Lifestyle

Meer geld = meer shoppen!

437

Ik krijg hééél vaak de vraag: "hoe kun je in godsnaam zoveel shoppen? hoe kom je aan het geld"? Nou, vrij simpel. Ik geef je nu het verlossende antwoord !

Er is maar één gouden tip om veel te kunnen shoppen. Nee, geen geldboom in je tuin planten... De oplossing is: (veel) werken! Er is geen andere mogelijkheid (buiten 'de lotto winnen' of 'stinkendrijke ouders hebben').

Op de pagina over het onderzoek hoeveel meiden uitgeven per maand, werd vaak verbaasd gereageerd: "120 euro! Hoe komen ze aan het geld!" was een veelgegeven reactie. Dat was ook de aanleiding waarom ik deze pagina wilde schrijven.

Laatst mailde een meisje me: "Ik ben 16 jaar, wil graag meer geld hebben om te shoppen, dan de 50 euro kleedgeld die ik per maand krijg. Ik heb alleen geen zin om achter de kassa te gaan zitten bij de C1000 of op zaterdag folders te gooien. Hoe doe ik dat?"
Nou, dat is allereerst al een moeilijk probleem. Je wil wél geld verdienen, maar niet werken. Dat lukt maar een paar mensen op de wereld.... Beter kun je creatief zijn en een ludieke manier vinden om geld te verdienen.

Kijk maar naar mij: ik ben in 2002 een website begonnen (precies op het juiste moment, toen er nog geen andere Nederlandse meidenwebsites waren die door jonge meiden gemaakt werden). Inmiddels is Girlscene mijn (bij)baan en verdien ik er geld mee ! Tsja, da's toch wat anders dan vakken vullen of aardbeien plukken, hoewel ik wel úren per dag bezig ben met de site (dus wel wat meer dan een gemiddeld bijbaantje). Mijn werk is dus niet saai maar wél lucratief (oftewel: je verdient er lekker geld mee).

Nou hoef je niet eens zo heel creatief te zijn. Met een beetje nadenken en een tikkie mazzel kom je ook al ver. Bedenk eens wat je leuk vindt om te doen en ga daarop verder denken in de richting van werk, geld, verdienen, et cetera.
Ben je handig met de naaimachine? Bied dan aan om de broeken van mensen in te korten, voor een klein prijsje.
Hou je van dieren? Begin dan een uitlaatservice en wandel (of skate!) elke dag een rondje met een (paar) hond(en) uit de buurt. Lekker verdiend!

Zo zie je: je hoeft niet altijd een standaard baantje te gaan doen om geld te verdienen. Heb je geen zin om een origineel bijbaantje te bedenken, dan kun je altijd nog 'een standaard' job gaan doen. Werken in een kledingwinkel, juwelier, bakkerswinkel et cetera hoeft trouwens écht niet saai te zijn. Je bent lekker bezig, ontmoet veel mensen én verdient ook nog eens geld. Hoezo saai?
En oja: meiden die nog te jong zijn om écht te werken (dus 14 of jonger), moeten helemáál crea te werk gaan. Aan oppassen, honden uitlaten enzo zit geen leeftijd vast !

Dus weg met het motto "ik wil geld verdienen maar niet werken". Doe gewoon als een zakenvrouw: bedenk iets origineels, éffe er tegenaan en cashen maar!

Meer werktips vind je hier: Verdien je rijk !

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

437 reacties

 • 4 jaar geleden officialmaytelevenbach

  Ik ben 13 en ik speel viool. Ik wilde heel graag iemand les gaan geven. Nu heb ik elke week een leerling. Leuk om te doen, leert er zelf van en verdient wat. Gebruik je talenten. Je hoeft niet perfect te zijn om ergens in les te geven...

 • 6 jaar geleden MissHoran

  http://verdiensnelgeld.jouwweb.nl/

  Snel en makkelijk geld verdienen door op e-mails te klikken!

 • 7 jaar geleden Rosa

  Ik ben lid van de sites euroclix en cash4girls. Dit zijn sites waarmee je geld kunt verdienen door op mailtjes te klikken. De sites zijn allebei heel betrouwbaar.

  Voor euroclix, klik hier

  Voor cash4girls, klik hier

 • 8 jaar geleden Zoe

  Werk bij me pa! Verdien 2,50 per uur. (ben 13) en daarvoor liep ik al folders :P.

  Maar ik ben opgegroeid met dat je moet werken voor je geld en bij me vader heeft dat succes gehad, want hij verdient nu veel! o.o iets van 125.000 euro per jaar ofzo

 • 8 jaar geleden Hester

  ik ben 14 en ik wil ook een baantje... ik doe nu vrijwilligerswerk bij een kinderboerderij maar ik wil ook graag werk waar ik geld mee kan verdienen... alleen geen krantenlopen. weet iemand wat?

 • 9 jaar geleden divablingbling

  wat mag je doen alsje 14 bent

 • 9 jaar geleden Connie

  wow daniellaaxox.

  ik vind het echt knap dat je dat allemaal in 1 zin kan zeggen :'D

 • 10 jaar geleden JANNEKEEX3

  @ shop_princess

  wat doe je dan voor werk?(:

  ik ben nu 14 en ik ga oppassen bij mijn overbuurkinderen en nog een oppasadresje, ik krijg 2,50 per uur!

 • 10 jaar geleden icecreamlover

  Ik ben 12 jaar

  en wat is altijd doe is

  gewoon raketijsjes of een

  ander goedkoop ijsjessoort

  kopen en dan ergens gaan staan

  waar veeel mensen langs komen

  en dan verkopen voor 10/15 cent

  minder dan de normale prijs bij

  ijszaakjes.

  Echt het werkt supergoed als je nog

  niet gewoon mag werken.

  ik verdien nu gemiddeld 45 euro per dag.

  maar dan zijn de ijsjes meestal op.

  dus als je er meer koopt verdien je meer,

  maar van die 45 euro moet het geld voor de

  ijsjes nog wel af. dus meestal maak ik

  25/30 euro winst.

 • 10 jaar geleden Daniellaaxox

  ik ben 17 jaar en doe oproepdienst bij een restaurant ik doe serveren in restaurant en achter bar staan en drank serveren in de feestzalen en ik doe ook nog eens helpen in de keuken en ik verdien super veel ermee want ik werk alle uren wat ik mag werken voor een 17 jarige en dan krijg ik natuurlijk ook fooi wat ik zelf mag houden soms krijg ik maar 5 soms krijg ik 50 euro fooi ligt er helemaal aan en nu heb ik nog een vakantie baan voor doordeweeks als kamermeisje en serveerster bij een hotel dus bij mij is het echt heel veel werken bijna nooit tijd voor mezelf maar heb soms wel eens un weekend vrij dus dat is wel fijn enige oplossing om veel geld uittegeven is ook veel geld verdienen en ja ik betaal alles zelf..

 • 10 jaar geleden Geessje

  ik krijg 35,- per week van mn opa en oma omdat we hun enige kleinkinderen zijn,

  en werk van vrijdag tot zondag in een snackbar/resaurant/cafe op een camping die altijd hele seizoenen vol staat & werk nu voor 30 weken van dinsdag tot vrijdag van 8 tot half 6 op kantoor .

  Verder krijg ik heel veel van mijn ouders!

  Maar werk wel, want er komt een dag dat je alles zelf moet betalen!

 • 10 jaar geleden ElsPrinsesz

  Ik krijg 75 Euro kledinggeld per maand en mijn leeftijd in zakgeld

 • 10 jaar geleden Karen

  --

 • 10 jaar geleden BourjoisSecret

  Ik werk in de Vero moda en hoop dat ik een lekkere geldbedrag krijg binnenkort. Ik betaal alles zelf dus heb ik het wel nodig

 • 10 jaar geleden Survivor

  Hier kan je geld verdienen met mailtjes klikken:

  http://www.goudmails.nl/?refid=xxmirxx3

  Ik heb iemand gesproken die uitbetaald heeft gekregen dus het is betrouwbaar!

