Valtifest

Travel door Redactie

Op 4 september 2010 zal de derde editie van Valtifest plaatsvinden. Valtifest is een themafestival dat plaats vindt op een industrieterrein vlakbij het centrum van Amsterdam. Het is een van de laatste zomerfestivals en daarom een perfecte gelegenheid om nog eens compleet uit je dak te gaan om het festivalseizoen af te sluiten. Valtifest staat dit jaar in het teken van tolerantie, vrijheid en blijheid met als dresscode 'It's a Religion!'.

-

Op valtifest kun je genieten van ruim 75 dj's en live-artiesten die verspreid over de areas ervoor zorgen dat je uit je dag kunt gaan. Naast grote namen vind je ook veel nieuwe talent. Een greep uit de line-up; Junkie XL, De jeugd van tegenwoordig, Roog, Aeroplane, Whitey, DJ Rush, Pilooski & Tom Trago.

-

Naast het muziekprogramma heeft Valtifest ook verschillende sideacts aan het programma toegevoegd. Zo is er ook dit jaar weer een fashionprogramma..... We like! Onder leiding van Your Cup of T  (www.yourcupoft.com), een streetwear label, textieldrukkerij en ontwerpstudio, maken een aantal bekende en minder bekende fashion designers speciale creaties van denimstof. Wij zijn nu al benieuwd naar het resultaat!

-

Ook zal modevormgever Bas Kosters ook aanwezig zijn. Hij staat bekend om zijn aparte creaties die hij ook op Valitfest zal gaan showen.

-

-

Andere sideacts waarmee je je kunt vermaken; een cursus balloonswallowing, de poppenparade van Erik Alkema en live painting verzorgd door Vage Gasten. (www.vagegasten.nl).

Zeker weten dat je je niet gaat vervelen op Valtifest! Dat wordt uit je dak gaan..... Ga jij ook? En minstens zo belangrijk; wat trek je aan?

door Anne van Laarhoven