Kadokubus

Lifestyle door Redactie

Ik kreeg vorige week iets superleuks opgestuurd: de Kadokubus. Een platte envelop, maar toen ik hem openmaakte, "schoot" er een papieren kubus uit. Ik schrok me eerst te pletter, maar daarna dacht ik: wat leuk!

Op de kubus staat namelijk een speciale code én een uitlegje. Je gaat daarna naar www.kadokubus.nl, vult je code in en dan is het uitzoeken maar... (en dat is niet gemakkelijk).

Het is als het ware een soort cadeaubon, want het cadeau mag je zelf uitzoeken! De gever kiest een bedrag voor je uit en als je je code op de site invoert, zie je wat je allemaal kunt kiezen. Je vindt er een heleboel doe-dingen (zoals een massage, verwenmiddag, iets culinairs, golfsurfen, zelfs een hotelarrangement in een elektriciteitscentrale) maar ook echte cadeaus, zoals een bordspel, de Jamie Oliver flavourshaker en nog veel meer. Hoe hoger het bedrag wat de gever heeft bepaald, hoe spectaculairder de cadeaus natuurlijk.

Ik kreeg een kubus à 35 euro en heb gekozen voor een uurtje floaten. Dan lig je in een speciale capsule in extreem (natuur) gezouten water van 35 graden. Volgens de website "de ultieme ontspanning voor lichaam en geest. Na afloop voel je je geheid herboren." Ik ben benieuwd!