Stuur een kaartje met de kerstdagen!

Lifestyle door Redactie

Kerst en Oud & Nieuw staan voor de deur en wat is er dan leuker om je familie en vriendinnen te verrassen met een zelfontworpen kaart! In drie eenvoudige stappen ontwerp je bij Kaartje2go.nl al de leukste kaarten. Met deze feestdagen krijgen we er ook nog eens 10% korting! Lees snel verder…

Jaarlijks maken al meer dan 350.000 Nederlanders hun eigen kerstkaart bij Kaartje2go. Deze online kaarten store is niet alleen erg eenvoudig, ook is je kaartje van goede kwaliteit en supergoedkoop. Vanaf € 1,45 (inclusief postzegel) verstuur je al de leukste kaarten! 

Description: yvon-fotokaart--hip-pip-fotocollage-3.jpg

Ontwerp een kerstkaart met een leuke foto van jezelf en schrijf er een persoonlijke boodschap op of kies een kaart uit de collectie . Tot 1 januari 2012 krijgen we bij Kaartje2go met de actiecode ‘Feestdagen10’ 10% korting op alle kaarten voor de feestdagen!

kaartej2go

Je kunt jouw kaart creaties thuis laten bezorgen. Maar heb je weinig tijd om ze rond te brengen, dan is het een stuk makkelijker om ze direct naar de geadresseerden te sturen.

Meiden, ga dus snel naar Kaartje2go.nl en verras je ouders, opa en oma, vrienden en vriendinnen met een originele kerstkaart!

Door Evi