I love reisgidsen

Travel door Redactie

Op Girlscene lees je de laatste tijd lekker veel over reisbestemmingen. Want de zomervakantie is er al sneller dan je denkt! Wat ik zelf altijd leuk vind, is reisgidsen bestellen en deze thuis gezellig doornemen.

Vroeger had je nog geen internet, en moest je je reizen boeken vanuit de reisgids. Ik weet nog dat ik met mijn ouders altijd naar het reisbureau ging en hier een hele stapel boeken meenam. En dan thuis samen omcirkelen wat we leuk vonden, en plakkertjes bij de bladzijdes met de mooiste reizen.

Tegenwoordig hebben we allerlei online reisaanbieders, maar reisgidsen aanvragen vind ik nog steeds superleuk. Zo ben ik laatst naar Cuba geweest; ik had een tijdje eerder reisgidsen aangevraagd en hierdoor zo geinspireerd geraakt. En de reis was prachtig!

-

Ik bestel zelf altijd op Reisgidsen.nl, dat is een van de grootste sites. Op de website kun je aangeven wat je reisvoorkeuren zijn, bijvoorbeeld het land, type reis en vervoer. Hierna komen de reisgidsen van een heleboel verschillende touroperators en reisorganisaties naar voren die voldoen aan jouw wensenlijstje. Deze gidsen kun je aanvinken en gratis bestellen, en binnen een aantal werkdagen krijg je ze thuis! Ideaal toch?

Ik ga alvast weer wat bestellen om te zwijmelen voor mijn volgende reis... al blijft het alleen maar bij plaatjes kijken, ik zit alvast in de vakantiesferen! :-)

-