 • 10 jaar geleden itsDana

  Ik ga binnenkort ook post bezorgen, naast mijn baantje in een kledingwinkel. Kan altijd wel extra cash gebruiken en bovendien is het goed voor m'n conditie en vind ik het lekker om buiten te zijn.

  Want moet mijn eigen rekeningen betalen en studiekosten en dan wil ik ook nog sparen want wil heel misschien op kamers gaan. En niet te vergeten herlijk shoppen! En dan ben je al snel door je centjes heen! Dus..work work work!

  En owja, ik wil later nog een studietje erbij gaan doen om vervolgens thuis een eigen kapsalon te beginnen.

 • 10 jaar geleden Strawberry_pie

  ooh da zijn kie leuke tips

  thx Girlscene xD

  X.

 • 10 jaar geleden Shop_Princess

  Ik heb het leukste bijbaantje die elk meisje graag wilt!

 • 10 jaar geleden Alexis

  Lollypop15

  dat heb ik ook! alleen ik ben 13

 • 11 jaar geleden azizalieverd

  IK BEN NET BEGONNEN!

  Ik ben net begonnen met werken weet je waar

  bij alberthein ze zochten mensen en ik heb gelijk nog de zelfde dag een solisietatiebrief opgehaald en alles ingevuld en nog gelijk de zelfde dag nog ingeleverd daar was ik van af dus ik had wat in de herfst vakantie wat nutigs gedaan maar ik kreeg geen antwoord terug ik was het zo zat een keer om zonder geld te leven niks te kunnen kopen geen kleding niks toen ben ik gaan bellen en hebben ze me veder geholpen DE AANHOUDER WINT! zegen ze altijd en dat is zo ik het nu 1 week achter de rug als vakkenvuller bij alberhein en op de 10de word ik uitbetaald en dan spaar ik tot december dan ben ik jarig 31 DECEMBER! december is altijd een duure maand en dan koop ik een mooi groot cadeu voor me zelf natuurlijk geen BROMMER OFZO ben pas 14 maar gewoon zoveel kleding en dan ben ik supper blij met me werk

 • 11 jaar geleden Joye

  schoonmaken ;D

  70 euro per maand !

 • 11 jaar geleden Justsomeoneelse

  @ lenavaligrez

  Tja, ik heb ook ouders maar daar krijg ik niet zomaar geld van

  Ik doe nu oppassen, soms huis schoonmaken en krantenwijkje.

 • 11 jaar geleden willemijn

  wat ook errg goed verdient(maar wat vaak alleen in vakanties kan) is dat je op iemands huisdier past als ze op vakantie gaan ik verzorgde elke dag een kat van iemand(alleen eten geven)een week daar wask per dag 10 min aan bezig en ik kreeg 10 euri

 • 11 jaar geleden willemijn

  j kan ook een middag als je niks te doen hebt met een vriendin als levend standbeeld gaan staanxD ik ga dt met een vriendin doenxD

 • 11 jaar geleden lenavaligrez

  waarom werken voor je geld?

  als je ouders hebt B)

 • 11 jaar geleden _Rainbooow

  hoezo kryg je dan betaaald voor deze site? hoe werkt dat dan.. ? (ja, k ben nieuwsgierig xD)

 • 11 jaar geleden RNSK

  ga gewoon in de kassen tomaten plukken,

  zo'n rotwerk is het niet, want als je een beetje leuke mensen kent ga je gewoon samen werken, en dan klets je gewoon de heletijd onder het werken,

  ik werk van half 8 tot half 1,

  en de tijd is zo om als ik samen met leuke mensen werk

 • 11 jaar geleden THECRACKbitch

  ik word 14, en wil graag een bijbaantje.

  maaar daar moet je dus 14 voorzijn.

  nouja, inderdaad, je moet er wat voor over hebben om lekker te kunnen shoppen.

  maarja, dat moet danmaar !

  x

 • 11 jaar geleden Guievessa

  Ben in februarie begonnen met krantenwijk, 13 jaar.

