Oproep: Girlscene budgetweken

Lifestyle door Redactie

Girlscene gaat op rantsoen. Cold turkey. The big detox. Echt, het is heus. Want we kunnen wel allerlei handige tips met jullie delen over het besparen van geld of hoe je moet leven met een budget... maar ondertussen is ons eigen uitgavenpatroon soms om te schamen en staan wij over een jaar net zo hard met cash te wapperen als Beyoncé, Paris of Nicole. Oké, een tikkeltje overdreven misschien, maar desalniettemin hoog tijd voor een reality check. De redactie stak de koppen bij elkaar en zo ontstond: De Girlscene budgetweken!

Goed nieuws voor jullie meiden dus, al vinden wij het vooral heel erg spannend. Het idee is ontstaan tijdens het surfen op B.O.E.G., de handige website met allerlei tips & tools om beter om te leren gaan met je geld. Wij vonden het namelijk tijd worden voor iets nieuws. Een doel, een uitdaging, een challenge… waarbij jullie het voor het zeggen hebben! Mogen wij een maand niet shoppen? En is dan alleen kleding uit den boze, of ook accessoires en schoenen? Shop-a-holic slash redactrice Esmée houdt wel van een uitdaging. Maar zal het haar ook lukken? En wat dacht je van cosmetica, uitgaan of een maand lunchen voor een x bedrag per dag. Kortom, it's up to you!

girlscene budgetweken

Over twee weken begint Girlscene aan haar eerste budgetweek! En of we het nu moeten doen met een paar euro of dat we een maand niet mogen shoppen (redactieleden zien al een beetje pips bij de gedachte), jullie hebben het voor het zeggen!

Laat het ons weten in de reacties en bezoek baasovereigengeld.nlvoor meer informatie over sparen, of om jouw uitgavenpatroon te vergelijken met die van je leeftijdgenoten.

Liefs, Girlscene