Girlscene budgetweken: DIY edition

Lifestyle door Redactie

Herinneren jullie je de Girlscene budgetweken nog? Esmée die zeven dagen achter elkaar hetzelfde kledingstuk moest dragen, Marjolein die twee outfits voor 20 euro moest samenstellen en stagiaire Brenda die haar complete budget moest halveren? We hebben nu weer een nieuwe uitdaging!

En dit keer is ‘ie niet voor ons, maar gaan jullie zelf op rantsoen. Hoe? Dat is aan jullie. Of je nu gaat besparen op voeding (de Albert Heijn verruilen voor de LIDL), op avondjes uit (stiekem al je drankjes voor jou laten betalen), of gewoon op ALLES gaat besparen, dat is helemaal aan jou.

Girlscene budgetweken

Destijds is het idee van de redactie ontstaan tijdens het surfen op B.O.E.G., een handige website met allerlei tips & tools om beter om te leren gaan met je geld. Wij vonden het namelijk tijd worden voor iets nieuws. Een doel, een uitdaging, een challenge… Ditmaal is de beurt aan jullie!

Bedenk een leuke actie, voer het uit en laat ons weten hoe het jou vergaan is. Of je dat nu doet met foto’s, een geweldige lap tekst, een video of dat je persoonlijk je plan op de redactie komt presenteren, alles mag! De tien meest originele inzendingen verdienen een plekje op de website en dan is het weer aan jullie Girlscene-lezeressen, want de uiteindelijke winnaar van een FANTASTISCHE goodiebag zal gekozen worden door jullie!

So, what are you waiting for?

Je kunt jouw actie o.v.v. ‘Girlscene Budgetweken’ mailen naar info@girlscene.nl, of naar Keizersgracht 424, 1016 GC Amsterdam. We zijn benieuwd!

Liefs, Girlscene