Haal je geld op bij de Belastingdienst!

Lifestyle door Redactie

Momenteel draait er op Girlscene een banner van de belastingdienst. Misschien denk je dat we gek zijn geworden (want dat is het laatste waar je hier aan herinnerd wilt worden), maar er is eigenlijk heel mooi nieuws.

Wat blijkt nou: er ligt bij de belasting nog 100 miljoen euro: geld dat voor jonge mensen met een bijbaan of bijbaan in ‘t verleden is bestemd. Waarschijnlijk ook voor jou dus! Natuurlijk niet alles, maar wel een gedeelte, dat je altijd goed kunt gebruiken, toch?

Wat moet je doen? Heel simpel: een TJ-biljet invullen, gewoon lekker online. We hebben er zelfs een speciale site voor in het leven geroepen om alles uit te leggen: www.geldvangen.nl. Als je daar even een kijkje neemt, duiken wij verder in alle info van de belastingdienst om je volgende week extra tips te geven over hoe je je geld als het ware alsnog kunt ‘vangen’.

Het is recessie, dus hoe lekker is het dan om alsnog geld te krijgen? 100 miljoen: dat zijn 125.000 Chanel tassen, een half miljoen paar Uggs, of 5.882.353 Juicy Tube lipglossjes, of… nou ja, het is wel duidelijk. Ophalen dat geld! ;-)