Mannen cadeautjes

Lifestyle door Redactie

De meeste mensen maken met Sinterklaas suprises, ik ben daar één van. Als ik een meisje trek is het vaak leuk om een cadeautje te kopen. Maar bij een jongen denk ik daar anders over. Wat moet ik dit jaar kopen? dacht ik toen. Ik ben er uit en ik laat jullie graag mee genieten!

Een boxershort. Je hebt hele basic exemplaren voor een paar euro bij de Hema, stoere opvallende voor een paar tientjes bij Men@Work, Björn Borg, Chasin en Strictly Men en stijlvollere, maar ook duurdere shorts bij Bijenkorf en Matinique.

Een mooi hoesje voor zijn iPod. Ook deze zijn er in alle soorten en maten; check maar eens 'n elektronicazaak of MediaMarkt. Deze is van Apple zelf en kost € 39,95

Iets voor in z'n haar vindt -ie vast leuk (óf hij moet kaal zijn óf niet van gel houden). Deze stylinggel van Nivea Hair kost € 4,- en zit in een mooi potje.

Een voetbal! Altijd leuk voor de voetbalfans. Deze van Nike kost € 14,95 en is te koop bij sportzaken en warenhuizen.

Hema heeft een heel collectie mannenverzorging. Ziet er niet te soft uit en is ook nog eens lekker betaalbaar. De douchemousse (links) kost bijvoorbeeld € 3,- en de facewash (rechts) € 3,95.

Opstaan met een leuke boodschap? Bij de Woke you wekker kan je je eigen boodschap inspreken; dus niet meer die saaie wektonen... Te koop voor € 18,95 bij www.bestthings.nl.

Kaartjes voor een voetbal wedstrijd... kan natuurlijk ook met ander soort wedstrijden of concerten!

Als je wat meer uit kunt geven: een mooie wintertrui. Deze is van Esprit en kost € 45,95. Maar je vindt ook leuke (en goedkopere) bij H&M, Zara en Jack&Jones.

Een lekker luchtje! Hugo Boss is altijd goed ("Boss" kost € 22,50 ) maar een geurtje van Armani, Gucci of Joop! is ook altijd goed.

Sokken! Dit 3-pack van Asos.com kost € 12,50, maar je kunt natuurlijk ook naar de V&D of Hema gaan.

Een stoer shirt! Deze van H&M kost maar € 9,90.

Houdt-ie van pokeren? Deze set is dan écht ideaal. Van Expo voor € 49,95.

Een pyjama: een grappig cadeau maar hij heeft er ook echt wat aan. Deze van de Hema kost € 18,-.

Een spaarpot met automatische teller: als iemand echt niet kan sparen, en nooit zin heeft om het geld te tellen, is dit super! Elke keer als je er geld in gooit, komt er aan de boven kant te staan hoeveel je in totaal hebt. En als je het geld ergens voor nodig hebt, druk je gewoon op reset, en je kan weer opnieuw beginnen! Hij kost € 14,98 bij www.bestthings.nl.

Is de man in kwestie niet echt handig met klussen? Er is een klusboek voor dummies !Het kost €23,76 euro bij de boekwinkel.

Met dank aan Sophie & Priscilla

Dit artikel is onderdeel van de Girlscene Feestdagenspecial.