Wat te doen in de zomervakantie

Travel door Redactie

Niet iedereen wil of kan in de zomer op vakantie gaan. Maar je hoeft je thuis natuurlijk niet te vervelen! Ik heb hier een rij met tips die je kunt gaan doen in de vakantie!

- Ten eerste: Vraag je ouders om vakantiegeld zodat je leuke dingen kunt gaan doen!

- Meld je aan voor een vakantiebaantje. Één of twee weekjes werken en je hebt weer een hoop geld erbij om wat leuks te gaan doen of het te sparen. Je kunt er altijd wel wat mee!

- Bezoek festivals of concerten. Vaak kosten ze geld, maar er zijn ook gratis concerten!

- Organiseer een grote picknick! Nodig je vrienden uit en laat hen ook weer vrienden uitnodigen. Iedereen neemt gewoon wat te eten en te drinken mee en je regelt zelf een paar kleden en misschien wel een stereo? Ik garandeer je dat dat gezellig wordt!

- Organiseer een fotoshoot met je vriendinnen!

- Ga een dagje naar het strand

- Ga een dagje shoppen in een stad ver bij jou vandaan. Hoe je daar komt? Meestal hebben enkele winkels wel speciale acties zoals: de hele dag treinen voor €12,50.

- Houd een meidenavond waarin je gezellig bij kan kletsen over wat jullie al gedaan hebben in de vakantie en wat jullie nog van plan zijn om te gaan doen.

- Houd een Gossip Girl / The Hills / etc. dag. En dan niet een gewone ‘op-de-bank-hang-dag’, maar zorg dat de tv in de achtertuin staat, regel wat comfortabele ligstoelen, een lekker drankje en wat lekkers te eten, en natuurlijk je favoriete DVD-box.

vakantiedoen.jpg

- Begin met het maken van een stijlboek! Erg leuk! Als je ideeën op wilt doen, zou je eens een kijkje in het forum kunnen nemen, die staat vol met leuke ideeën!

- Het forum staat ook nog vol met een hoop ‘Do it yourself’ dingetjes. Kijk eens op het forum bij het board ‘Crea Bea’. Genoeg leuke dingen om een lange tijd mee bezig te zijn!

- Geef je kamer een make-over!

- Na een tijdje al je tijdschriften al ongeveer 20x gelezen? Jij en je vriendinnen kunnen jullie tijdschriften voor een weekje (of meer?) ruilen! Dan hebben jullie allemaal weer wat nieuws te lezen!

- Ook erg leuk: Youtube staat vol met filmpjes over hoe je verschillende cocktails moet maken. Als je invult “How to make a cocktail” krijg je al heel veel hits!

vakantiedoen.jpg

- Organiseer een grote barbecue. En net als bij de picknick: Nodig je vrienden uit en laat iedereen wat vlees meenemen. Supergezellig (en lekker)!

- Houd een beautymiddag waarin je jezelf van top tot teen verwent. Een paar dingen die je zou kunnen doen: Voetenscrub, gezichtsscrub, bodyscrub, ontharen, bodymilk, nagels lakken, haarmaskertje en misschien kun je ook nog iemand vinden die je kan masseren.
- Organiseer een work-out-middag in de zon met vriendinnen. Dan worden jullie bruin terwijl jullie fit worden. En natuurlijk eindigen jullie met een zelfgemaakte milkshake/fruitsalade.

Door Jennie