Cursus ondernemen voor jongeren

Lifestyle door Redactie

Het Young Entrepreneur Program (YEP!) is een nieuw opleidingsinstituut voor middelbare scholieren in de leeftijd van 15-17 jaar, die graag meer willen weten over het ondernemen.

De business school is opgericht naar het idee van Fleur Kriegsman (18), die je vast kent van www.hipvoordeheb.nl Bij YEP! leer je in één dag of binnen tien dagen hoe je snel je eigen geld kunt verdienen door te ondernemen. De cursus van één dag is ideaal om te kijken welke succesvolle ondernemer er in jou zit. Je leert in een paar uur alle basics en geslaagde leeftijdsgenoten met een eigen bedrijf verklappen de geheimen achter hun successen. Je leert bijvoorbeeld hoe je binnen 48 uur geld kunt gaan verdienen met je eigen webshop!

YEP! is gevestigd in Amsterdam aan de Vijzelstraat 72. De cursussen worden op zaterdag of zondag gegeven (dat mag je zelf kiezen). Je krijgt les van docenten die ondernemerschap doceren op het hbo of de universiteit. En van de tienerondernemers achter grote, bekende bedrijven. Na de cursus is de start van jouw eigen bedrijfje een feit!

Meer weten? YEP! organiseert gratis open dagen waar je kennis kunt maken met de organisatie en de docenten. Hier krijg je alle informatie die je wilt en wordt met jou samen bekeken welk talent jij straks kunt gaan verzilveren. De eerste open dag is op zaterdag 16 januari 2010, je kunt je hiervoor inschrijven op www.yep-amsterdam.nl/open-dagen/ 

Wees er snel bij, want onder de eerste inschrijvingen verloot YEP! een cursus ter waarde van 175 euro! Kijk voor meer informatie op www.yep-amsterdam.nl of mail naar suzan@yep-amsterdam.nl

Ik ben er zelf ook bij op 16 januari, dus… zie ik je daar?