iets anders als op wintersport of thuis!

 • 7 jaar geleden xMooi

  wauw dit artikel staat nu al voor het derde jaar op girlscene!

 • 7 jaar geleden Octopus's Garden

  ja, leuk, maar dit kan iedereen wel bedenken denk ik(:

 • 7 jaar geleden annabellax

  Echt altijd zijn er van die mensen die haten, ga zelf een blog beginnen ofzo. Met de redactie uitzeiken bereik je niks mee, echt kinderachtig hoor!

 • 7 jaar geleden GummyBear123_

  Happy New Year guys !!!

 • 7 jaar geleden L

  geen dikke sokken! Bedankt voor de tip! haha

 • 7 jaar geleden RoyaScene

  Nutteloos jeetje

 • 7 jaar geleden joyce

  jeeeeeee wat is dit nou weer van nuteloos artikel :S

 • 7 jaar geleden Fame

  glitterspray.. Hell no! glitters krijg je echt nooit meer weg, ik kan me daar zo aan ergeren! :p

 • 7 jaar geleden Fireaway

  Haha idd creatief

 • 7 jaar geleden Dj

  Haha die foto heb ik als pf

 • 7 jaar geleden assiral11

  doods bang voor vuurwerk xD haha

 • 8 jaar geleden _MELLE

  Ik had iets heel anders verwacht bij de titel.

  En over dat stukje van de blacklight had ik echt even een okeeeeee-momentje

 • 8 jaar geleden Inge

  hmm, geen party voor mij,

  veel te eng al dat vuurwerk (A)

 • 8 jaar geleden Lisa

  Op zich geen verkeerd artikel. best oke om te lezen al staan er wel veeeel cliché's in en dingen die ik al kende xD

  @xkristeeel: als jij hier reclame mag maken dan mag ik dat vast ook wel even doen voor chrissy. Bij deze mensen, stem op Chrissy, ze verdiend het! Stemmen doe je door de foto te respecteren!

  KLIK HIER

 • 8 jaar geleden Evel

  nou, dit is voor mij de druppel hoor. zullen we allemaal even eerlijk zijn? zie het onder ogen: het is hard, maar girlscene is eigenlijk gewoon... dood.

  het was al zo duidelijk dat monique geen aandeel meer had in de inhoud van de site, en nu ze zelfs echt weg is zou ik zeggen: stop er toch mee! al die nutteloze korte artikeltjes vol met (spel)fouten... ik zie nu alweer 4 ongeveer dezelfde artikeltjes over oud en nieuw, waar niemand wat aan heeft. de site is echt leeg geworden, écht een domme blondjessite. het stelt toch niks meer voor zo? ik vind het eigenlijk best wel sneu dat het nu dood moet bloeden...

  ik kwam hier toch al niet meer zo vaak als vroeger, maar dit is voor mij echt het einde hoor. tot ziens 2010, tot ziens girlscene.

  niet dat hier iemand naar gaat luisteren natuurlijk, maar ik heb gezegd wat ik wilde zeggen.

 • 8 jaar geleden xkristeeel

  Hee,

  ik heb je hulp even hard nodig want ik kan een scooter winnen.. daarvoor moet ik t/m morgen nog even zo veel mogelijk respects verzamelen op deze foto.

  ik heb de stemmen hard nodig dus zou je even een respect willen geven? Je hoeft alleen maar deze link te openen en respect te geven op deze foto, het is maar een kleine moeite.

  dit is de link: http://scooterwinnen.hyves.nl/album/58084937/WINNAARS_VOORROND_2010/o3hVVQcy/fotos/980168144/0/3vik/?ga_campaign=photoItemEntry_PhotoBox_Profile_Phot

  Alvast heel erg bedankt!

  Liefs Kristel

  p.s. ik sta achter, dus je kunt me nog meer helpen door ook naar jou vrienden te sturen of ze op me willen stemmen?

 • 8 jaar geleden Michieexx

  haha inderdaad, alsof ik dit zelf niet kon bedenken.

 • 8 jaar geleden xlifelovehope

  wow, die wist ik écht nog niet! (not dus)

  de kwaliteit daalt inderdaad flink.

  misschien is het tijd voor een nieuwe artikel-schrijfster?

  de helft is niet eens goed nederlands.

 • 8 jaar geleden DaiisJx

  Óf je bent gewoon jarig, geeft thuis een ´voor´Party en gaat daarna keihard feesten op een oud en nieuw feest! =)

 • 8 jaar geleden Spaceman

  okeeeeeeeee , dat kan je toch ook zelf bedenken ?

 • 8 jaar geleden Elke

  Of ga samen met een vriendin bankhangen in je pyjama!

 • 8 jaar geleden Y

  Ik ga toch nog uit jeej

  Zou eerst thuisblijven maar toch niet.

  Ik denk niet dat ik glitterhaarspray ga gebruiken haha.

  Maar als je je luchtig moet aankleden moet ik maar eens bedenken hoe ik dat ga doen want ik moet eerst een heel eind fietsen in de kou ;p hadden ze daar geen tips voor?

 • 8 jaar geleden slaopjema

  Lekker creatief weer! kuch

 • 8 jaar geleden Ecriver

  ik had er wat meer van verwacht, dit wist ik allemaal al. maargoed, daarbij vind ik het ook een beeetje slonzig geschreven, in my opinion.

 • 8 jaar geleden Theimp

  @cintaCher

  Me too

  ik donneer altijd het geld voor vuurwerk aan goede doelen zoals unicef)

 • 8 jaar geleden cintaCher

  omg I hate firework

 • 8 jaar geleden Mely

  ieew oliebollen :s

 • 8 jaar geleden Showtime_

  Zuch, ik ga niet uit. Heb geen vrienden met wie ik kan uitgaan. ;''[

 • 8 jaar geleden Vikcy

  weeejo thanks for the advice, en dat van dat blacklight en witte truitjes is echt gevaarlijk inderdaad.

 • 8 jaar geleden framboosje_x

  bagger

 • 8 jaar geleden Rowan

  wel leuk..

 • 8 jaar geleden Memories

  hahaha dit slaat echt nergens op.

 • 8 jaar geleden Agnes333

  nog even tot en met oud en nieuw lekker eten en snoepen en dan 1 januari doe ik wel were gezond, dus ik ga lekker wél voor die 2 kleine oliebollen! en ik hou van glitter! dus voorraad glitterhaarspray is aanwezig. ook leuke tip: glitternagellak van essence, hele grote glitters, die valt meer op dan subtiele glittertjes.

 • 8 jaar geleden kim

  Leef je nog een keer flink uit, negeer deze tips (behalve die van vuurwerk xD).

  Want met 1 januari hebben we de goede voornemens weer he :]

 • 8 jaar geleden Cheesus

  Mieters

 • 8 jaar geleden Femke

  <3

  ik heb er zovel zin in!;d

  maar of we nu zoveel hebben aan deze tips,

  dit had ik zlef ook nog wel kunnen bedenken.

 • 8 jaar geleden _helloYOU

  joepie ik heb straf en heb huisarrest

 • 8 jaar geleden lovelifestyle

  haha allemaal tips om zo goed mogelijk je oud en niewu door te komen, maar iedreeen is toch fucking dronken, en de rest heft het toch niet door lol

 • 8 jaar geleden Jxoxo

  nou wat een tips zeg.