  Hoef je ook niet crea bea voor te zijn en het is heerlijk om te doen xD

  x.

 • 11 jaar geleden marl1e

  ik had al een krantenwijk samen met mijn broer toen ik 11 was ! ik deed 1 derde en verdiende 10 per week

 • 11 jaar geleden Genevaa

  ik word bijna 15 en werk niet,

  maar heb het ook niet nodig,

  krijg elke 3 maanden 250 euro voor kleding..

  en mijn zakgeld gooi ik daar ook bij,

  dus meestal shop ik elke 3 maanden voor 300 euro..

  100 euro per maand dus... =]

 • 11 jaar geleden Java

  Heey, mn vriendin begon te werken toen ze 12 was, ik vind het wel erg jong, geniet ervan nu je nog niet hoeft te werken, de vrijheid.

 • 11 jaar geleden elishaaaa

  ik ben 15 en geld tekort ik wil graag werken in de horica als bediende of in de afwas maar ik weet niet waar en als ik ergens kan werken is het te ver (dat ik niet met bus heen kan en mijn vader kan me ook niet altijd brengen) dus ik wil iets in mijn dorp zoeken dus dat ik lopend of te fiets kan gaan maar ik weet niet hoe ik dat moet doen

  help!!

 • 11 jaar geleden FlyingElephant

  Ik werk niet , ben 11 .

  Maar ik heb wel en dat meen ik echt 200 eurie ofzo .

  En veel losgeld .

  Maarja als ik jarig ben krijg ik geld , van me ma krijg ik geld om iets te kopen , soms dan .

  En van mijn opa en oma krijg ik geld om de 3 weken ofzo 10 euro apart xd dus gaat snel .

 • 11 jaar geleden LOVE_YOUX

  nu in de vakantie pluk ik druiven bij een wijngaard en ik breng folders rond op zaterdag(niet alleen in de vakantie) bij elkaar en + me kleedgeld heb ik best veel geld

 • 11 jaar geleden SHINGxALLING

  ja, en dan heb je ouders waarvan je niet folders van mag rondbrengen..

 • 11 jaar geleden Vera12

  Even voor de duidelijkheid: met 13/14 mag je ook al werken. IEDEREEN denkt dat je dan nog te jong bent, maar ik werk gewoon legaal in een IJssalon, en nee: Niet afwassen, gewoon ijsjes scheppen net als m'n collega's van 18.

  www.nibudjong.nl geeft ook aan dat je als 13/14jarige gewoon mag werken, maximaal 35 uur per week in de vakantie, en maximaal 4 weken achter elkaar, maar zoveel scheelt dat niet met 15jarigen..

 • 11 jaar geleden neushoorn

  ik krijg 50,- kleedgeld per maand en nog 10,- zakgeld.

  ik loop een keer in de week kranten,

  en daar krijg ik 40 euro per maand mee,

  daar koop ik meestal ook kleren van, ;P

  of oorbellen ofzo,

  meestal heb ik wel genoeg geld.

 • 11 jaar geleden kkimyy

  sommige jongeren zijn echt verwend. ze willen wel lkkr shoppen maar niet werken. en als ze kleedgeld krijgen is het ook niet genoeg.

