Online shopping: Kerstdecoratie

Lifestyle door Redactie

Nu de goedheiligman een week het land uit is, is het tijd om het huis om te toveren tot een kerstpaleisje. Wij selecteerden de allermooiste kerstdecoratie die je gewoon thuis kunt laten bezorgen.

Online shopping: Kerstdecoratie

Felgekleurde kerstballen (1) weer eens wat anders dan het standaard zilver en goud in de kerstboom. Super hip kerstboompje met zilveren ballen (2), hele leuke schattige hartenkerstballetjes (3).

Kerstslingers met hartjes (4) en ja dat super hippe kerstboompje vonden we zo leuk, dat we hem ook nummer (5) hebben gegeven (oeps foutje! Sorry!)

En nog meer hartjes voor in de kerstboom (6), een super grappige thermometer in de vorm van een sneeuwmannetje (7). En nog een zilverkerstboompje (8).Leuk voor aan de muur, dit rendier! (9)

De kerstsok met het engeltje hang je aan een deur en nu maar hopen dat de kerstman hem helemaal volstopt met cadeautjes (10). Heel erg schattig dit lichthuisje (11). Goudenstrikjes voor in de Kerstboom (12) en een mooie roze waxinelichtjeshouder (die wij vol stoppen met vanille geurkaarsen) (13).

Maar deze stompkaarsen met zilveren en gouden versiersels zijn in ons huisje ook meer dan welkom (14). En onze kerstboom smeekt om die super mooie kerstengeltjes (15).

Tot slot, nog een leuk zilverkerstboompje (16) en omdat een sok niet genoeg is om onze cadeaus in te stoppen, hangen we gewoon nog een tweede op (17).

Wat wil jij hebben?

Door Annemerel