Lifestyle

Tips van Girlscene-lezeressen!

Het is wat het is. De één kan zich een facial van bladgoud veroorloven, de ander moet het doen met een homemade gezichtsmasker van honing en yoghurt. Of je nu leeft als 'God(in) in Frankrijk' of het moet doen met een krap budget… Wij houden allemaal van een goedgevulde spaarpot. Tips om geld te besparen zijn dan ook van harte welkom!

tips om geld te besparen BOEG

De kunst is om met een paar slimme tips en tricks elke maand uit te komen met je budget, én.. als het kan, nog een beetje over te houden. Je hebt vast wel eens van baasovereigengeld.nl gehoord, oftewel B.O.E.G. Het is een handige site met allerlei tips & tools om beter om te leren gaan met je geld. De oplettende lezeres heeft ongetwijfeld de tip-pagina ontdekt. Hier plaatsten zij regelmatig tips om easy-does-it geld te besparen. Nog niet gezien? Bekijk hier de pagina!

Nu zijn wij op zoek naar jouw tips! Girlscene-lezeressen kunnen vanaf nu meeschrijven. Jouw tip om geld te besparen komt dan op de website van www.baasovereigengeld.nl. Dit kunnen tips zijn over kleding, cosmetica, gadgets of over sparen voor een vakantie met vriendinnen. Hoe creatiever, hoe leuker!

tips om geld te besparen BOEG

tips om geld te besparen BOEG

Laat jouw tip(s) achter in de reacties, en wie weet zie je jouw tip binnenkort terug op baasovereigengeld.nl! Bij jouw tip komt je naam te staan, maar ook een persoonlijke avatar en een link naar je profiel op Girlscene.

Stay tuned... binnenkort showen we het eindresultaat van deze pagina (met jullie tips!) op Girlscene.

Wat is jouw gouden tip?

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved