Soho Hearts: Prêt-à-Portea 2010

Fashion door Redactie

De Nederlandse sieradenontwerpster Juliette Booker begon een aantal jaar geleden met het ontwerpen van sieraden in haar woonplaats New York. Al snel droegen bekende sterren als Kate Moss, Christina Aguilera en acteur Mickey Rourke haar sieraden en sindsdien is haar business booming!

Met haar sieradenlabel Soho Hearts gaf zij onlangs een Prêt-à-Portea presentatie, een high-tea feestje waarbij de nieuwe collectie werd uitgeserveerd tussen lekkernijen als cupcakes en taartjes. De presentatie vond plaats in een prachtig pand aan de Amsterdamse gracht.

Zie ook ons vorige artikel over Soho Hearts op Girlscene

sh

Zie hier sieraden uit de Soho Hearts Prêt-à-Portea '10 collectie:

soho hearts

Ringen en kettingen van Soho Hearts, waaronder de gouden doodskop ring. Deze werd gedragen door acteur Mickey Rourke tijdens de Oscars vorig jaar!

soho

Enkele haarbanden waaronder de ''bow tie'' haarband, een knipoog naar 'the bunny ears' die de modellen droegen tijdens de F/W '09/'10 show van Louis Vuitton.

sh

Het multi-colored collier van stenen is een echte blikvanger. Tijdens de presentatie was er niet alleen een goed gedekte tafel met lekkernijen en prachtige sieraden, maar ook in de boompjes in de ruimte hingen sieraden van Soho Hearts.

soho

Van lieflijk tot stoere sieraden, voor ieder wat wils! Zo is er onder meer veel keuze in armbanden.

De nieuwe collectie is nu te koop via Soho Hearts.

door Marjolein