Weet jij al waar je gaat werken deze zomer?

Lifestyle door Redactie

Je zult het niet geloven, maar het is zomer. We zitten er volop in, al is er soms weinig van te merken met het wisselvallige weer. En na weken met je neus in de studieboeken te hebben gezeten en uren in de schoolbanken, heb je nu eindelijk alle tijd om op vakantie te gaan, op het strand te liggen of te shoppen met je vriendinnen. Dit kost geld. Maar jij hebt natuurlijk allang een vakantiebaan gescoord!

En wat is er dan belangrijk? Dat je genoeg verdient, dat je niet te lange dagen maakt en dat je op een veilige werkplek kunt werken. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. Een bekende boosdoener op vakantiewerk? Slippertjes! Want hoe leuk ze ook staan onder je zomerse outfit, je moet er niet aan denken dat er een dienblad hete koffie op valt. Of dat er een container over rijdt. Op www.vakantiebaantje.com worden er handige tips gegeven om ongelukken te voorkomen en kun je testen of het op jouw werk allemaal goed geregeld is. Alles top voor elkaar? Nomineer dan je baas voor ´Beste Vakantiewerkgever 2011´!

cnv jongeren

Speciaal voor Girlscene
Doe nu de test en zet achter je naam de letters GS. Elke 20ste deelnemer van Girlscene krijgt namelijk de enige echte (tromgeroffel) Slippertje-Na-Je-Werk flip-flops thuisgestuurd! Winnaressen ontvangen na afloop persoonlijk een mailtje.

Nog op zoek naar vakantiewerk?
Heb je weinig inspiratie of weet je nog niet wat je wilt gaan doen? Er is genoeg te bedenken: in de supermarkt bij jou in de buurt, een krantenwijk, of wat dacht je van een vakantiebaan op het strand? Heb je nog een vraag? Op de site van CNV Jongeren vind je alles over solliciteren, loon en vacatures.

Heb jij al een vakantiebaantje?

Door Marjolein