Lifestyle

Girlscene presenteert... de nieuwe tip-pagina!

Een paar weken geleden plaatsten wij een oproep met de vraag hoe jullie geld besparen. Of het nou om tips over kleding, gadgets, cosmetica of sparen voor een vakantie ging, op de redactie stroomden jullie gouden tips binnen! De leukste suggesties zijn geplaatst op de vernieuwde tip-pagina op baasovereigengeld.nl, geschreven door jullie! Weten of jij daar tussen staat? Kijk gauw verder.

boeg tip pagina

De zin ‘Aan het einde van mijn geld houd ik altijd een stukje maand over’ bleek jullie ook bekend voor te komen en stuurden ons massaal jullie meest creatieve en originele tips. Daarvoor willen we jullie dan ook enorm bedanken!

Tadaa! Hier is ‘ie dan …. * tromgeroffel*… de nieuwe pagina op B.O.E.G, gevuld met tips van Girlscene-lezeressen!

Zoals je ziet, staan al jullie adviezen ingedeeld in categorieën, zodat je de tips waar jij naar op zoek bent snel kunt vinden. Zo zijn er de onderdelen mode, sparen, bijbaantje en overige tips. Of het nou gaat om bewust shoppen, een bijbaantje vinden of snel geld sparen… voor iedereen staat er wel iets leuks (en bruikbaars!) bij.

boeg tip pagina

Om het helemaal compleet te maken vertellen Marjolein, Esmée en stagiaire Brenda ook over de trucs die zij gebruiken om geld te besparen.

Morgen gaat de redactie cold turkey op rantsoen tijdens onze eigen budgetweken. Wat we allemaal precies gaan doen? Hou Girlscene morgen in de gaten!

Heb jij al gekeken of jouw tip ertussen staat?

Ps. Denk jij dat je, ondanks deze briljante tips, nog altijd veel meer uitgeeft dan je leeftijdgenootjes? Think again, je kan zomaar verrast worden met de uitkomst. Maar wie weet ben jij écht een Big Spender… doe nu de vergelijkings-check!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved