Girlscene is op zoek naar jou!

Lifestyle door Redactie

Kloppen vrienden altijd bij jou aan voor advies over geldzaken? Ben jij met weinig geld rijk of succesvol geworden? Heb jij al jaren een succesvolle webshop of blog of kreeg je al op jonge leeftijd te maken met geldzaken? Heb jij hard moeten werken en sparen om je studie zelf te betalen? Kortom, wil jij graag jouw persoonlijk verhaal delen?

boeg

Dan is Girlscene op zoek naar jou! Vertel je verhaal aan de redactie en wie weet word jij wel twee maanden lang hét Boegbeeld van Girlscene.nl.

Als Boegbeeld adviseer jij de lezeressen over geldzaken door vragen van meiden te beantwoorden. Want als er iemand is die weet hoe het moet, ben jij het wel!

Word baas!
Wellicht komt het woord ‘Boeg’ je bekend voor? Dat kan kloppen! Eerder schreven wij al over Baas Over Eigen Geld, een handige website met allerlei tips & tools om beter om te leren gaan met geld. Zo kun je online je uitgavepatroon vergelijken met die van je leeftijdsgenootjes of je spaardoelen van a tot z uitwerken. Op de site van B.O.E.G. vind je ook Boegbeelden! Check it out, ter inspiratie!

What to do?
Wat moet je doen om het boegbeeld te worden? Stuur je persoonlijk succesverhaal naar info@girlscene.nl o.v.v. 'boegbeeld' en vertel je (inspirerende, bijzondere of aparte) verhaal. De drie beste verhalen komen op de site te staan, de lezeressen kiezen de uiteindelijke winnares.

We zijn benieuwd!

Liefs,

De Girlscene redactie