 • 11 jaar geleden XSIMOOON

  Tja, folderwijk is echt súperveel werk, ik doe bij TVO voor een euro of 50-100 per maand, maar wel zelf vouwen -.- & in de vakanties heb je veel tijd, maar minder folders, dus dat is ook minder, maar ja: geld is geld he =D

 • 11 jaar geleden cchaddonnayy

  ik wil ook meer geld ik wil ook wel werken daarvoor maar ik ben nog maar 12

 • 11 jaar geleden Kaassouflé

  ik werk bij bots in deurne. heel leuk eignlijk.

  wij moeten snoep inpakken en snoepzakken maken enzo.

  wel verlijdelijk maar we mogen afentoe wel eens een snoepje pakken maar eigenlijk doen we dat niet.

  ik verdien gewoon 2.50 per uur en werk woensdag en vrijdag avond van 18:00-21:00 uur.

  en in de vakantie af en toe van 08:00-15:00 en dan wel pauze.

 • 11 jaar geleden Stephanie

  Dat denk je maar, een krantenwijk duurt hartstikke lang. Ik heb er zelf ook 1 en het is niet zo leuk hoor :P.

  Ik verdien 56 euro per maand bij Interlanden. Soms krijg je ook een extraatje. Da's wel een lichtpuntje..

 • 11 jaar geleden hoi pippeloi

  Oppassen = superstom + vervelend.

  Ik ga liever een krantenwijk lopen als ik 13 word. Kan je alles snel doen en je bent er ten minste niet de hele dag mee bezig zoals bij oppassen.

 • 11 jaar geleden Lalalotte

  kijk ik ben 14 en oppassen vind ik niet echt leuk hoe kan ik geld verdienen?

 • 11 jaar geleden Suusa

  Ik pas op minstens 1x in de week

  en dan 4.50 per uur.

  dat is dus heeeeeeel chill.

  en die mensen zyn vet aardig dus soms wat extra

  en ook verjaardags kados en ga met ze om

  buiten het opassen.

  ik doe dit nu al ong een jaar.

  TIP: meiden, dit moet je echt zoeken dat heb je een baan totdat je te oud bent, of die kinderen te oud zyn. Die van my zyn namelyk 3 & 5 en ik 15. dus heb ng wel even

 • 11 jaar geleden Ank

  ik pas op en dat doe ik by nogal gulle mensen, dan krijg ik kei vaak een paar euro meer. ik krijg 2 euro per uur en ze hebben suuper lieve kindere dus das het leukste baantje wat ik kan krijgen,, (ik ben pas 13 )

 • 11 jaar geleden BACKinBLACK

  Je verdient geld door de advertenties.

 • 11 jaar geleden cdallali

  Hoe verdien je geld met een site

  en hoe kun je je site populair maken als niemand er nog van weet?? (?)

 • 11 jaar geleden Peperwortel

  Wat ook lekker handig is. Gewoon een spaarpot hebben die je niet open kunt maken. Elke dag 2 á 4 euro erin. Voilá na een maand alweer rond de 90/100 euro. Ik doe dat ook en het is heerlijk.

 • 11 jaar geleden PrincessIes

  dolcedonna je hoeft niet zo op te scheppen hoor.. Is echt niet stoero ofzo

 • 11 jaar geleden PrincessIes

  echt een leuke site heb je gemaakt!

  goed idee.. alleen ik ben niet zo creatief maar ik krijg best wel veel geld. Maar over een jaar ofzo wil ik wel een bijbaantje bij de supermarkt en ik ga binnenkort ook oppassen..

 • 11 jaar geleden reneeee

  hoe verdien je geld met een sitee..?:O

 • 11 jaar geleden milkandsugar

  Zomervakantie 3 weken leliekoppen met vriendinnen, gezellig xD Maar wel 20 euro per dag! dan heb je gewoon 300 euro in 3 weken (H) Ik ga met een vriendin ook nog een week op de camping van haar tante werken

 • 11 jaar geleden YOUMAKEMYSMILE

  Ik krijg 125 euro kleedgeld ook voor schoenen, maar wil nog wel wat bijverdienen. Iemand nog tips?

 • 11 jaar geleden HELDOPSOKKEN

  ik werk bij een danschool achter de bar

  5 euro per uur

  op zaterdag is het zo gezellig dat het net als stappe is ( alleen geef je geen geld uit )

 • 11 jaar geleden Tessa

  sweetgirl7 via advertenties

 • 11 jaar geleden Tessa

  îk heb 3 bijbaantjes en heboook zo'n 120 p maand ter beschikking, alleen geeft ik het niet allemaal uit.

 • 11 jaar geleden Girl101

  Ik ben 13 en pas op

  2X 10 euro!!

 • 11 jaar geleden JustMyrthe

  Ik ga werken in een restaurant, bediening. Is tegenover m'n huis dus dat is wel fijn.

 • 11 jaar geleden LIZZYxHIP

  dolcedonna : You are !tutebel!

  ik werk voor mijn moeder best leuk ik doe de lunch voor mensen die bij me moeder een cursus doen ;D en daar verdien ik geld mee ! ik hoop volgend jaar dat ik kleedgeld krijg !

 • 11 jaar geleden donna

  k ben model en me oudrs zijn spr rijk dus shoppe kan ik heel goed (en vaak haha)

 • 11 jaar geleden __sharr

  kben 14 word er in mei 15

  en kwil egt graag bijverdienen

  mr kwoon in belgie en hoere is da denk ni zon krante dingskes enzoo ö

  en jaa in nen wnkel enzoo moet ge alty 16 zijn of ze hebbe werk genoeg enall

  of tmoet via het intrimbureau alee alemaal dinkke zevere

  maar volgend jaar in de grote vakantie ben ik 16 dan

  en jaa dan magk mee me mijn mama gaan werke waar die werkt int fabriek

  same me nog een vriendin vn mij

  tusse de chocolaatjes =D

  en da verdient egt zotgoe ze Ö

 • 11 jaar geleden yaelll

  hahaha echt slecht

  je gaat niet shoppen met het geld van je vriend

  dat is errug triest

  mrja ik werk in een restaurant en dat is erruggg leuk

 • 11 jaar geleden LiefsAniek

  Teren op je vriendjes centje is echt DIS-RE-SPECT-FUL..

  Werk zelf rond 24 per week tijdelijk omdat ik pas volgend jaar écht fulltime begin op mn nieuwe school. Spannend !

 • 11 jaar geleden Misz_Sunshine

  Ik verdien geld met mijn stage in een kapsalon. ik moet stage lopen op dinsdag en op zaterdag help ik extra mee, en de zaterdag krijg ik dan ook extra betaald( 20 euro)

  ik werk 4 dinsdagen per maand, en daar krijg ik 100 euro voor, en dan nog ong, 80 euro per maand extra voor de zaterdagen, Da's dan mooi 180 euro per maand voor stage

  ik ben 17 jaar, en ik moet van mijn ouders nu een bijbaantje gaan zoeken. Dat vind ik niet zo leuk,

  maar Geld is handig en daarvoor wil ik wel een bijbaantje zoeken :P

  Ik doe trouwens ook af en toe mensen thuis knippen of verven,waarmee ik al snel een 10 tot 15euro mee verdien en max. en af en toe babysitten.

  nou kheb geld. maar, er kan nog wel iets bij

  Dus opzoek naar een bijbaan dan maar :P

  kUsj

 • 11 jaar geleden minimosa

  je verdiend misschien wel geld als je voor iemand een site moet bouwen of als je reclame op je site hebt staan en dat iemand het aanklikt,

  maar makkelijk gaat het niet,

  een vriend van mij maakt sites, die heeft er 5 jaar overgedaan om echt supergoed te worden XD :P

  maar supersnel gaat het niet

  x,

 • 11 jaar geleden sweetgirl7

  hoe verdien je geld met een site

 • 11 jaar geleden Hallucinations

  Ik ben uitgenodigd voor een sollicitatie gesprek zaterdag ik ben zo blij en zenuwachtig

 • 11 jaar geleden ilOna_

  ik ben 17

  heb geen werk

  geen zakgeld

  maar tog elke maand shoppen soms 1x in 2 weken

  thja je kutn alles met ene vriendje die werkt haha (A)

  wat ben ik gemeen

  nee maar ik krijg zobizo geen geld van mn ouders omdat ze vinden dak moet werken maar omdat dat niet zo makkelijk gaat bij mij

  krijg ik als mn vriends loon binnen is van hem geld om te winkelen en make enzo =D ge-wel-dig!

 • 11 jaar geleden Loveyou__

  ha ik werk bij viskar ! toppiej verdient nog beter dn in een supermarkt ! dusz ik vindt best!

 • 11 jaar geleden Pauline

  Ik ben 14, Ik wil wel een bijbaantje bijvoorbeeld in een kledingwinkel ofzo, maar ik ben dus nog te jong. Ik pas wel op & ik heb ook een krantenwijk, maarja...

 • 11 jaar geleden LiefxIkje

  Ik heb nu een folder en krantenwijk..

  Al heel lang (A)

  Vooral de nieuwjaarswensen zijn chill, ik had vorig jaar 230 euro opgehaald (A)

  Maar ik wil er nu mee gaan stoppen, ik ben nu bijna 15 dus dan ga k wel vakkenvullen ofzo. Ik zie wel. (A)

 • 11 jaar geleden xHippekip

  Ik mag nog niet in een winkl werken want ik ben 13. Maar ik pas gewoon 1 á 2 avonden in de week op en dan ben ik ook elke week weer 10 á 20 euro rijker

 • 11 jaar geleden milalady

  roozietjuh, mag je dan al werken als je 13 ben

  Toen ik 13 was mocht ik niet werken hoor

  ik werd nergens aangenomen

 • 11 jaar geleden TortuaDuTortellini

  ik durf niet naar mensen toe te gaan, bijv buren ofzo. daar nog tips voor? :P

 • 11 jaar geleden SELLMECANDY

  ik ga babysitten (:

 • 11 jaar geleden Kirsten

  Ik werk echt al sinds ik klein ben! Mijn familie werkten in de horeca in 1 bedrijf en daar mocht ik dan kleine dingetjes doen zoals dingen opruimen of muntjes omdraaien bij evenementen. Daar kreeg ik dan 50 gulden voor haha! Heb daarna nog bij een plantenkwekerij gewerkt, bij de HEMA en werk nu in een hotel. Heb bij mekaar aardig wat uurtjes al gewerkt en ben net 16 haha.

 • 11 jaar geleden roozietjuh

  vet cool!!

  maar mag geen bijbaanjte tot ik 13 ben!!!

  (tot ik in de tweede zit

  bn 12...

  wil geen folderwijkje!!!

  lijkt me echt heel zaai, en langdurig!!!

  veel liever oppassen, of in een winkel werken, dan kom je nog s mensen tegen!!!

  maar dan ben ik dus op mn 13e nog te jong voor!!!

  stomstomstom xD

  weet iemand iets waar ik wel op me 13e kan werken>???

  k weet zelf niks xD

 • 12 jaar geleden judithr

  Ik serveer, en werk bij de broodafdeling in een supermarkt, heel gezellig!

  Maar hoe verdien jij eigenlijk geld aan je site?

  Als je reclame maakt voor beauty producten ofzo?

 • 12 jaar geleden JEAN__

  ik heb zon papier opgehangen voor die honden uit te laten

  een maand later heb ik nog altijd geen reactie :'(

 • 12 jaar geleden cutekawaii

  ga met een emmer en een raam wisser bij de weg staan waar mensen even kunnen stoppen zet bij je emmer een bord dat je de voor raam en achter raam schoon maak voor 1 euro ofzo

  wedden dat je kans hebt dat iemand ja zegt

  en zijn zat mensen die te lui zijn en echt wachten tot het bijna niet meer zichtbaar is hahaha

 • 12 jaar geleden Neggelswokkel

  ik ben 15 en kan nergens werken alleen in zo een supermarkt by ons in de buurt waar alleen maar mensen van 18 tot 22 werken , daar heb ik uds echt geeen zin in iemand nog een tip voor me??

 • 12 jaar geleden R_minette

  wonder woman.. je kunt oppassen, doe ik ook

  je kunt ook voor je moeder of vader klusjes doen huis ofso!

 • 12 jaar geleden Carmen

  Oppassen!!

 • 12 jaar geleden Sjoe

  ik ben 14 pas volgend jaar word ik 15 -_-'

  weet iemand mischien iets behalve folders en shitt =p

  xx

 • 12 jaar geleden Saar_x3

  Ik bn 12 en kryg GEEN zakgeld ,, echt kut dus..

  Dus shoppn ?? Gaatt niet echt

 • 12 jaar geleden kimberlyn

  ik ben 13 wat kan ik doen om aan geld te komen...

 • 12 jaar geleden Irisje17

  Ik werk in een Italiaans restaurant op de avonden in de weekends. Ik moet dan opdienen enzo.. Zo heb ik toch wel een +/- 50 euro per week.

  Maar neem nu vorig weekend, toen was er een feest (en heb ik wel ganse dag moeten werken). Maar toen had ik 120 euro + 30 euro fooi! Das dus 150 euro op 1 weekend.

  Kheb zelfs bijna geld teveel!

  Kzet ook regelmatig geld op een spaarrekening. Mja kzou toch ni meer zonder geld kunne denk ik, dan zou ik ineens veel minder moete gaan kope... dusja khoop dat k zo ng een tijdje verder kan doen!

 • 12 jaar geleden Memories

  Ik pas op bij me buren

  da meisje is zooo lief !

 • 12 jaar geleden Elleess

  ik wil zooo graag

  een hondenuitlaatservice beginnen.

  maar het komt er maar niet van,

  en ik weet niet of het van mijn moeder mag...

  ik wil het zo graag, ik hou gewoon zoveel van honden.

 • 12 jaar geleden xSNOEP

  Ikga Opassen denk ik met mn vriendin ofzo. x'D!

  Vragen we 2.50 p/u dat is wel normaal.

 • 12 jaar geleden _Sanna

  Echt gaaf dat je op deze manier je geld kunt verdienen. Zou ik ook wel willen. Zelf moet ik weer op zoek naar een nieuw baanje maar omdat ik nu ga studeren en mijn rooster enz nog neit weet gaat dat nu nog niet. Het liefst zou ik een niet standaard baantje hebben maar eigenlijk is alles goed. Heb gewoon geld nodig. :P

 • 12 jaar geleden Lisaa038

  Ik werk in t bejaardentehuis, ben 15 jaar verdien 5 euro per uur,

 • 12 jaar geleden lind4

  ik ga oppassen maar ik weet helemaal niet hoeveel ik moet vragen per uur of gewoon voor heel de dag kan iemand mij helpen xxx*_llindaa

 • 12 jaar geleden summergirl66

  ik heb 4 oppasadressen en ik moet best vaak oppassen.. ik verdien dan 3,50 per uur

 • 12 jaar geleden Chille_liz

  Ik ben 15 bijna 16 en werk ik Forcast , kleding zaak .. Echt leuk .. krijg gratis kleren , korting en natuuuurrlijk mn zelf verdiende geld !

 • 12 jaar geleden Fashionloving

  ik werk in t ziekenhuis en ga op lowlands werken!

 • 12 jaar geleden kim

  je kunt bij een bloemenwinkel gaan werken, mag vanaf je 12e of 13e, folders mag ook vanaf 13, ik ga op de afdeling brood beginnen in de jumbo, heb halfjaarcontract gekregen. soms pas ik ook wel is op kinderen, verdien ik ook wel wat mee

 • 12 jaar geleden Verottebananen

  ja ik ben 13,5 xl ik mag tot me 16e geen bijbaantjes van me ouders :S